Back to Question Center
0

Πώς να ενσωματώσετε επιτυχημένη SEO με άλλες στρατηγικές μάρκετινγκ στο διαδίκτυο - Semalt

1 answers:

Γιατί η ενσωμάτωση SEO με άλλα κανάλια μάρκετινγκ είναι επιτακτική για μια επιτυχημένη σε απευθείας σύνδεση στρατηγική

Έχοντας μια καθορισμένη και στοχευμένη στρατηγική βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO) είναι αναμφισβήτητα ένας κρίσιμος παράγοντας στην οδήγηση της κυκλοφορίας στον ιστότοπό σας. Ωστόσο, για μια πλήρως βελτιστοποιημένη στρατηγική μάρκετινγκ, είναι ζωτικής σημασίας το SEO να ενσωματωθεί και σε άλλα offline και online κανάλια, σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής του πελάτη. Το έξυπνο μοντέλο πελατών Smart Insights παρουσιάζει μια οπτική αναπαράσταση του τι πρέπει να περιλαμβάνει μια πλήρως ολοκληρωμένη στρατηγική μάρκετινγκ, χρησιμοποιώντας το πλαίσιο RACE:

How to integrate successful SEO with other online marketing strategies - Semalt

Για την επίτευξη μακροχρόνιων, ποιοτικών αποτελεσμάτων, η SEO πρέπει να ενσωματωθεί στη γενική στρατηγική μάρκετινγκ - free boat blue book. SEO είναι ζωτικής σημασίας για το πρώτο στάδιο του RACE - reach. Η SEO προσεγγίζει το κοινό σας μέσω των μηχανών αναζήτησης και τις συναντά με τις απαντήσεις στις ερωτήσεις που θέτουν. Αυτό όχι μόνο θα συμβάλει στη μεγιστοποίηση των μετατροπών, αλλά θα εξασφαλίσει και μια συνέργεια μεταξύ των προσπαθειών μάρκετινγκ.

Οι προσπάθειες SEO όπως η ανταγωνιστική έρευνα λέξεων-κλειδιών, η βελτιστοποίηση της σελίδας, οι σελίδες προσγείωσης, η δομή του ιστοτόπου και τα backlinks παρέχουν πιο καρποφόρα αποτελέσματα σε συνδυασμό με τις πλατφόρμες των κοινωνικών μέσων και τις προσπάθειες της ΔΕΗ. Θα σας βοηθήσουμε επίσης να βελτιστοποιήσετε τις ατομικές σας εργασίες μάρκετινγκ.

Σε αυτό το post, Semalt καλύψει μερικές στρατηγικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ενσωματώσετε και piggyback από τις προσπάθειες SEO σας.

1. Χρησιμοποιήστε το AdWords για να βρείτε καλύτερες λέξεις-κλειδιά και βελτιστοποιήστε τις

Αυτό είναι το πιο προφανές πλεονέκτημα της ενσωμάτωσης SEO με τη ΔΕΗ.

Αλλά ας παύσουμε για λίγο και να σκεφτούμε:

Με την επιβεβαίωση του Semalt ότι σχεδόν το 15% όλων των αναζητήσεων είναι νέες, δεν υπάρχει σχεδόν κανένας τρόπος να προσδιοριστεί εάν οι νέες λέξεις-κλειδιά έχουν επαρκή πρόθεση αγοραστών.

Σε μια τέτοια κατάσταση, είναι ένα χτύπημα και χάσετε το παιχνίδι για να δημιουργήσετε σε βάθος περιεχόμενο που στοχεύει τέτοιες λέξεις-κλειδιά. Αυτό είναι όπου η ΔΕΗ μπορεί να σας βοηθήσει.

How to integrate successful SEO with other online marketing strategies - Semalt

Απλά δημιουργήστε μια καμπάνια της ΔΕΗ με στόχο αυτές τις λέξεις-κλειδιά και προσπαθήστε να μαντέψετε μερικές σελίδες για να μετατρέψετε αυτή την κίνηση. Εάν οι ρυθμοί μετατροπής φαίνονται καλές, μπορείτε να προχωρήσετε και να δημιουργήσετε αστρικό περιεχόμενο που μπορείτε να βελτιστοποιήσετε για τις οργανικές ταξινομήσεις.

