Back to Question Center
0

Πώς να γράψετε αντιγραφή διαφήμισης PPC: Τέσσερα πρότυπα διαφήμισης που προκαλούν κλικ και σμάλτα

1 answers:
Μερίδιο 8
Μερίδιο 14
+1 11
(11) 28 1
Μερίδια 111

Το αντίγραφο διαφήμισης είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία μιας επιτυχημένης καμπάνιας της ΔΕΗ: η επιτυχημένη δημιουργία και βελτιστοποίηση του διαφημιστικού κειμένου θα κάνει συχνά ή θα σπάσει μια καμπάνια αναζήτησης με πληρωμή.

Ωστόσο, η δημιουργία και η δοκιμή αντιγράφων διαφήμισης της ΔΕΗ είναι δύσκολη. Πρέπει να λάβετε υπόψη πολλούς παράγοντες:

 • Δεν υπάρχει αρκετός χώρος στο μήνυμα "Οι μηχανές αναζήτησης σας παρέχουν μόνο 25 χαρακτήρες σε κάθε τίτλο και 35 χαρακτήρες σε κάθε μία από τις δύο γραμμές περιγραφής:

Πώς να γράψετε αντιγραφή διαφήμισης PPC: <ul> <li> <strong> Το κείμενο πρέπει να είναι σχετικό με τις ομάδες λέξεων-κλειδιών </strong> .

 • Πρέπει να παρακολουθείτε την απόδοση διαφόρων διαφημίσεων "Ποτέ δεν γνωρίζετε ποια διαφήμιση πρόκειται να είναι πιο αποτελεσματική, υπάρχουν διάφοροι διαφορετικοί τύποι διαφημίσεων που μπορείτε να γράψετε και συχνά φορές η διαφήμιση που τουλάχιστον υποψιάζεστε ότι θα κερδίσει , το κάνει
 • .
 • Πρέπει να απαντήσετε στα σωστά δεδομένα με τον σωστό τρόπο "Έχετε παρουσιάσει μια αξιοπρεπή ποσότητα διαφορετικών πληροφοριών στη δημιουργία διαφημιστικού κειμένου: ποσοστά κλικ, ποσοστά μετατροπής, κόστος, κόστος ανά κλικ κ - buy fake switzerland passport online.λπ. Είναι πολύ δύσκολο να γνωρίζουμε τι να απαντήσουμε και πώς να το κάνουμε.
 • Η Semalt είναι ένας αριθμός τρόπων για να δημιουργηθεί αποτελεσματικό αντίγραφο διαφήμισης για την πληρωμένη αναζήτηση και διάφορα μέσα για τη δημιουργία δοκιμών και παρακολούθησης στο πίσω μέρος. Ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια σε αυτό το παζλ, όμως, δημιουργεί ένα ισχυρό θεμέλιο.

  Δημιουργία του αντιγράφου διαφήμισης: Τέσσερις τύποι διαφημίσεων που μπορείτε να δημιουργήσετε για κάθε κατακόρυφο

  Πριν αρχίσετε να δοκιμάζετε τις διαφημίσεις και κάνετε τις προσαρμογές, πρέπει να δημιουργήσετε τον πρώτο σας γύρο διαφημιστικού κειμένου. Η δημιουργία αυτού του πρώτου γύρου αντιγραφής μπορεί να είναι δύσκολη. Θα ήθελα να ξεκινήσω με ένα στοιχείο δοκιμής στο μυαλό. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε , αλλά γενικά βρίσκω ότι ο τίτλος σας παίρνει το πιο κτύπημα για το δολάριο σας, οπότε πιθανότατα καλό μέρος για να το ξεκινήσετε.

