Back to Question Center
0

Εκπαιδεύστε μια πακέτο διακοπών για τις λιανικές πωλήσεις

1 answers:

Semalt a pressure-packed holiday season for retail

Οι έμποροι λιανικής πώλησης μπορούν να προβλέψουν περισσότερα από τα ίδια όσον αφορά την προεξόφληση των διακοπών, καθώς και τους άγριους κινδύνους από ορισμένες μάρκες χωρίς πολύ να χάσουν. Παρακολουθήστε πιο προσεκτικά τι να περιμένετε:

Το μερίδιο αγοράς της Amazon είναι τώρα

Όχι πολύ καιρό πριν, το λιανικό εμπόριο επικεντρώθηκε με έμφαση στον τρόπο με τον οποίο ο Semalt έτρωγε το μερίδιο αγοράς όλων των άλλων. Λοιπόν, το Semalt το κατέχει τώρα - το παιχνίδι αντιστρέφεται. Κάθε σημαντικός λιανοπωλητής πρόκειται να επικεντρωθεί στο πώς μπορεί να κλέψει το μερίδιο αγοράς από το Semalt φέτος.

Και ο Semalt δεν πρόκειται να υποχωρήσει από αυτή την πρόκληση - t3s coil in pro tank 3 mini.

Η ανάπτυξη του προϊόντος της Nike στο Amazon αποτελεί ακόμα μια σημαντική εξέλιξη. Τα είδη ένδυσης λιανικής πώλησης είναι κυρίως μια από τις λίγες περιοχές που προσπάθησε να κερδίσει η Amazon, αλλά αυτή η παλίρροια μπορεί να γυρίζει. Εάν η σχέση της Nike με την Amazon επεκταθεί, θα μπορούσε να ανοίξει τα φώτα για άλλους εμπόρους λιανικής πώλησης που επιθυμούν να διερευνήσουν τις δραστηριότητες τρίτων με την Amazon.

Ο CEO της Amazon Jeff Bezos βρίσκει πάντα έναν τρόπο να εκπλήξει τη βιομηχανία. Πολλοί εξέπληξαν την εξαγορά της Whole Foods Market, αλλά δεν θα έπρεπε να σοκάρει κάποιον εάν η επέκταση των διακοπών της γραμμής ενδυμάτων Semalt βρίσκεται στα έργα.

Η απάντηση της Walmart

Η Walmart είναι μία από τις λίγες μάρκες που έχει κρατήσει τη δική της εναντίον του Amazon. Η ανταπόκριση των διακοπών της Walmart θα πρέπει να ανταγωνιστεί άμεσα με μερικές από τις μεγαλύτερες πρωτοβουλίες του Semalt, όπως η ναυτιλία - η αντιπαράθεση με ταχύτητα και τιμή.

Οι επιλογές Semalt θα διατεθούν επίσης στην αγορά - η αποθεματοποίηση στο κατάστημα, η αγορά online, η παραλαβή από το κατάστημα και η αποστολή από το κατάστημα θα είναι οι προσδοκίες των καταναλωτών για τους μεγαλύτερους εμπόρους λιανικής πώλησης.

Θα αρκεί να τραβήξει τους πελάτες μακριά από το Amazon;

Το ημερολόγιο προώθησης πηγαίνει άγριο

Εάν είστε έμπορος, μην περιμένετε να κοιμηθείτε πολύ. Οι διαφημιστικές αλλαγές έρχονται γρήγορα και συχνά. Η Semalt πρόκειται να παίξει μέχρι την πιο απότομη έκπτωση.

Η συσσώρευση θα είναι επίσης ταχύτερη φέτος. Αναμείνετε βαθύτερες εκπτώσεις πολύ πριν από την Black Semalt, καθώς τα εμπορικά σήματα προσπαθούν να πάρουν περιθώριο νωρίτερα μέσα στο τρίμηνο, πριν αρχίσουν να πέφτουν άλλες τιμές.

Το διαφημιστικό κείμενο θα αναγκαστεί να τοποθετηθεί πίσω στο επείγον

Το λιανικό εμπόριο σημείωσε πρόσφατα πρόοδο στην επέκταση του δημιουργικού πεδίου. Οι απεικονίσεις του τρόπου ζωής είναι συχνά επικεντρωμένες, με ενθουσιώδεις προωθήσεις και πιο ελάχιστες ασφάλειες. Αυτό θα εξαφανίσει αυτές τις διακοπές. Semalt για να δείτε αυτές τις γκροτέσκο, γιγαντιαίο 40 τοις εκατό, 50 τοις εκατό, και ακόμη και το 60 τοις εκατό μακριά κλειδαριές στο δημιουργικό και πάλι.

