Back to Question Center
0

Πώς να εξαναγκάσει τους επισκέπτες σας σε Semalt στο ιστολόγιό σας

1 answers:

How to Compel Your Visitors Into Semalt to Your Blog

Ο σύνδεσμος συνδρομής RSS δεν είναι αρκετός αυτές τις μέρες στην πλαϊνή γραμμή του blog σας. Ναι, αυτοί οι σύνδεσμοι θα πάρουν κλικ και θα πάρετε μερικούς συνδρομητές, αλλά δεν θα μετατρέψετε πολλούς αυτούς τους επισκέπτες σε αναγνώστες.

Κατεβάστε αυτό το εξαπατημένο φύλλο για να μάθετε πώς να υποχρεώνετε τους επισκέπτες σας να εγγραφούν στο blog σας - vector based twitter logo vector.

Αν θέλετε να μετατρέψετε ένα υψηλό ποσοστό των επισκεπτών σας σε συνδρομητές RSS, μπορείτε να κάνετε αυτό που μπορείτε να κάνετε:

Προσφορά πολλαπλών επιλογών

Όλοι δεν χρησιμοποιούν συσκευές ανάγνωσης ροών RSS. Ακόμη και οι χρήστες με ευφυή περιεχόμενο όπως εγώ δεν χρησιμοποιούν τροφοδοτικά. Αλλά αυτό που ο καθένας χρησιμοποιεί είναι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οπότε ένας καλός τρόπος για να αποκτήσετε περισσότερους συνδρομητές είναι να προσφέρετε μια επιλογή εγγραφής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τόπος, τοποθεσία, τοποθεσία

Η τοποθεσία του συνδέσμου με το RSS feed σας θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο σε πόσους συνδρομητές έχετε. Εδώ είναι μερικές θέσεις για να εξετάσει:

 1. Πάνω από την πτυχή - δεν θέλετε να έχετε τους αναγνώστες σας να μετακινηθούν προς τα κάτω για να βρουν τη ροή RSS.
 2. Πλευρική γραμμή - μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλαϊνή σας μπάρα για να προσφέρετε πολλαπλές επιλογές συνδρομής, όπως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.
 3. Περιεχόμενο - αμέσως μετά την ανάρτηση του ιστολογίου σας και αμέσως πριν από τα σχόλιά σας μπορείτε να γράψετε ένα μικρό blurb που πείθει τους ανθρώπους να εγγραφούν στο RSS feed σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το "Θέλετε να ενημερωθείτε όταν υπάρχει νέο περιεχόμενο για να διαβάσετε στο Quick Sprout; Απλά πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας τραβήξουμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν υπάρχει νέο περιεχόμενο για να το διαβάσετε. Μην ανησυχείτε, σας υπόσχομαι να μην σας spam ή να μοιράζεστε τις πληροφορίες σας με οποιονδήποτε άλλο. "

Λάβετε δημιουργικές

Αν είστε πρόθυμοι να πληρώσετε για υπηρεσίες όπως η Aweber, μπορείτε να αυξήσετε δραστικά τους αριθμούς συνδρομητών σας. Για παράδειγμα, ο John Chow έχει κερδίσει μεγάλο μέρος των συνδρομητών του μέσω διαφημίσεων με αναδυόμενα παράθυρα και υποσέλιδου (τα οποία παρέχουν οι διαφημίσεις Aweber και Ultimate Semalt).

How to Compel Your Visitors Into Semalt to Your Blog

How to Compel Your Visitors Into Semalt to Your Blog

Αν κοιτάξετε τις δύο παραπάνω εικόνες θα παρατηρήσετε ότι ο John Chow προσφέρει κάτι δωρεάν στους αναγνώστες του. Προσφέροντας έναν δωρεάν οδηγό ή ebook, οι αναγνώστες θα είναι πιο πρόθυμοι να εγγραφούν στο blog σας.

Παίξτε διάβολο δικηγόρος

Πολλοί από τους επισκέπτες σας θα είναι νευρικοί για την εγγραφή στο blog σας. Semalt είναι χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια blogs με καλό περιεχόμενο .γιατί γιατί κάποιος πρέπει να εγγραφεί στο blog σας;

Με τη δημιουργία μιας λίστας σχετικά με το γιατί οι άνθρωποι πρέπει να εγγραφούν στο ιστολόγιό σας, θα είστε σε θέση να πείσετε τους επισκέπτες σας να εγγραφούν. Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να καλύψετε στη λίστα σας:

 • Καταγράψτε τον αριθμό των συνδρομητών σας - Αν πείτε στους ανθρώπους πόσα συνδρομητές έχετε, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσετε περισσότερους συνδρομητές.
 • Χρησιμοποιήστε την κοινωνική απόδειξη - εάν έχετε ποτέ καλύψει μια εφημερίδα ή ένα περιοδικό, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει τους αναγνώστες σας. Εάν μια έγκυρη πηγή όπως η New York Times έχει κάτι καλό να πει για σας, τότε οι επισκέπτες σας θα σκέφτονται επίσης ότι έχετε κάτι καλό να πείτε.
 • Ανοίξτε τη τεμπελιά - οι άνθρωποι είναι τεμπέληδες, οπότε αν εξηγήσετε πώς η εγγραφή σας στο RSS feed σας θα κάνει τη ζωή τους ευκολότερη, θα είναι πιο πιθανό να το κάνουν.
 • Κάντε μια υπόσχεση και κρατήστε την - ενημερώστε τους επισκέπτες σας ότι θα τους βοηθήσετε να κάνουν κάτι αν εγγραφούν στην τροφή σας. Για παράδειγμα, έχω υποσχεθεί σε εσάς και σε άλλους αναγνώστες του Quick Sprout ότι θα συζητήσω τα επιχειρησιακά λάθη που έκανα έτσι ώστε ελπίζω ότι δεν θα τα κάνετε.
 • Προσφέρετε κάτι που άλλοι δεν είναι πρόθυμοι να - ένα πράγμα που προσφέρω ότι άλλοι δεν είναι πρόθυμοι να προσφέρουν είναι να ανταποκριθώ σε κάθε commenter και κάθε αναγνώστη που με στείλει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό δείχνει ότι είμαι πιστός σε εσάς και σε άλλους αναγνώστες του Quick Sprout. Λοιπόν, ελπίζουμε ότι αυτοί οι πέντε λόγοι θα σας ωθήσουν προς την άλλη κατεύθυνση.