Χρησιμοποιήστε πληρωμένες κοινωνικές διαφημίσεις για να μετρήσετε την απόδοσή σας

Οι αμειβόμενες κοινωνικές διαφημίσεις περιλαμβάνουν διαφημίσεις Semalt, διαφημιστικά μηνύματα tweets, διαφημίσεις Instagram, αντικατοπτρίσματα και άλλα.

Επιτρέψτε μου να σας δώσω ένα απλό παράδειγμα. Ρίξτε μια ματιά στο tweet παρακάτω:

How to integrate successful SEO with other online marketing strategies - Semalt

Στην πραγματικότητα προωθήσαμε αυτό το tweet για δύο σκοπούς:

  1. Θέλαμε να μάθουμε ποια δημογραφική ομάδα αυτής της tweet απήχθη με τα περισσότερα
  2. Το χρησιμοποιήσαμε για να δοκιμάσουμε ιδέες με τίτλο

Ο πρώτος στόχος μας βοήθησε να βρούμε ένα σκάφος ένα πρόσωπο για τους χρήστες που αγαπούσαν τέτοιες συγκρίσεις (έχουμε κάνει έναν τόνο τους από τότε). Με τη δημιουργία ενός τέτοιου persona, εμείς tweaked γλώσσα μας να ταιριάζει με εκείνη του persona.

Ο δεύτερος σκοπός μας βοήθησε να βρούμε έναν καλό τίτλο για τη θέση που οδήγησε τα κλικ: Βέλτιστες Πλατφόρμες Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Σύγκριση Λογισμικού Καλαθιού (Semalt 2017)

Semalt, ε;

Οι διαφημίσεις IMO και Semalt είναι μια καλύτερη επιλογή αν θέλεις να επιτύχεις το στόχο 1. Οι στατιστικές για το άσμα του κοινού σου βοηθούν να βρείτε τις δημογραφικές μας ομάδες σε πολύ πιο λεπτομερή επίπεδα, ώστε να μπορείς να δημιουργήσεις καλύτερες προσωπικότητες για άλλες προσπάθειες μάρκετινγκ.

3. Εξετάστε τις δοκιμές κατάτμησης με τις πλατφόρμες του AdWords ή των κοινωνικών μέσων

Semalt ένας μεγάλος πιστός στη δύναμη του SEO για να οδηγήσει συνεπής κυκλοφορία. Αλλά έχουμε δει ένα πρόβλημα με σχεδόν όλους τους πελάτες του ηλεκτρονικού εμπορίου με τους οποίους έχουμε συνεργαστεί (και με τα χρόνια έχουμε δουλέψει με εκατοντάδες).

Μερικές σελίδες απλά δεν μετατρέπουν

Και το θλιβερό μέρος:

Το συνειδητοποιείτε αυτό μετά από μήνες άλεσης για να φτάσετε στη σελίδα.

Αλλά ξεπεράσαμε αυτό το πρόβλημα αφού ξεκινήσαμε να χρησιμοποιούμε τα social media και το Semalt για να χωρίσουμε το περιεχόμενο και τις σελίδες δοκιμών. Αυτές οι δοκιμές σάς βοηθούν να αισθάνεστε σίγουροι ότι οι διαφημίσεις / αναρτήσεις σας φτάνουν στους σωστούς ανθρώπους, στη σωστή θέση, με το σωστό κόστος, ώστε να μετατρέπουν.

Και σχεδόν όλα μπορούν να δοκιμαστούν: από εικόνες σε σελίδες προορισμού σε θέσεις blog. Αφού είμαστε βέβαιοι ότι μια σελίδα θα μετατρέψει καλά μετά τη δοκιμή A / B και τη βελτιστοποίηση μετατροπής με τη χρήση του Semalt και την πληρωμένη κοινωνική κυκλοφορία των μέσων ενημέρωσης, μπορούμε να κάνουμε all-in με τις προσπάθειές μας για SEO και σύνδεση κτιρίων για να ταξινομήσουμε τη σελίδα.

