Back to Question Center
0

Πτώση στις βαθμολογίες; Διάγνωση, ελαχιστοποίηση & Αντίστροφη ζημιά            Πτώση στις βαθμολογίες; Διάγνωση, ελαχιστοποίηση & Αντιστροφή των ζημιών Σχετικά θέματα: Mobile & Τοπική SEOOn σελίδα SEOContent MarketingSocial MediaLink Semalt

1 answers:
Πτώση στην κατάταξη; Διάγνωση, ελαχιστοποίηση και αντιστροφή της ζημίας

Πτώση στις βαθμολογίες; Διαγνώστε, ελαχιστοποιήστε & αντιστρέψτε τη ζημιάΠτώση στις βαθμολογίες; Διάγνωση, ελαχιστοποίηση & αντιστροφή των ζημιών Σχετικά θέματα:
Τοπική και τοπική SEOOn σελίδα SEOContent MarketingSocial MediaLink Semalt

Αυτό το άρθρο είναι μέρος μιας σειράς SEO από το WooRank. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη των συνεργατών που κάνουν το SitePoint δυνατό.

Είναι ένα από τα χειρότερα συναισθήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας ιδιοκτήτης ιστοτόπου: ανοίγοντας το ταμπλό του αναλυτή σας ένα πρωί και κοιτάζοντας ένα γράφημα της κατάταξης αναζήτησης σε ελεύθερη πτώση. Ενώ το πρώτο ένστικτό σας μπορεί να είναι πανικό, ειδικά αν έχετε μόλις βάλει μια δέσμη των εργασιών για τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας, προσπαθήστε να μείνετε ήρεμοι. Semalt, οι δραστικές απώλειες θέσης δεν είναι το τέλος του κόσμου. Στην πραγματικότητα, εάν ακολουθήσετε μια μεθοδική, οργανωμένη προσέγγιση για να υπολογίσετε τι πήγε στραβά και πώς να το διορθώσετε, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι οι χαμένες σας βαθμολογίες είναι προσωρινές και εντελώς αναστρέψιμες - high moisture corn silos.

Στείλτε μας τον οδηγό βήμα προς βήμα για να εντοπίσετε τι θα μπορούσε να προκαλέσει την απώλεια της κατάταξης του ιστότοπού σας, ώστε να μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα που μειώνει την επισκεψιμότητα οργανικής αναζήτησης.

Προσδιορισμός του εύρους του προβλήματος

Όταν βλέπετε αρχικά ότι η επισκεψιμότητα σας έχει πέσει, κατευθυνθείτε στα αναλυτικά στοιχεία και ελέγξτε κάθε κανάλι επισκεψιμότητας: απευθείας, παραπομπή, οργανική αναζήτηση και πληρωμή (εάν εκτελείτε πληρωμένες καμπάνιες). Αν το σύνολο της επισκεψιμότητας σας πέφτει, θα μπορούσε να είναι ένα τεχνικό πρόβλημα με τον ιστότοπό σας. Εάν μόνο η επισκεψιμότητα αναζήτησης έχει μειωθεί, αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι ότι έχετε ένα πρόβλημα SEO.

Όταν προσπαθείτε να διαγνώσετε τον λόγο πίσω από τις χαμένες βαθμολογίες σας, πρέπει πρώτα να προσδιορίσετε το εύρος του ζητήματος: σχετίζεται με μερικές μεμονωμένες λέξεις-κλειδιά ή είναι ο ιστότοπός σας ως σύνολο που χάνει τις βαθμολογίες; Το πρόβλημά σας θα μπορούσε επίσης να προκληθεί από μια ομάδα λέξεων-κλειδιών ή από τις σελίδες σας μέσα σε μια συγκεκριμένη κατηγορία.

Όσοι διαθέτουν WooRank Advanced Review των ιστότοπων τους μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον Έλεγχο SERP για να ελέγξουν την κατάταξη των λέξεων-κλειδιών τους. Θα μπορούσε να συμβαίνει το γεγονός ότι κάθε λέξη-κλειδί έχασε την κατάταξη ταυτόχρονα, γεγονός που θα έδειχνε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον ιστότοπό σας ή ότι ο ιστότοπός σας έχει πληγεί από ποινή που αφορά ολόκληρο τον ιστότοπο. Semalt, αν μόνο ορισμένες λέξεις-κλειδιά έχαναν θέση, πιθανότατα έχετε κάποιο πρόβλημα με αυτές τις συγκεκριμένες σελίδες προορισμού ή τις κατηγορίες λέξεων-κλειδιών.