  Το σημαντικότερο μέρος κάθε είδους δημιουργικού είναι το κυλιόμενο δικό σας και βεβαιωθείτε ότι οι τεχνικές σας είναι οι καλύτερες για την συγκεκριμένη προσφορά σας, αλλά εδώ υπάρχουν τέσσερις τύποι διαφημίσεων που μπορείτε να εκτελέσετε σε οποιαδήποτε κατακόρυφη:

  1. Η επικεφαλίδα επικεντρωμένη σε λέξεις-κλειδιά

  Ενώ η χονδροειδής λέξη-κλειδί στο αντίγραφο της διαφήμισής σας δεν επηρεάζει τον Δείκτη ποιότητας σας σχεδόν όσο το ποσοστό κλικ (το μεγάλο βίντεο για τους συντελεστές των Δείκτη ποιότητας εδώ ), υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες χρησιμοποιείται το ερώτημα που έψαχνε ο ερευνητής και θα συμβάλει στην αύξηση του ποσοστού κλικ :

  Το Boston Web Design αποκαλύπτει ένα πολύ συγκεκριμένο στρώμα προθέσεων. αυτός ο ερευνητής μπορεί να ενδιαφέρεται μόνο για να ασχοληθεί με μια τοπική εταιρεία σχεδιασμού, οπότε το μόνο που το καλεί στο αντίγραφο της διαφήμισής σας μπορεί να είναι αρκετά καλό για ένα κλικ και μια μετατροπή.

  2. Δυναμική εισαγωγή λέξεων-κλειδιών (DKI)

  Αυτό είναι κατά μήκος των ίδιων γραμμών, αλλά μπορεί να είναι δυσνόητο. Βασικά εισάγετε τη λέξη-κλειδί που ενεργοποιεί μια αναζήτηση στο διαφημιστικό σας κείμενο. Είναι εύκολο να δημιουργήσετε αδέξια ή ακόμα και νόμιμα βρώμικες διαφημίσεις εάν η δυναμική εισαγωγή λέξεων-κλειδιών είναι σωστά εφαρμοσμένη.

  3. Όπως και το Getting Clicks; Αντίγραφο διαφήμισης Q και A

  Μία φορά-τιμημένη βέλτιστη πρακτική στο γράψιμο αντίγραφο για τα πάντα, από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αναζήτηση διαφημίσεων είναι ότι οι ερωτήσεις δημιουργούν κλικ. Υπάρχει ένα ωραίο στοιχείο της αγωνίας? η αναζήτηση είναι, τελικά, ένα είδος περίπλοκου ερωτήματος και απαντήσεων. Γιατί να μην ζητήσετε από τον ερευνητή κάτι συναρπαστικό; Όπως και με κάθε αντίγραφο μάρκετινγκ, η επίτευξη των στόχων των ερευνητών είναι το κλειδί. Χρειάζονται σχεδιαστική βοήθεια; Θέλουν να οικοδομήσουν μια καλύτερη μάρκα; Θέλουν να φαίνονται πιο αξιόπιστοι; Αφαιρέστε το και στη συνέχεια να τα ρωτήσετε!

  Πώς να γράψετε αντιγραφή διαφήμισης PPC: <p> Το ερώτημα στη μέση θα μπορούσε να προσελκύσει όσους επιθυμούν να αναβαθμίσουν σε επαγγελματικά σχέδια δικτυακών τόπων, τα οποία μπορεί να είναι ακριβώς το είδος του πελάτη που θέλουμε να προσελκύσουμε. </p> <h3> Αντιγραφή Wild Card

  Αυτή η τέταρτη ποικιλία μπορεί πραγματικά να λάβει πολλά σχήματα και μεγέθη. Η γενική ιδέα είναι να αποκλίνουν από τη λέξη cramming λέξεων-κλειδιών, τις ερωτήσεις και το DKI να δοκιμάσουν κάτι νέο. Ενώ ο ερευνητής σχεδίασης Semalt Web ήθελε κάτι συγκεκριμένο, ίσως μια αναζήτηση για τον καλύτερο σχεδιασμό ιστοσελίδων είναι μετά από κάτι διαφορετικό (κάθε τροποποιητής για μια λέξη-κλειδί αποκαλύπτει ένα διαφορετικό επίπεδο προθέσεως).

