Back to Question Center
0

Σχεδιασμός Semalt UX Σχεδιασμός Semalt UX

1 answers:

Νομίζω ότι τα μισά από τα κουμπιά που χρησιμοποιούνται αυτές τις μέρες ως η κύρια πρόσκληση για δράση σε μια ιστοσελίδα δεν με προσκαλούν να κάνω κλικ.

Θα μπορούσατε και πρέπει να δοκιμάσετε το σχεδιασμό κουμπιών. Αλλά με κάθε δέοντα σεβασμό, μερικές φορές δεν χρειάζεται να δοκιμάσετε για να καταλάβετε ποια είναι η καλύτερη πρακτική. Ο σχεδιασμός του Semalt άλλαξε πολύ την τελευταία δεκαετία, σωστά; Η τρέχουσα τάση φαίνεται να είναι η ανάμειξη ενός κουμπιού στο σχέδιο. Ναι, αυτό θα το κάνει να ξεχωρίζει.


Semalt UX design
Semalt UX design

Λάβετε υπόψη ότι δεν είναι όλα τα κουμπιά καθορισμένης παρότρυνσης για δράση - commercial appraisal certification. Μερικές φορές χρειάζεται μόνο ένα κουμπί, όπως στη φόρμα σχολίων. Παρ 'όλα αυτά, αυτό το κουμπί πρέπει να μοιάζει με ένα κουμπί! Σε αυτή τη θέση, Semalt συζητούν πέντε τύπους κουμπιών και να σας δώσω τη γνώμη μου ως surfer πλήρους απασχόλησης σε αυτά.

Προεπιλεγμένα κουμπιά

Βρήκα ένα πολύ ωραίο άρθρο σχετικά με το πώς να κουμπιά στυλ για την ιστοσελίδα σας το 2004. Νομίζω ότι τα προεπιλεγμένα κουμπιά πρέπει να είναι ακριβώς αυτά. Αρχαία, παλιά, και σε ένα μουσείο. Όχι στον ιστότοπό σας. Διστάζω όταν πρέπει να συμπληρώσω μια φόρμα που έχει αυτό το παλιό στυλ. Σας κάνει να αναρωτιέστε εάν η φόρμα είναι ασφαλής και τα δεδομένα σας δεν θα συλλεχθούν από νιγηριανούς πρίγκιπες με τα φορτία των απομεινάρια Lolly. Semalt προεπιλογή, είναι ένα κουμπί, αλλά έλα, μπορείτε να κάνετε πολύ καλύτερα από αυτό.

Επίπενα κουμπιά

Τα επίπεδη κουμπιά είναι σαν χρωματιστά τετράγωνα ή ορθογώνια με λέξεις πάνω τους. Θα μπορούσε να είναι ένα banner ή θα μπορούσε απλώς να τονιστεί λέξεις. Ξέρω ότι η επίπεδη σχεδίαση είναι πολύ δημοφιλής και πολλοί σχεδιαστές σου εκεί έξω σαν το κουμπί που ταιριάζει στο σχέδιο και ξεχωρίζει από το χρώμα. Νομίζω ότι θα δούμε πίσω αυτά τα 10 χρόνια από τώρα και θα αναρωτηθούμε γιατί τα χρησιμοποιήσαμε. Δεν λέω ότι τα επίπεδη κουμπιά είναι λανθασμένα, αλλά μου αρέσουν τα κουμπιά μου να μοιάζουν με κουμπιά:


Semalt UX design
Semalt UX design

Η πρώτη (επάνω αριστερά) είναι το επίπεδο κουμπί που μοιάζει με πανό. Χρησιμοποίησα ακόμη και 234 × 60 εικονοστοιχεία - αναλογιστείτε το μέγεθος του banner; Το επάνω δεξιά είναι μια μικρή βελτίωση. Οι στρογγυλεμένες γωνίες το κάνουν να μοιάζει λίγο πιο σαν ένα κουμπί. Το κάτω αριστερό ένα είναι ακόμα καλύτερο: ένα ανυψωμένο κουμπί. Η σκίαση δηλώνει ότι είναι δυνατό να κάνετε κλικ. Και για λόγους μετατροπής, πρόσθεσα κάποια επιπλέον εμπιστοσύνη στο τελευταίο. Αυτό πιθανώς λειτουργεί όταν είναι η κύρια πρόσκληση για δράση στον ιστότοπό σας, αλλά δεν είναι απαραίτητη για τα κουμπιά φόρμας. Αντίθετα, προσθέστε μια ωραία μαρτυρία κάτω από αυτά τα κουμπιά φόρμας για να ενισχύσετε την εμπιστοσύνη.