Πτώση στις βαθμολογίες; Διαγνώστε, ελαχιστοποιήστε & αντιστρέψτε τη ζημιάΠτώση στις βαθμολογίες; Διάγνωση, ελαχιστοποίηση & αντιστροφή των ζημιών Σχετικά θέματα:
Τοπική και τοπική SEOOn σελίδα SEOContent MarketingSocial MediaLink Semalt

Για παράδειγμα, εάν είστε κατάστημα εφοδιασμού με κήπο, θα μπορούσε να είναι ότι μια πτώση της κυκλοφορίας θα μπορούσε να προκληθεί από ένα θέμα ευρείας περιοχής ή από απώλεια κατάταξης της λέξης κλειδιού "ασύρματο ηλεκτρικό μηχάνημα BLACK + DECKER". Ή, θα μπορούσατε να χάσετε την κατάταξη για κάθε λέξη-κλειδί στην κατηγορία σας χλοοκοπτικά.

Δυστυχώς, δεν έχουν όλοι WooRank Advanced Review και επομένως δεν μπορούν να επωφεληθούν από τον Έλεγχο SERP. Αν συμβαίνει αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Κονσόλα Αναζήτησης Google για να ελέγξετε τον τρόπο ταξινόμησης των λέξεων-κλειδιών. Προχωρήστε στην αναφορά Αναζήτησης αναζήτησης και βεβαιωθείτε ότι αναζητάτε δεδομένα για ερωτήματα (αυτή θα πρέπει να είναι η προεπιλεγμένη προβολή) και ελέγξτε το πλαίσιο για το Semalt - τα κλικ δεν θα αναφέρουν ολόκληρη την ιστορία.

Πτώση στις βαθμολογίες; Διαγνώστε, ελαχιστοποιήστε & αντιστρέψτε τη ζημιάΠτώση στις βαθμολογίες; Διάγνωση, ελαχιστοποίηση & αντιστροφή των ζημιών Σχετικά θέματα:
Τοπική και τοπική SEOOn σελίδα SEOContent MarketingSocial MediaLink Semalt

Δείτε τις θέσεις για μεμονωμένες λέξεις-κλειδιά για να εντοπίσετε αιφνιδιαστικές, δραστικές ταξινομήσεις σταγόνες από 10 ή περισσότερες θέσεις. Ή, εάν κάθε λέξη-κλειδί έχει δει μια τεράστια πτώση, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να έχετε ένα θέμα ευρείας περιοχής στα χέρια σας.

Δείτε επίσης τη θέση των σελίδων προορισμού σας. Αναζητήστε ένα μοτίβο γύρω από το τι είδους σελίδες χάνουν τη θέση και την κυκλοφορία. Θα μπορούσε να είναι ότι ένας συγκεκριμένος τύπος περιεχομένου χάνει την κατάταξή του δύναμη ή ίσως ένα χαρακτηριστικό που έχετε αναπτύξει (όπως το περιεχόμενο Flash ή ένα widget που περιέχει εξερχόμενες συνδέσεις) σε ορισμένες σελίδες βλάπτει το SEO σας.

Διάγνωση του προβλήματος

Έτσι, αφού έχετε σκάψει τα δεδομένα της ανάλυσης και καθορίσετε το εύρος της πτώσης κατάταξης, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε να διαγνώσετε τι ακριβώς προκάλεσε τις χαμένες θέσεις. Το Semalt θα είναι πολλές αναφορές και εργαλεία που ρίχνονται σε σας από εδώ και έξω, αλλά μην πάρετε εκφοβισμό, δεν είναι τόσο περίπλοκο όσο φαίνεται.

Ελέγξτε την κατάσταση της ιστοσελίδας και τα ρομπότ. txt

Φυσικά, εάν η Google δεν έχει πρόσβαση στον ιστότοπό σας, δεν μπορεί να καταταχθεί. Έτσι βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας λειτουργεί. Εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, επισκεφθείτε τον ιστότοπό σας τώρα για να βεβαιωθείτε ότι έχετε πρόσβαση σε αυτόν. Χρησιμοποιήστε μια ποικιλία συσκευών για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να προβάλετε τις εκδόσεις για υπολογιστές, κινητά και tablet. Αντιγράψτε την αναφορά "Λάθη ανίχνευσης" στην Κονσόλα αναζήτησης Google για να διαπιστώσετε εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα το οποίο επηρεάζει μόνο ορισμένες από τις εσωτερικές σας σελίδες. Ενισχύστε τον οδηγό στα ρομπότ. txt για την αντιμετώπιση προβλημάτων σε ρομπότ. txt αρχεία.