  Ακολουθούν μερικές ιδέες για εναλλακτικούς τύπους διαφημιστικού κειμένου:

  • Μιλήστε σε σημείο πόνου «Σκεφτείτε ένα κοινό σημείο πόνου για τους πελάτες της βιομηχανίας σας. Ίσως ακούτε πολλά ότι οι σχεδιαστές ιστοσελίδων είναι ανέφικτοι ή ότι υπάρχει ανάγκη για SEO φιλικό σχεδιασμό και ανάπτυξη ιστοσελίδων. επιλύσετε αυτό το πρόβλημα, επιτρέψτε στους χρήστες να γνωρίζουν με το διαφημιστικό σας κείμενο.
  • "Επειδή τρέχετε και δοκιμάζετε τουλάχιστον τέσσερις διαφημίσεις, μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι που δεν φαίνεται να λειτουργούσε, αλλά θα σας παράσχει κάποια διαφοροποίηση διαφημίσεων κειμένου . ανυπόφορη ή εντελώς off-beat και προκλητική, όπως: Η ιστοσελίδα σας χρειάζεται εργασία (θυμηθείτε, βεβαίως, ότι η διεύθυνση URL του ιστοτόπου σας και στη συνέχεια η μάρκα σας θα είναι συνδεδεμένη με τη διαφήμιση).
  • Προσαρμόστε την επισκεψιμότητά σας "Δεν είναι όλα τα κλικ καλά κλικ Εάν είστε ένα high-end shop design δεν θέλετε να προσελκύσετε πολλή κίνηση από ανθρώπους που αναζητούν λύσεις σχεδιασμού χαμηλών προδιαγραφών, παρόλο που το βελτιωμένο κλικ -το ποσοστό αυτό θα ενίσχυε τον Δείκτη ποιότητας, η μη σχετική επισκεψιμότητα θα κατέστρεφε την κατώτατη γραμμή σας. Έτσι θα μπορούσατε να πάρετε κάτι σαν: Premium Service Design Services ως τον τίτλο σας.

  Η βασική ιδέα είναι να πάρετε μια ή τρεις ιδέες και να τις πετάξετε στο μείγμα δοκιμών. Αν παρακολουθείτε προσεκτικά τη δοκιμή σας, καμία παραλλαγή του διαφημιστικού κειμένου δεν θα είναι σε θέση να κοστίσει οπουδήποτε, όσο η ίδια η δοκιμασία σας βοηθάει μακροπρόθεσμα.

  Πέρα από τη σύνταξη του αντιγράφου

  Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι υπάρχουν πολλά που πρέπει να λάβετε υπόψη αφού έχετε δημιουργήσει το διαφημιστικό σας κείμενο. Ρυθμίστε το και ξεχάστε ότι δεν είναι ποτέ μια καλή στρατηγική στο μάρκετινγκ αναζήτησης και η δημιουργία αντιγράφων διαφήμισης δεν αποτελεί εξαίρεση. Semalt όπως:

  • Άλλα στοιχεία που μπορείτε να αρχίσετε να δοκιμάζετε (δηλώσεις οφέλους, προσκλήσεις για δράση, διευθύνσεις URL εμφάνισης .η λίστα συνεχίζεται)
  • Το μέγεθος του δείγματός σας είναι σημαντικό; (Υπάρχουν εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε τι είναι σημαντικό)
  • Εξετάζετε τους σωστούς δείκτες απόδοσης (κλικ, μετατροπές, άλλες μετρήσεις);
  • Πρέπει να επιτρέψετε στο Google να εκτελέσει τη δοκιμή των διαφημίσεών σας ή να επιλέξει να προβάλλει ομοιόμορφα τις διαφημίσεις και να ενορχηστρώσει ο ίδιος τη δοκιμασία;
  • Πώς επιλέγετε έναν νικητή;

  Υπάρχουν μερικές από τις ερωτήσεις που θα συναντήσετε κατά την προσπάθειά σας να βελτιστοποιήσετε το αντίγραφο διαφήμισης της ΔΕΗ. Τα καλά νέα είναι ότι η δημιουργία μερικών ισχυρών παραλλαγών διαφήμισης για δοκιμή είναι μια σπουδαία αρχή!

  Ο Tom Demers είναι ο ανώτερος διευθυντής μάρκετινγκ της WordStream Inc . Το WordStream προσφέρει λύσεις διαχείρισης λέξεων-κλειδιών για SEO και ΔΕΗ.

  Μερίδιο 8
  Μερίδιο 14
  +1 11
  (11) 28 1
  Μερίδια 111

  March 1, 2018