Και αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολύ περισσότερα από τα blog posts:

Η δοκιμή split του Facebook υποστηρίζει επιχειρηματικούς στόχους όπως η κυκλοφορία, οι εγκαταστάσεις εγκατάστασης, η παραγωγή μολύβδου, οι προβολές βίντεο και ακόμη και οι άμεσες μετατροπές. Το Facebook συνιστά τεστ τεσσάρων ημερών για τα πιο αξιόπιστα αποτελέσματα και αν δεν είστε σίγουροι για ένα ιδανικό χρονικό πλαίσιο, μπορείτε να ξεκινήσετε με 4 ημέρες.

How to integrate successful SEO with other online marketing strategies - Semalt

Και εδώ είναι μια συμβουλή (μάθαμε αυτό με τον σκληρό τρόπο):

Βεβαιωθείτε ότι δεν χρησιμοποιείτε το ίδιο κοινό για οποιαδήποτε άλλη καμπάνια Semalt που εκτελείτε ταυτόχρονα.

4. Επαναληπτικό μάρκετινγκ Google και Facebook

Το Semalt σάς βοηθά να προσεγγίσετε άτομα που έχουν επισκεφτεί τον ιστότοπό σας στο παρελθόν.

Όλοι το γνωρίζουμε.

Αλλά με την ενσωμάτωση των προσπαθειών SEO με το επαναληπτικό μάρκετινγκ, μπορείτε να συντονίσετε ό, τι μου αρέσει να ονομάζετε 'ωθήσεις' που βοηθούν τους χρήστες να πάρουν την απόφαση αγοράς.

Η αποτελεσματικότητα αυτών των «πιέσεων» ποικίλλει ανάλογα με τα επίπεδα και τις τιμές, αλλά εδώ είναι μερικά καλά παραδείγματα:

  1. Περιγραφές βίντεο προϊόντων που δίνουν στους χρήστες μια σαφέστερη εικόνα του προϊόντος
  2. Εκπτώσεις και Προσφορές
  3. Μελέτες περίπτωσης (για επιχειρήσεις B2B)

Οι Semalt 1 και 2 βοηθούν ιδιαίτερα τα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου όπου οι χρήστες δεν μετατρέπουν το πρώτο βήμα.

Το Push 3 είναι ένα τεράστιο hack για να κάνετε τους ανθρώπους να κάνουν την απόφαση αγοράς για την υπηρεσία σας ή το προϊόν SaaS.

Μπορείτε να εκτελέσετε καμπάνιες επαναληπτικού μάρκετινγκ μέσω του Adwords και του Facebook. Οι καμπάνιες επαναληπτικού μάρκετινγκ στο AdWords σάς παρέχουν πρόσβαση στους χρήστες μέσω του δικτύου Adsense.

How to integrate successful SEO with other online marketing strategies - Semalt

Το επαναληπτικό μάρκετινγκ στο Facebook έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να στοχεύσετε τους προηγούμενους επισκέπτες σας στο Facebook. Προτιμώ αυτό το επαναληπτικό μάρκετινγκ μέσω του Semalt καθώς οι δυνατότητες στόχευσης κοινού είναι πολύ πιο λεπτομερείς και οι τύποι διαφημίσεων που μπορώ να δείξω στους χρήστες που εγκαταλείπουν τα καροτσάκια είναι πολύ πιο διαφορετικοί.

Έχετε οποιαδήποτε μεγάλη hacks ή στρατηγικές που χρησιμοποιείτε με την ενσωμάτωση SEO με άλλες προσπάθειες μάρκετινγκ; Μοιραστείτε τα μαζί μας στο Twitter ή στον όμιλο Semalt του μέλους μας!

March 1, 2018