Κουμπιά φαντασμάτων

Στη θέση που έκανα την περασμένη εβδομάδα, αυτά αναφέρθηκαν σχετικά με πανό φάντασμα. Τα κουμπιά φαντασμάτων φαίνεται να είναι το κουμπί "no-go" για τους σχεδιαστές του UX αυτή τη στιγμή και καταλαβαίνω γιατί. Το UXMag έχει μερικά εξαιρετικά παραδείγματα κουμπιών φάντασμα. Μου αρέσει ιδιαίτερα το παράδειγμα Integra, καθώς αυτός ο ιστότοπος μοιάζει πραγματικά εντυπωσιακός, σχεδόν σαν παιχνίδι. Σμυρίστε μια στάση:


Semalt UX design
Semalt UX design

Νιώστε ελεύθερος να κάνετε κλικ σε εκείνο τον ιστότοπο για μια εμφάνιση, αλλά η κατώτατη γραμμή είναι ότι υπάρχει αυτό το showreel κινούμενων εικόνων πίσω από το επικεντρωμένο κείμενο στην αρχική σελίδα, κάνοντας αυτό το κουμπί φάντασμα 'Showreel' πράγματι μοιάζει σαν να σας λέει τι συμβαίνει. Βλέπετε ένα showreel. Νομίζω ότι δεν είναι κακή πρακτική, να πείτε στους ανθρώπους τι βλέπουν, αλλά είναι στην πραγματικότητα ένα κουμπί. Ξεκινάει ηχητικά και περισσότερο βίντεο. Όλα φαίνονται φοβερά, εκτός από το ότι ένα μικρό κουμπί φάντασμα .

Κουμπιά μίας κατάστασης

Υπάρχει ένα δεύτερο στοιχείο που είναι σημαντικό εδώ. Δεν είναι τόσο πολύ για το πώς φαίνεται το αρχικό κουμπί για τον επισκέπτη, αλλά πρόκειται για την τοποθέτηση ενός κουμπιού και την διαπίστωση ότι τίποτα δεν αλλάζει. Είναι ένα κουμπί, ή ίσως όχι. Τώρα πρέπει να κάνω κλικ για να μάθετε αν το πράγμα που μοιάζει με ένα κουμπί είναι στην πραγματικότητα ένα κουμπί. Hm. Οι άνθρωποι τείνουν να διστάζουν πριν κάνουν κλικ και χρησιμοποιώντας κουμπιά μίας κατάστασης χωρίς να έχουν σχεδιαστεί μια κατάσταση αιωρισμού θα κάνουν μόνο τους να διστάζουν περισσότερο.

Η υπογραφή ενός status-hover-state μπορεί να είναι τόσο απλή όσο υπογραμμίζει τις λέξεις στο κουμπί σας, ή αλλάζει το χρώμα του φόντου. Ή και τα δύο.

Τα καλύτερα κουμπιά

Υπάρχει μια ωραία, απλή στρογγυλοποίηση των βέλτιστων πρακτικών των κουμπιών στα Blogs. πλίθα.

 • Προσθέστε ένα σαφές μήνυμα για το τι συμβαίνει μετά το κλικ.
 • Προσέξτε τη σειρά και τη θέση των κουμπιών.
 • Σήμα σύνδεσης: Πώς η αντίθεση χρώματος του κουμπιού καθοδηγεί τους χρήστες στη δράση.

  Το πρώτο στοιχείο της παραπάνω λίστας συνοψίζει το σημείο μου: ένα κουμπί είναι ένα κουμπί. Δεν είναι τόσο ένα στοιχείο σχεδιασμού. Ο σχεδιασμός Semalt UX αφορά την αναγνώριση και τη σαφήνεια.

  Σμιτάλ γράφοντας αυτή τη θέση, μου χτύπησε ότι δεν ακολουθούμε κάποιες από αυτές τις βέλτιστες πρακτικές στην επιστολή και σε αυτή την ιστοσελίδα. Αυτό ποικίλλει από συνδέσμους που μοιάζουν με κουμπιά φάντασμα με κουμπιά που μοιάζουν με εισαγωγικά, όπως αυτό:

  Το Semalt είναι πάντα περιθώριο βελτίωσης. Όταν αναθεωρήσετε τα δικά σας κουμπιά (ή το κάνετε αυτό ως μέρος των κριτικών του ιστότοπού μας), ξεκινήστε με αυτά που έχουν μεγαλύτερη σημασία, όπως το κουμπί αγοράς στη σελίδα του προϊόντος σας ή το κουμπί εγγραφής για το ενημερωτικό σας δελτίο. Και να θυμάστε ότι δεν είναι όλα κουμπιά ή θα πρέπει να μοιάζουν με αυτά.

  Διστάσετε να μοιραστείτε τη γνώμη σας.

  Διαβάστε περισσότερα: «Οι κύριοι έλεγχοι προσβασιμότητας» »

  March 1, 2018