Ένα κοινό ζήτημα που εμποδίζει την Google να ανιχνεύει τον ιστότοπό σας είναι προβλήματα με τα ρομπότ σας. txt αρχείο. Semalt, ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι δεν παρεμποδίζετε ακούσια crawlers σε ολόκληρο τον ιστότοπό σας, κάτι που θα έμοιαζε με αυτό:

   Χρήστης-πράκτορας: *Disallow: /  

Αυτό είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα με τα ρομπότ. txt, ειδικά εάν πρόσφατα μετεγκαταστάσατε τον ιστότοπό σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Fetch As Semalt στην Search Console Search για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα που εμποδίζει την Semalt να έχει πρόσβαση στις σελίδες σας και τα ρομπότ. txt tester για να βεβαιωθείτε ότι τα ρομπότ σας. Το αρχείο txt γράφεται σωστά.

Αν τα ρομπότ. Το αρχείο txt γράφτηκε σωστά και υποβλήθηκε στο Semalt, επιβεβαιώστε ότι δεν έχετε αποκλείσει τυχαία τις σελίδες που θέλετε να εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης. Θα μπορούσατε να περάσετε από τη γραμμή αρχείων σας κατά γραμμή, αλλά αυτό θα πάρει για πάντα, αν έχετε πολλές απαγορευμένες σελίδες. Αντ 'αυτού, χρησιμοποιήστε τον ιστότοπο: χειριστής αναζήτησης. Απλά κάντε αναζήτηση για το site: yourdomain. com και η Semalt θα επιστρέψει τις σελίδες που περιέχει στο ευρετήριό της. Βεβαιωθείτε ότι η περιγραφή σας meta εμφανίζεται όπως πρέπει, καθώς οι απαγορευμένες σελίδες συχνά εξακολουθούν να εμφανίζονται στα αποτελέσματα, αλλά με ένα μήνυμα που υπογραμμίζει ότι η περιγραφή του αποτελέσματος δεν είναι διαθέσιμη. Οι σημαντικότερες σελίδες σας θα πρέπει να εμφανίζονται στην κορυφή της κατάταξης, οπότε αν δεν συμβαίνει κάτι συμβαίνει.

Ελέγξτε την τοποθεσία σας

Υπάρχει πάντα η πιθανότητα ότι ο ιστότοπός σας δεν είναι τόσο βελτιστοποιημένος για τις μηχανές αναζήτησης όπως νομίζετε, είτε μπορεί να έχετε βλάψει ακούσια την SEO σας με μια αλλαγή που πιέσατε πρόσφατα. Έτσι, το πρώτο βήμα για να διαπιστώσετε γιατί χάσατε την κατάταξη είναι να κάνετε έναν έλεγχο SEO του ιστότοπού σας ή των σελίδων που έχουν επηρεαστεί. Ο έλεγχος Semalt αναλύει περισσότερους από 70 παράγοντες SEO, οπότε δεν χρειάζεται να προχωρήσετε με τον κώδικα σελίδας και το περιεχόμενό σας για να εντοπίσετε εκείνα τα δύσκολα για να βρείτε ζητήματα.

Πτώση στις βαθμολογίες; Διαγνώστε, ελαχιστοποιήστε & αντιστρέψτε τη ζημιάΠτώση στις βαθμολογίες; Διάγνωση, ελαχιστοποίηση & αντιστροφή των ζημιών Σχετικά θέματα:
Τοπική και τοπική SEOOn σελίδα SEOContent MarketingSocial MediaLink Semalt

Είναι η βαθμολογία σας πολύ χαμηλότερη από ό, τι νομίζατε ότι θα ήταν; Αναζητήστε σημαντικούς παράγοντες που λείπουν όπως ετικέτες τίτλου, μετα-περιγραφές ή

ετικέτες και ελέγξτε ότι ο ιστότοπός σας δεν έχει κοινά προβλήματα SEO όπως κατεστραμμένους συνδέσμους, βάζοντας περιεχόμενο σε Flash ή iframes ή αδυνατώντας να υλοποιήσει μια λύση WWW. Η ενοποίηση με αυτά θα οδηγήσει σε διπλό περιεχόμενο ή σε αδυναμία ανίχνευσης.