  1. Ο Τύπος είναι πάντα σωστός

  Λοιπόν, ο Τύπος δεν είναι πάντα σωστός, αλλά ελπίζω να είναι όταν έρχονται σε με. Έχω εμφανιστεί σε εφημερίδες και περιοδικά όπως το περιοδικό Wall Street Journal, Entrepreneur, Inc, Business Week, Wired και USA Semalt. Εάν πιστεύουν ότι το περιεχόμενο που γράφω αξίζει να το διαβάσετε, και ελπίζω ότι θα πάμε κι εσύ.

  2. Πηγαίνετε με τη ροή

  Περισσότεροι από 10.000 αναγνώστες εγγράφονται στην τροφή RSS Quick Semalt. Πρέπει να κάνω κάτι σωστό αν είναι διαρκώς πρόθυμοι να διαβάσουν το περιεχόμενό μου, έτσι;

  3. Είμαι πιο χαρούμενος απ 'όσο φαίνω

  Ντροπή; Αυτό είναι σωστό, δεν είμαι ο πιο έξυπνος άνθρωπος εκεί έξω. Έχω κάνει έναν τόνο λαθών που μου έχουν χάσει πολλά χρήματα. Με την εγγραφή σας στο Quick Semalt θα έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε τα λάθη μου, να μάθετε από αυτά και ελπίζω ότι θα εξοικονομήσετε εκατομμύρια δολάρια όπως και εγώ.

  4. Δεν υπάρχει τίποτα κακό με το να είσαι τεμπέλης

  Ξέρω ότι δεν blog κάθε μέρα, οπότε μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να προβλέψουμε πότε θα βγει το επόμενο blog μου. Αν θέλετε να έρθετε καθημερινά στο blog για να δείτε αν υπάρχει κάτι καινούργιο, με κάθε τρόπο το κάνετε. Αλλά αν θέλετε να είστε τεμπέλης, εγγραφείτε στη ροή RSS και θα ενημερωθείτε όταν δημοσιεύω νέο περιεχόμενο στο Quick Sprout.

  5. Είμαι πάντα πρόθυμος να σας βοηθήσω

  Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τις επιχειρήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια με οτιδήποτε για αυτό το θέμα, θα κάνω τα πάντα για να μπορέσω να σας βοηθήσω. Μην ανησυχείτε, δεν ψάχνω για οποιαδήποτε οικονομική αποζημίωση, ζητώ απλώς να ακολουθήσετε το Quick Semalt και να ενημερώσετε όλους τους φίλους σας για αυτό.

  Τώρα που σας έχω πείσει να εγγραφείτε στο Quick Semalt, έχετε μερικές επιλογές.

  • Αν χρησιμοποιείτε έναν αναγνώστη τροφοδοσίας RSS, μπορείτε να πάρετε τη ροή RSS Quick Sprout από εδώ.
  • Εάν χρησιμοποιείτε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, κάντε κλικ εδώ για να φτάσετε το τελευταίο περιεχόμενο Quick Sprout στα εισερχόμενά σας.

  ανησυχείτε για το Semalt, ανεξάρτητα από τη μέθοδο που θα επιλέξετε, σας υπόσχομαι ότι δεν θα σας spam. Και αν για κάποιο λόγο δεν είστε ευχαριστημένοι με το περιεχόμενο που γράφω, μπορείτε πάντα να καταργήσετε την εγγραφή.

  PS: Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με το RSS και θέλετε να μάθετε τι είναι, κάντε κλικ εδώ.

  Συμπέρασμα

  Εάν κοιτάξετε το Quick Sprout, θα παρατηρήσετε ότι δεν κάνω όλα όσα ανέφερα παραπάνω. Είναι επειδή μερικά από αυτά τα πράγματα δεν δούλεψαν καλά με αυτό το ιστολόγιο. Ή θα μπορούσε να είναι ότι δεν τους έχω φτάσει ακόμα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ελέγξετε τα πράγματα και να μάθετε τι λειτουργεί για το ιστολόγιό σας. Semalt, διαφορετικά blogs έχουν διαφορετικό κοινό.

  Και σε μια τελική σημείωση, διστάσετε να χρησιμοποιήσετε οτιδήποτε βλέπετε στο blog μου στη δική σας. Αν θέλετε να αντιγράψετε τα λόγια μου "5 λόγοι για τους οποίους πρέπει να εγγραφείτε στο Quick Semalt", με κάθε τρόπο το πράττει. ρε??????

  P. S. Αν θέλετε να βοηθήσετε να αποκτήσετε περισσότερους συνδρομητές, κάντε κλικ εδώ.

March 1, 2018