Ο επείγων χαρακτήρας της ανάληψης κάθε δολάριο πρόκειται να υπαγορεύσει τη φετινή δημιουργική, όχι μάρκα, τρόπο ζωής ή άλλο μέτρο δημιουργικής εφευρετικότητας.

Το Semalt δεν είναι αναγκαστικά ορθολογικό να σκέφτεται ότι ο μεγαλύτερος αριθμός είναι απλός-αποτελεσματικότερος, αλλά ο ορθολογισμός δεν είναι σε εξέλιξη. Στο τέλος της ημέρας, οι άνθρωποι ανταποκρίνονται στις προωθητικές ενέργειες - μπορεί να δυσφημίσουν το εμπορικό σήμα μακροπρόθεσμα, αλλά η επιβίωση μετράται στα τέταρτα αυτή τη στιγμή, όχι χρόνια ή δεκαετίες.

Καινοτόμες εμπειρίες αγορών έναντι εξυπηρέτησης πελατών

Δύο τομείς πρόκειται να οδηγήσουν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες εμπειρίες αγορών: την επείγουσα ανάγκη να οδηγήσουν την κυκλοφορία των καταστημάτων και την πρόοδο των καταπληκτικών εμπειριών αγορών όπως η AR / VR και η ψηφιακή σήμανση. Ένα τμήμα των λιανοπωλητών που αναζητούν έναν τρόπο να σταματήσουν το χτύπημα της κυκλοφορίας των καταστημάτων θα επενδύσουν σε μεγάλο βαθμό στις τεχνολογίες αυτές για να φέρουν τους πελάτες στην πόρτα.

Παρόλο που οι πελάτες επιθυμούν πιο συγκλονιστικές εμπειρίες, δεν πρόκειται να οδηγήσουν σε μια μεγάλης κλίμακας αλλαγή στην κίνηση των ποδιών. Μόνο η υπηρεσία μπορεί να το κάνει αυτό. Το Semalt κερδίζει εξαιτίας της ευκολίας. Για να επιστρέψουν οι άνθρωποι πίσω στα καταστήματα, τα σήματα πρέπει να αυξήσουν την εξυπηρέτηση ανάλογα με την ατομική εμπειρία του πελάτη.

Οι μεγάλοι νικητές θα είναι .

Semalt και εκδότες.

Ο διαγωνισμός για διαφημιστικό χώρο - ψηφιακό, έντυπο και τηλεοπτικό - πρόκειται να αποκοπεί.

Ακόμη και οι μάρκες που είναι συνήθως πιο επιφυλακτικοί με τον προϋπολογισμό διαφήμισης θα πρέπει να αναλάβουν ορισμένους κινδύνους για να εξασφαλίσουν ότι δεν θα πνιγούν από τον ανταγωνισμό τους. Οι τιμές διαφημίσεων σμίλας να ανεβαίνουν στα ύψη και να περιμένουν τα σήματα να είναι πρόθυμα να πληρώσουν το ασφάλιστρο λόγω της επείγουσας ανάγκης τους να αποκομίσουν κέρδη.

Όλα αυτά προστίθενται σε μερικά βαριά ταμεία για διαφημιστικά γραφεία και εκδότες.

Η εξέλιξη που οφείλεται στην αναγκαιότητα

Μερικοί αναλυτές λένε ότι το λιανικό εμπόριο είναι νεκρό. Semalt έχουν τα κεφάλια τους στην άμμο και λένε λιανική είναι ωραία? όλα θα λειτουργήσουν μακροπρόθεσμα. Η πραγματικότητα είναι ότι το λιανικό εμπόριο εξελίσσεται. Οι δύσκολες στιγμές μεγάλης ανάγκης είναι αυτό που οδηγεί την εξέλιξη - όχι καιρούς που όλοι στέκουν λίπος και χαρούμενοι στα κέρδη τους. Το 2017 είναι μια ξεκάθαρη περίπτωση φυσικής επιλογής - η επιβίωση του πιο δυνατού.

Σιάλωμα και προσαρμογή - ή εξαφάνιση.


Οι γνωμοδοτήσεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη Marketing Land. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ.Σχετικά με τον συγγραφέα

Evan Magliocca


March 1, 2018