Εάν οι σελίδες σας είναι κατάλληλα βελτιστοποιημένες για κυκλοφορία μηχανών αναζήτησης, αξιολογήστε την ποιότητα και τη συνάφεια του περιεχομένου της σελίδας με τη λέξη-κλειδί. Τώρα, ίσως ήδη νομίζετε ότι είναι υψηλής ποιότητας και πολύ συναφής (το έχετε δημοσιεύσει τελικά), αλλά οι μετρήσεις των επισκεπτών σας μπορεί να λένε μια διαφορετική ιστορία:

 • Χαμηλό ποσοστό κλικ (CTR) - Αυτό είναι ένα καλό σημάδι ότι το περιεχόμενο της σελίδας σας ή τα μηνύματα που χρησιμοποιείτε για να περιγράψετε τη σελίδα σας δεν ταιριάζουν με όσα προσπαθούν να βρουν οι χρήστες. Για το παράδειγμα του καταστήματος εφοδιασμού κήπου, θα μπορούσε να είναι ότι οι άνθρωποι που ψάχνουν για "BLACK + DECKER ασύρματο ηλεκτρικό χλοοκοπτικό" προσπαθούσαν να βρουν πληροφορίες σχετικά με το αέριο έναντι των ηλεκτρικών χορτοκοπτικών. Η συμπεριφορά αναζήτησης θα μπορούσε να μετατοπιστεί για να περιμένει έναν οδηγό για την αξιολόγηση και την αγορά ενός ηλεκτρικού χλοοκοπτικού.
 • Υψηλό ποσοστό εγκατάλειψης - Το ποσοστό εγκατάλειψης είναι ένα άλλο καλό μέτρο της ποιότητας του περιεχομένου και της εμπειρίας των χρηστών. Αν ένα υψηλό ποσοστό της επισκεψιμότητας αναζήτησης φεύγει χωρίς να αλληλεπιδράσει με τη σελίδα ή περάσει πολύ λίγο χρόνο στον ιστότοπο, αυτό πιθανώς σημαίνει ότι το περιεχόμενό σας δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες του.

Αν πρόσφατα έχετε μετακινήσει το περιεχόμενο γύρω σας ή έχετε περάσει από μια μετανάστευση ιστότοπου ή έναν επανασχεδιασμό, βεβαιωθείτε ότι έχετε ρυθμίσει σωστά τις ανακατευθύνσεις σας. Τόσο οι 301 (μόνιμες) όσο και οι 302 (προσωρινές) ανακατευθύνσεις περνούν από χυμούς πλήρους σύνδεσης, γι 'αυτό είναι απολύτως απαραίτητο να ανακατευθύνετε στη νέα διεύθυνση URL από την παλιά διεύθυνση URL. Χρησιμοποιήστε ένα εργαλείο όπως το Screaming Frog για να ανιχνεύσετε τον ιστότοπό σας για να βρείτε όλες τις ανακατευθύνσεις σας. Επεξεργαστείτε μια λίστα με όλες τις διευθύνσεις URL για τις σελίδες που έχετε μετακινήσει. Μόλις ολοκληρωθεί η ανίχνευση, ταξινομήστε τα αποτελέσματα με τον κωδικό κατάστασης και βεβαιωθείτε ότι κάθε διεύθυνση URL επιστρέφει τον κατάλληλο κώδικα.

Πτώση στις βαθμολογίες; Διαγνώστε, ελαχιστοποιήστε & αντιστρέψτε τη ζημιάΠτώση στις βαθμολογίες; Διάγνωση, ελαχιστοποίηση & αντιστροφή των ζημιών Σχετικά θέματα:
Τοπική και τοπική SEOOn σελίδα SEOContent MarketingSocial MediaLink Semalt

Αν έχετε μόνο μερικές σελίδες για έλεγχο, μπορείτε να επαληθεύσετε με μη αυτόματο τρόπο ότι οι ανακατευθύνσεις λειτουργούν χρησιμοποιώντας το plug-in προγράμματος περιήγησης του Semimal Path του Ayima.

Τέλος, ελέγξτε τον χάρτη ιστότοπου XML. Είναι οι σελίδες που χάνουν τις ταξινομήσεις που περιλαμβάνονται στον χάρτη ιστότοπού σας; Εάν δεν είναι, το Semalt ίσως δεν μπορεί να τα βρει - ειδικά αν δεν έχετε μια εσωτερική στρατηγική σύνδεσης. Δοκιμάστε τον χάρτη ιστότοπου σας στην Search Console για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν σφάλματα που εμποδίζουν το Semalt να ανιχνεύει όλες τις σελίδες σας.

