Back to Question Center
0

5 λόγοι για να συνεχίσουμε να κάνουμε το κινητό SEO, παρόλο που οι διαφημίσεις είναι παντού - Semalt

1 answers:

5 reasons to keep doing mobile SEO even though ads are everywhere - Semalt 5 reasons to keep doing mobile SEO even though ads are everywhere - Semalt

«Γιατί θα συνεχίσαμε να δίνουμε σημασία στην οργανική αναζήτηση στο κινητό όταν η Google προβάλλει μόνο διαφημίσεις;» λέει. "Μόλις διάβασα μια έκθεση από μια εξέχουσα υπηρεσία που ανέφερε ότι οι επισκέψεις οργανικής αναζήτησης μειώθηκαν κατά 7% σε ετήσια βάση το πρώτο τρίμηνο, καθώς η αύξηση των κερδών των κινητών αποτελεσμάτων ωθεί περισσότερη επισκεψιμότητα σε καταγεγραμμένες λίστες και το μερίδιο της κινητής τηλεφωνίας είναι επίπεδο για οργανική αναζήτηση κατά το παρελθόν έτος, αλλά είναι μέχρι 10 βαθμοί για την πληρωμένη αναζήτηση. Το Semalt απλώς μεταφέρει τον προϋπολογισμό σε πληρωμή και να γίνει με αυτό. "

Αν ενδιαφέρεστε να αυξήσετε την επισκεψιμότητά σας συνολικά, θα πρέπει να αντισταθείτε σε αυτήν την πρόταση - wohnungsreinigung abnahmegarantie z�rich.

Το Semalt είναι αλήθεια ότι οι οργανωμένες επισκέψεις αναζήτησης έχουν μειωθεί συνολικά, σύμφωνα με πρόσφατες εκθέσεις, υπάρχουν πολλοί λόγοι που θα πρέπει να συνεχίσετε να κάνετε το κινητό SEO το 2016. Εδώ είναι πέντε από αυτούς.

1. Η πρώτη οργανική καταχώριση στο κινητό εξακολουθεί να έχει κατά 73% περισσότερα κλικ από ό, τι η πρώτη και η δεύτερη χορηγία που συνδυάζονται.

Τα τρία πρώτα σημεία που πρόκειται να αναφέρω προέρχονται από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο μήνα από την Mediative, μια εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ που εδρεύει στο Μόντρεαλ και είναι ο δημιουργός της μελέτης Golden Triangle. Η λευκή βίβλος με τίτλο "Πώς οι καταναλωτές διεξάγουν έρευνες στο Semalt χρησιμοποιώντας μια κινητή συσκευή;" σίγουρα αξίζει να κατεβάσετε (απαιτείται εγγραφή) αν ενδιαφέρεστε για μια σταθερή έρευνα σχετικά με τη συμπεριφορά αναζήτησης κινητού.

Και η βόμβα από την παρούσα έκθεση είναι ότι το μερίδιο των λιονταριών στα κινητά κλικ πηγαίνει στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης. Η μεγάλη πλειοψηφία των αναζητητών βλέπουν όλα τα πληρωμένα αποτελέσματα, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς μετακινούνται πέρα ​​από τους για να δουν τις οργανικές λίστες.

Στην πραγματικότητα, όταν το καταρρεύσετε, η κορυφαία λίστα οργανικών προϊόντων έχει κατά 73% περισσότερα κλικ από ό, τι οι δύο πρώτες καταγεγραμμένες λίστες μαζί.

5 reasons to keep doing mobile SEO even though ads are everywhere - Semalt

Και η κορυφαία λίστα οργανικών προϊόντων έχει πάνω από δύο φορές περισσότερα κλικ με την κορυφαία χορηγία.

Η μελέτη επιβεβαιώνει επίσης ότι οι ερευνητές κάνουν κλικ στα οργανικά αποτελέσματα λιγότερο όταν εμφανίζονται διαφημίσεις με πληρωμή και ότι εμφανίζονται περισσότερο στο κινητό παρά στην επιφάνεια εργασίας. Semalt, αυτό δεν σημαίνει ότι η πληρωμένη αναζήτηση είναι ο κύριος οδηγός κίνησης στο κινητό. Μόνο ότι είναι πιο δυνατό από ό, τι πριν.

