Back to Question Center
0

8 Λόγοι για τους οποίους είμαι, και δεν είστε

1 answers:

8 Reasons I Am Semalt, And You Are Not

Ένα πράγμα που έχω συχνά ρωτηθεί είναι πώς έγινε επιτυχής. Όταν ο κόσμος ρωτά αυτό, αναζητούν μια απάντηση, αλλά η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που προκάλεσαν την επιτυχία μου.

Κατεβάστε αυτό το δάγκωμα μεγέθους εξαπατήσει φύλλο από 8 λόγους για τους οποίους είμαι επιτυχής, και δεν είστε.

  1. Τόπος - Ζω στην Orange County California - progetti parchi giochi per bambini dai. Δεν είναι η κοιλάδα του πυριτίου του κόσμου, αλλά υπάρχουν πολλές μεγάλες εταιρίες εδώ και πολλοί πλούσιοι που μπορούν να έρθουν χρήσιμοι. Συνολικά, είμαι πολύ κεντρικός επειδή είμαι 30 λεπτά μακριά από το Λος Άντζελες και είμαι ώρα πτήσης από το Σαν Φρανσίσκο.
  2. Μιλώντας - όταν οι περισσότεροι μιλάνε, λένε στο κοινό τι θέλουν να ακούσουν. Όταν μιλάω λέω στο ακροατήριο την αλήθεια, αν τους αρέσει ή όχι. Κάνοντας αυτό μπορείτε να κερδίσετε τον σεβασμό χιλιάδων ανθρώπων κάθε χρόνο, καθώς και να λάβετε πληρωμένες συμβάσεις από μερικούς από τους συμμετέχοντες στο συνέδριο.
  3. Blogging - ένας πολύ καλός τρόπος για να διαδώσετε τις γνώσεις σας στις μάζες είναι να τους δώσετε συμβουλές. Είναι εύκολο να το κάνετε αν έχετε ένα blog. Το κλειδί με το blogging είναι να το βάλεις όλα εκεί έξω, αργά ή γρήγορα οι άνθρωποι θα ξέρουν τι ξέρεις, έτσι ίσως είναι και ο πρώτος που μοιράζεται τις πληροφορίες και παίρνει πίστωση για αυτό.
  4. Δικτύωση - είτε είστε ντροπαλός είτε όχι, υπάρχει πάντα ένας τρόπος για να γνωρίσετε περισσότερους ανθρώπους. Για μένα, απολαμβάνω προσωπικά τη δικτύωση, αλλά μπορείτε επίσης να συνδεθείτε μέσω του διαδικτύου. Γνωρίζοντας τόνους ανθρώπων σε προσωπικό επίπεδο δεν είναι ποτέ κακό. Είναι ίσως χρονοβόρος από την αρχή, αλλά μπορεί να είναι επωφελής στο μέλλον. Απλά να θυμάστε, πρέπει να επικοινωνήσετε με το μικρό αγόρι και όχι μόνο με τον μεγάλο τύπο.
  5. Το να πιπιλίζεις - μερικοί άνθρωποι μοιάζουν με το δικό τους εγώ, έτσι το χτύπησα. Με το πιπίλισμα σε ορισμένα άτομα θα αρχίσουν να σας αρέσουν και πολλοί από τους οπαδούς τους θα θέλουν επίσης να σας γνωρίσουν.
  6. Μιλώντας σκατά - πώς ακριβώς το πιπίλισμα λειτουργεί με μερικά άτομα, άλλοι μπορεί να το προτιμούν όταν οι άνθρωποι μιλάνε σκατά σε αυτά. Το έκανα αυτό πολλές φορές στο παρελθόν και λειτουργεί καλά. Αν σκεφτείτε όλα τα μεγάλα ψάρια στη θάλασσα, πάρα πολλοί άνθρωποι τους χτύπησαν λέγοντάς τους πόσο ωραίοι ή δροσεροί είναι. Γι 'αυτό και παίρνω την αντίθετη προσέγγιση λέγοντας τους πώς πιπιλίζουν και επισημαίνουν ό, τι κάνουν λάθος. Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν ένας τρόπος για την οικοδόμηση εχθρών, αλλά είναι πραγματικά ένας πολύ καλός τρόπος για να οικοδομήσουμε φίλους.
  7. Ηλικία - Είμαι ένα παιδί ηλικίας 22 ετών και όταν είμαι ο μόνος νεαρός σε ένα δωμάτιο, ξεχωρίζω. Χρησιμοποιώ την ηλικία μου προς όφελός μου όλη την ώρα, και αν είστε νέοι σαν εμένα, σας προτείνω να κάνετε το ίδιο. Από την άλλη πλευρά, αν είστε παλιά, δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε για να αξιοποιήσετε την ηλικία σας εκτός από την κοινή χρήση των εμπειριών σας.
  8. Κινδύνων - Έχω πολύ λίγα να χάσω, γι 'αυτό παίρνω κινδύνους όποτε μπορώ. Αυτή τη στιγμή τρέχω μια επιχείρηση, πηγαίνετε στο κολέγιο και εξακολουθείτε να ζείτε στο σπίτι. Δεν έχω προσωπικά έξοδα εξαιτίας των γονέων μου, πράγμα που σημαίνει ότι αν χάσω ό, τι μπορώ να κλέψω από τους γονείς μου. Μπορεί να μην μπορείτε να κάνετε το ίδιο με μένα, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αναλάβετε κινδύνους. Πάρτε τον ίδιο κίνδυνο που αισθάνεστε άνετα ή ακόμα καλύτερα να πάρετε λίγο περισσότερο από ό, τι αισθάνεστε άνετα. Ό, τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε, απλά αναλάβετε κάποιο κίνδυνο.

Ας ελπίσουμε ότι οι εμπειρίες μου θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο επιτυχημένοι στη ζωή. Η Semalt else έχει οποιεσδήποτε εμπειρίες που θέλουν να μοιραστούν;

Semalt. Θέλετε να είστε πιο επιτυχημένοι; κάντε κλικ εδώ .

March 1, 2018