Back to Question Center
0

Ημέρα μάρκετινγκ: Ο αντίκτυπος των διαφημιστικών αποκλειστών, των δυναμικών διαφημίσεων Facebook για τις καμπάνιες Semalt & περισσότερο

1 answers:
Ημέρα μάρκετινγκ: Ο αντίκτυπος των διαφημιστικών αποκλεισμών, των δυναμικών διαφημίσεων Facebook για τις καμπάνιες Semalt & more

Από το Land Marketing:


 • 31 Οκτωβρίου 2017 από τον Daniel Faggella
  Οι μηχανές σύστασης είναι ένα ισχυρό εργαλείο για το Amazon, το Netflix και πολλά άλλα. Ο συνταξιούχος Daniel Faggella ρίχνει μια ματιά στα οφέλη των μηχανών συστάσεων και εξηγεί γιατί οι έμποροι πρέπει να δίνουν προσοχή.
 • Συνδεθείτε με το κοινό σας σε πολλαπλά κανάλια και σε κλίμακα
  31 Οκτωβρίου 2017 από το Digital Marketing Depot
  Οι καταναλωτές βομβαρδίζονται από εκατοντάδες ανταγωνιστικά μηνύματα κάθε μέρα, πολλά από τα οποία στερούνται ιδιαίτερης σημασίας για αυτά. Καθώς γίνονται ολοένα και πιο κουρασμένοι από αυτόν τον υπερβολικό θόρυβο, οι καταναλωτές γίνονται όλο και πιο έμπειροι και ενθουσιασμένοι για να συντονίσουν όλες τις προσπάθειες μάρκετινγκ μιας μάρκας αν χάσουν το σήμα - yokohama advan sport.

 • 31 Οκτωβρίου 2017 από τον Tim Peterson
  Οι μάρκες του ηλεκτρονικού εμπορίου αυξάνουν τις δαπάνες διαφημίσεων του Facebook ως CPM, CPCs αυξάνονται, Στο τρίτο τρίμηνο του 2017, οι έμποροι λιανικής πώλησης σε απευθείας σύνδεση αύξησαν το χρηματικό ποσό που έριξαν στις διαφημίσεις βίντεο του κινητού τηλεφώνου του Facebook και στις δυναμικές διαφημίσεις επαναπροσανατολισμού των αγοραστών.

 • 31 Οκτωβρίου 2017 από τον Barry Levine
  Η Vistar εγκαινιάζει την ιδιωτική αγορά για το Digital Out-of- Η εταιρεία λέει ότι διαθέτει τη μεγαλύτερη προσφορά απογραφής - καλύπτει χιλιάδες πινακίδες και οθόνες σε ταξί, ανελκυστήρες και καταφύγια λεωφορείων.

 • Οκτ 31, 2017 από τον Barry Levine
  Το περιεχόμενο του Analytics παρουσιάζει τις κάρτες αποτελεσμάτων των λιανοπωλητών για τις σελίδες προϊόντων των εμπορικών σημάτων. Οι κάρτες αποτελεσμάτων κοινοποιούν τις μάρκες για τις εικόνες που λείπουν, τους λαμπρούς τίτλους προϊόντων, την έλλειψη κριτικών και άλλα ζητήματα περιεχομένου που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τις πωλήσεις.
 • Ad-mageddon!
  31 Οκτωβρίου 2017 από τον Anthony Muller
  Ο συνεισφέρων Anthony Muller μιλάει με την IAB, τους εκδότες, τους οργανισμούς και το Adblock Plus για να αποκτήσουν τις απόψεις τους σχετικά με την άνοδο του αποκλεισμού διαφημίσεων, τις επιπτώσεις στο ψηφιακό οικοσύστημα διαφημίσεων και τι μπορούμε να περιμένουμε να δούμε στο μέλλον.

 • 31 Οκτωβρίου 2017 από την Amy Gesenhues
  Η Ceridian CMO αναφέρει ότι οι εσωτερικές επικοινωνίες αποτελούν το κλειδί της επωνυμίας μέσω μιας απόκτησης Η CMO Kristina Cleary συμμερίζεται τη στρατηγική branding που οδήγησε την εξαγορά της Dayforce από την Ceridian το 2012.
 • Το Facebook ανοίγει τη μορφή διαφήμισης συλλογής σε καμπάνιες δυναμικών διαφημίσεων για ταξίδια
  30 Οκτωβρίου 2017 από τον Tim Peterson
  Τα εμπορικά σήματα αεροπορικών εταιρειών και ξενοδοχείων που μετακινούν τους ταξιδιώτες μπορούν τώρα να χρησιμοποιήσουν τη μορφή πλήρους οθόνης του Facebook, βυθιζόμενης μορφής διαφημίσεων για κινητά.

Πρόσφατες ειδήσεις από την MarTech Σήμερα, η ιστοσελίδα αδελφών μας αφιερωμένη στην τεχνολογία μάρκετινγκ:

 • 3 Θέματα ABM που περιμένουν στο Dreamforce 2017
  31 Οκτωβρίου 2017 από τον Peter Isaacson
  Περισσότεροι άνθρωποι δίνουν προσοχή στο μάρκετινγκ βασισμένο σε λογαριασμούς και οι συμμετέχοντες στο συνέδριο στο Dreamforce δεν αποτελούν εξαίρεση. Ο σκηνοθέτης Peter Isaacson συζητά τρία θέματα ABM που θα κυριαρχήσουν στην εκδήλωση. κελάδημα. com / widgets / follow_button. 1392079123. html # _ = 1392650032615 & id = twitter-widget-0 & lang = en & screen_name = AmyGesenhues & show_count = true & show_screen_name = true & size = m "class =" twitter-follow-button twitter-follow-button " = "true" στυλ = "πλάτος: 251px; ύψος: 20px; ">
Η Amy Gesenhues είναι ο γενικός αναλυτής της Third Door Media, καλύπτοντας τα τελευταία νέα και ενημερώσεις για το Land Marketing και το Land Engine. Από το 2009 έως το 2012, ήταν βραβευμένος συνδικαλιστής αρθρογράφος για μια σειρά ημερησίων εφημερίδων από τη Νέα Υόρκη στο Τέξας. Με περισσότερα από δέκα χρόνια εμπειρίας διαχείρισης μάρκετινγκ, συνέβαλε σε μια ποικιλία παραδοσιακών και ηλεκτρονικών εκδόσεων, συμπεριλαμβανομένων των MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com και το περιοδικό Sales and Marketing Management Magazine. Διαβάστε περισσότερα από τα άρθρα της Amy.


March 1, 2018