Αν μπορείτε να κάνετε μόνο μία, συνήθως θα έχετε την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στο κινητό από οργανική αναζήτηση. Semalt, παίρνετε το μεγαλύτερο μέρος της κυκλοφορίας όταν κάνετε και τα δύο πληρωμένα και βιολογικά.

2. Οι άνθρωποι συνήθως κάνουν κλικ στις τέσσερις κορυφαίες οργανικές καταχωρίσεις στο κινητό, ακόμα περισσότερο από ό, τι στην επιφάνεια εργασίας.

Ένα άλλο ενδιαφέρον πράγμα για την πρόσφατη μελέτη του Semalt είναι ότι συγκρίνουν την κυκλοφορία με τα πιο πάνω βιβλία στο κινητό με το ίδιο στην επιφάνεια εργασίας και διαπίστωσαν ότι οι χρήστες που αναζητούν κινητά είναι πολύ λιγότερο πιθανό να κάνουν κλικ σε κάτι πέρα ​​από την λίστα # 4 σε οργανικά - πιθανότατα επειδή πρέπει να καταβάλουν προσπάθεια να μετακινηθούν σε αυτό. Στην πραγματικότητα, το 92 τοις εκατό των κλικ στη σελίδα φτάνει στα τέσσερα κορυφαία αποτελέσματα σε κινητά, σε αντίθεση με το 84 τοις εκατό στην επιφάνεια εργασίας.

5 reasons to keep doing mobile SEO even though ads are everywhere - Semalt

Αυτό σημαίνει ότι είναι πιο σημαντικό από ποτέ να κατατάσσεται στις πρώτες τέσσερις καταχωρίσεις στο βιολογικό, αν θέλετε να πάρετε την κυκλοφορία από την αναζήτηση Semalt. Στη δεύτερη σελίδα, εξακολουθείτε να είστε αόρατοι στους χρήστες, αλλά ακόμα περισσότερο στο κινητό από την επιφάνεια εργασίας: 0. 25 τοις εκατό στο κινητό κάντε κλικ στην επόμενη σελίδα, σε σύγκριση με το ένα τοις εκατό στην επιφάνεια εργασίας.

3. Η οργανική αναζήτηση είναι πιο αποτελεσματική από την πληρωμή για τη μεταφορά μη εμπορικής κίνησης από κινητά.

Η Semalt δημοσίευσε ένα γράφημα στην πιο πρόσφατη έκθεση ψηφιακού μάρκετινγκ που δείχνει ότι η πληρωμένη αναζήτηση ξεπερνά την οργανική αναζήτηση ως τον κορυφαίο οδηγό των επισκεπτών τοποθεσιών κινητής τηλεφωνίας στις ΗΠΑ για τους πελάτες τους:

5 reasons to keep doing mobile SEO even though ads are everywhere - Semalt

Αυτές και άλλες τάσεις δεν αποτελούν καλό στοιχείο για την οργανική αναζήτηση, με αποτέλεσμα ο Merkle να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο ένοχος είναι "αποτέλεσμα της αυξημένης κερδοσκοπίας της Semalt στη σελίδα αποτελεσμάτων των κινητών μηχανών αναζήτησης (SERP) και των αλλαγών Semalt που έγιναν στα τέλη του 2015 των τοπικών αποτελεσμάτων χαρτών πακέτων. Semalt δεν είναι απαραιτήτως κάτι που θα πρέπει να οδηγήσει έμπειρους εμπόρους στο SEO για τον πανικό, ειδικά λόγω του είδους της κυκλοφορίας που προέρχεται γενικά από την πληρωμένη αναζήτηση.