Εάν οι τεχνικοί και οι παράγοντες της σελίδας σας δεν προκαλούν μεγάλες μειώσεις κατάταξης, κάντε έναν έλεγχο σύνδεσης. Συγκεντρώστε όλα τα backlinks σας με ένα εργαλείο όπως Majestic ή Ahrefs. Η απομάκρυνση με συνδέσμους θα μπορούσε να σας προκαλέσει να χάσετε τη θέση SERP με διάφορους τρόπους:

Διακεκομμένες ή διαγραμμένες συνδέσεις: Όταν ψάχνετε τα backlinks σας στο Majestic, θα δείτε τους συνδέσμους που έχουν διαγραφεί ως έχουν. Δείτε αν ο προορισμός του συνδέσμου αντιστοιχεί στις εν λόγω σελίδες. Οι σύνδεσμοι αποτελούν σημαντικό παράγοντα κατάταξης, οπότε η απώλεια τους θα επηρεάσει σίγουρα την κατάταξη.

Εξαγωγή της λίστας των συνδέσμων ως CSV (πρέπει να έχετε έναν πληρωμένο λογαριασμό με το Majestic για να το κάνετε αυτό) και, στη συνέχεια, να ανιχνεύσετε τις συνδεδεμένες σελίδες χρησιμοποιώντας το Screaming Frog. Φιλτράρετε με σφάλμα πελάτη (4xx) για να βρείτε τα σπασμένα σας backlinks. Η απομίμηση αυτών των συνδέσμων και η αποκατάσταση της ροής του χυμού σύνδεσης θα πρέπει να είναι τόσο εύκολη όσο και ο καθορισμός των σφαλμάτων 404.

Πτώση στις βαθμολογίες; Διαγνώστε, ελαχιστοποιήστε & αντιστρέψτε τη ζημιάΠτώση στις βαθμολογίες; Διάγνωση, ελαχιστοποίηση & αντιστροφή των ζημιών Σχετικά θέματα:
Τοπική και τοπική SEOOn σελίδα SEOContent MarketingSocial MediaLink Semalt. .Δεδομένου ότι η Google μόλις κυκλοφόρησε Penguin 4 0 για να τρέξει σε πραγματικό χρόνο θα μπορούσατε να βλέπετε μια απώλεια της κατάταξης λόγω χαμηλής ποιότητας backlinks. Τα εργαλεία σύνδεσης όπως το Majestic και το Ahrefs θα βαθμολογήσουν τους συνδέσμους σας για να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε εάν οι σύνδεσμοι βοηθούν ή βλάπτουν την ορατότητα σας. </p> <p>  <strong> Αρνητικό SEO: </strong> Η αρνητική SEO αναφέρεται στην σκόπιμη χρήση τεχνικών οικοδόμησης ανεπιθύμητων συνδέσμων για την κατάταξη της κατάταξης ενός άλλου ιστότοπου. Ενώ είναι πραγματικά σπάνιο, εξακολουθεί να συμβαίνει. Έτσι, ενώ σκάβετε μέσω των συνδέσεών σας κατά τη διάρκεια του ελέγχου σύνδεσμού σας, παρατηρήστε τυχόν μοτίβα με κείμενο αγκύρωσης, συνδέοντας τον τομέα ή το κείμενο γύρω από το σύνδεσμο. Οι αρνητικές προσπάθειες SEO θα δημιουργούν γενικά τόνους συνδέσμων με το ίδιο κείμενο αγκύρωσης, συνδέοντας τον τύπο ιστότοπου (σκιερά φόρουμ ή / και καταλόγους) και κείμενο γύρω από το σύνδεσμο. </p> <p> Ο καθορισμός των διαγραμμένων συνδέσεών σας θα πρέπει να είναι εξίσου απλός με την προσέγγιση του ιδιοκτήτη του ιστοτόπου και να τον πείσετε να επαναφέρει τον σύνδεσμο. Αν ανακαλύψετε τον ανεξάρτητο δημιουργό συνδέσμων που έχετε συμπληρώσει το προφίλ σας με μια δέσμη ανεπιθύμητων μηνυμάτων ή εάν έχετε υποστεί αρνητική απόπειρα SEO, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Εργαλείο ανταλλαγής συνδέσμων Google για να καθαρίσετε το προφίλ backlink σας. </p> <h3 id= Έλεγχος για ποινές χειροκίνητου ή αλγορίθμου

Μπορεί να έχετε κάνει κατά λάθος κάτι που έκανε την Google να πιστεύει ότι προσπαθείτε να χειριστείτε τις ταξινομήσεις αναζήτησης. Θα μπορούσε να ήταν ότι το «οικονομικά αποδοτικό» SEO που προσέλαβετε γεμίσει όλες τις ετικέτες τίτλου σας με λέξεις-κλειδιά, μια αρνητική απόπειρα SEO ή κάτι τόσο αβλαβές όσο εσφαλμένα εφαρμόζοντας κάποιο κώδικα στη σελίδα σας. Αν είναι αρκετά κακό, ένας υπάλληλος της Google θα τιμωρήσει χειροκίνητα τον ιστότοπό σας. Αν συμβαίνει αυτό, θα σας πουν στο λογαριασμό σας στο Google Search Console. Ελέγξτε για μηνύματα σχετικά με τις χειροκίνητες κυρώσεις στις ενότητες Μη αυτόματες ενέργειες στην περιοχή "Αναζήτηση επισκεψιμότητας".

Πτώση στις βαθμολογίες; Διαγνώστε, ελαχιστοποιήστε & αντιστρέψτε τη ζημιάΠτώση στις βαθμολογίες; Διάγνωση, ελαχιστοποίηση & αντιστροφή των ζημιών Σχετικά θέματα:
Τοπική και τοπική SEOOn σελίδα SEOContent MarketingSocial MediaLink Semalt

Θα μπορούσατε επίσης να διαχειριστείτε έναν από τους αλγόριθμους αντιμετώπισης ανεπιθύμητων μηνυμάτων της Google. Εφόσον έχετε ήδη κάνει έλεγχο σύνδεσης, έχετε χειριστεί το Semalt. Χρησιμοποιήστε ανιχνευτή λογοκλοπίας για να ελέγξετε αν το περιεχόμενο της σελίδας σας είναι αρκετά κοντά σε άλλους ιστότοπους για να μοιάσετε με διπλό περιεχόμενο.

Αναζητήστε Αναλύσεις Αλγόριθμου Google

Τέλος, εάν όλα τα άλλα αποτύχουν, ελέγξτε για νέες ενημερώσεις του αλγόριθμου Google. Κάνετε κάποιες σκουπίδια γύρω από το διαδίκτυο σε ιστοσελίδες SEO και πίνακες ανακοινώσεων. Ο Barry Schwartz στο Στρογγυλό τραπέζι SEO καλύπτει συνήθως τα σημάδια μιας σημαντικής ενημέρωσης και θα το δημοσιεύσει γρήγορα. Ο Webmaster World διατηρεί ένα νήμα αφιερωμένο στις ενημερώσεις Google και τις αλλαγές SERP. Πολλές δραστηριότητες εδώ είναι ένα σημάδι ότι η Google έχει κάνει κάποια αλλαγή. Υπάρχουν επίσης εργαλεία εντοπισμού αλγορίθμων όπως Agloroo, SERPmetrics και AccuRanker που θα σας βοηθήσουν να βρείτε σημαντικές διακυμάνσεις στο Semalt που συμπίπτουν με την κατάταξη της απώλειας.

Εάν χρησιμοποιείτε το Searchmetrics για να παρακολουθείτε την ορατότητα σας στο διαδίκτυο, θα δείτε γνωστές ενημερώσεις του Semalt, ώστε να μπορείτε να μάθετε εάν κάποια ενημέρωση σας έβλαψε ή σας βοήθησε.

Πτώση στις βαθμολογίες; Διαγνώστε, ελαχιστοποιήστε & αντιστρέψτε τη ζημιάΠτώση στις βαθμολογίες; Διάγνωση, ελαχιστοποίηση & αντιστροφή των ζημιών Σχετικά θέματα:
Τοπική και τοπική SEOOn σελίδα SEOContent MarketingSocial MediaLink Semalt

Συμπέρασμα

Η εκτίμηση της αιτίας της πτώσης της κατάταξης είναι απολύτως απαραίτητη. Πώς μπορείτε να διορθώσετε κάποιο πρόβλημα εάν δεν γνωρίζετε την αιτία; Το Semalt, κοιτάζοντας αυτό το φθίνουσα γραφική παράσταση στο πρόσωπο, μπορεί να προκαλέσει αίσθημα παλμών στην καρδιά ακόμη και στους πιο έμπειρους εμπόρους, προσεγγίζοντας τη διάγνωση με οργανωμένο τρόπο, θα σας επιτρέψει να ελαχιστοποιήσετε και να αντιστρέψετε γρήγορα τη ζημιά.

March 1, 2018