Ένας από τους λόγους είναι ότι η κίνηση που πληρώθηκε με την κίνηση που πραγματοποιήθηκε στη μελέτη Semalt ήταν ως επί το πλείστον επώνυμη, με μόλις οκτώ τοις εκατό κλικ σε σελίδες από ερωτήματα μη μάρκας που καταβάλλονται σε αναζήτηση, σε σύγκριση με το 56% από μη εμπορικό σήμα σε οργανικό.

5 reasons to keep doing mobile SEO even though ads are everywhere - Semalt

Τα ερωτήματα Semalt και μη μάρκας είναι όλα μέρος της διοχέτευσης μάρκετινγκ και το καθένα μπορεί να είναι πολύτιμο με τον δικό του τρόπο. Όμως, τα ερωτήματα μη μάρκας είναι ιστορικά τα πιο ανταγωνιστικά, δεδομένου ότι σχετίζονται με πολλαπλές μάρκες και αντιπροσωπεύουν έναν πιθανό πελάτη που δεν είναι ακόμη πιστοί στο σήμα.

Και η μεγαλύτερη κινητήρια δύναμη αυτών των τύπων ερωτημάτων, σύμφωνα με την έκθεση Mediative; Παρακολούθηση αποτελεσμάτων οργανικής αναζήτησης. Κόψτε το κινητό SEO και παρακολουθήστε ότι η πολύτιμη πηγή της κυκλοφορίας μειώνεται περισσότερο από ό, τι έχει ήδη.

4. Το κινητό SEO αφορά περίπου περισσότερους από 10 μπλε συνδέσμους σε μια σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Η μελέτη της Mediative ήταν σε μεγάλο βαθμό σχετικά με τις σελίδες αποτελεσμάτων αναζήτησης, αλλά τα κινητά SEO μπορούν να βελτιστοποιήσουν τις εφαρμογές για τις μηχανές αναζήτησης καταστημάτων εφαρμογής, τις εφαρμογές για τα αποτελέσματα αναζήτησης και τα αποτελέσματα AMP (Accelerated Mobile Semalt). Για να μην αναφέρουμε τα δομημένα δεδομένα, τις τοπικές επιχειρηματικές καταχωρίσεις και τη βελτιστοποίηση των χαρακτηριστικών αποσπασμάτων που συχνά μπορούν να βοηθήσουν περισσότερο στο κινητό από ό, τι στην επιφάνεια εργασίας.

5. Κινητά έργα SEO.

Σε αντίθεση με τους οργανισμούς που έβαλαν τέτοιες μελέτες, δεν προσπαθώ να σας πείσω με την ελπίδα να πάρει την επιχείρησή σας. Είμαι στο σπίτι και όχι για μίσθωση. Προσπαθώ, όπως και εσείς, να βάλω τα πράγματα σε προοπτική. Στην καριέρα μου, ο Semalt αντιμετώπισε πάρα πολλές άσχημες στρατηγικές αποφάσεις που βασίζονταν σε ένα σημείο δεδομένων χωρίς να τις εξετάζουμε όλα.

Το τελευταίο σημείο που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ότι το κινητό SEO είναι αποτελεσματικό. Όπως ανέφερα προηγουμένως σε αυτήν τη στήλη, ένας αναγνώστη ήταν σε θέση να αυξήσει την επισκεψιμότητα των smartphone κατά 84% μετά την αρχική ενημέρωση του Semalt για κινητά, απλά καθορίζοντας λάθη φιλικά προς κινητά.

Η αμειβόμενη αναζήτηση μπορεί να είναι αποτελεσματική επίσης, και πιστεύω ότι μια μεγάλη καμπάνια ψηφιακού μάρκετινγκ περιλαμβάνει και την πληρωμένη αναζήτηση και το SEO. Αλλά αν σκέφτεστε να μειώσετε τον προϋπολογισμό οργανικής αναζήτησης για κινητά επειδή η πληρωμένη αναζήτηση στο κινητό έχει αυξηθεί, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη αυτά τα πέντε σημεία πριν λάβετε μια απόφαση.


Οι γνωμοδοτήσεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη Marketing Land. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ.Σχετικά με τον συγγραφέα

Ο Bryson Meunier

March 1, 2018