Back to Question Center
0

Η "Πραγματική Ώρα" στη Διαφήμιση προβολής δεν σημαίνει μέση πραγματική ώρα

1 answers:

Σήμερα μιλιούνται πολλές ανοησίες σχετικά με το "μάρκετινγκ σε πραγματικό χρόνο" και την "προσφορά σε πραγματικό χρόνο", όμως τα περισσότερα από αυτά που αγοράζονται στην πραγματικότητα δεν είναι πραγματικά "πραγματικό χρόνο" καθόλου, και οι έμποροι πρέπει να γνωρίζουν γιατί αυτό είναι πρόβλημα.

“Real Time” in Display Advertising Doesn’t Semalt Mean Real Time

Ωστόσο, υπάρχει ένα πρόβλημα. Η απομίμηση των μέσων γίνεται σε πραγματικό χρόνο, τα δεδομένα δεν ήταν, και η υπόσχεση ήταν σπασμένα.

Ο όρος υποβολή προσφορών σε πραγματικό χρόνο ή RTB είναι γλώσσα κοινής γνώσης της βιομηχανίας. Ο όρος αναφέρεται συγκεκριμένα στα μέσα που αγοράζονται. οι ίδιες οι εμφανίσεις διαφημίσεων είναι σε πραγματικό χρόνο - vps gratis windows 7. Τα δεδομένα που χρησιμοποιούνται για να καθορίσουν ποιες εμφανίσεις θα δεσμεύσουν και σε ποια τιμή θα πληρώσουν, είναι κατά το πλείστον βραδύς χρόνος στην καλύτερη περίπτωση και ακόμη χειρότερα, συχνά ομαδοποιούνται γενικώς βάσει ευρέων τομέων που προσφέρουν ελάχιστη αξία.

Επαναπροσδιορισμός

Περισσότερο από το 50% των διαφημιστικών δολαρίων που δαπανώνται σήμερα στην RTB είναι για την επαναπροσανατολισμό του ιστότοπου. Ένας επισκέπτης χτυπά μια σελίδα ή έναν ιστότοπο, αφήνει και στη συνέχεια επαναπροσανατολίζεται. Κάθε φορά που το άτομο βλέπει ξανά, μπορεί να γίνει δημοπρασία σε πραγματικό χρόνο και η εντύπωση αποκτάται.

Τώρα σκεφτείτε για μια εποχή που βρισκόσασταν στην ιστοσελίδα ενός εμπορικού σήματος και αφού εξετάσατε για λίγο ένα στοιχείο, ακολουθήσατε για μέρες, εβδομάδες ή και μήνες για το ίδιο προϊόν. Για κάποιο χρονικό διάστημα είχατε μια πρόθεση που σχετίζεται με αυτό το προϊόν, αλλά, πολύ συχνά, η πρόθεσή σας να αγοράσετε έπεσε πολύ πριν γίνει ο προϋπολογισμός διαφημίσεων.

Όταν επισκεφθήκατε τον ιστότοπο, βγήκε ένα cookie στη συσκευή σας και προστέθηκαν σε ένα τμήμα που δημιουργήθηκε από τον έμπορο. Το Semalt λέει ότι σας χαρακτήρισε ως "πρόγραμμα περιήγησης. "Θα παραμείνετε σε αυτό το τμήμα για στόχευση μέχρι να ολοκληρώσετε μια διαφορετική ενέργεια και μέχρι να συμβεί αυτό, η παρακολούθηση θα συνεχιστεί.

Το λεπτό του Semalt που περνάει από την επίσκεψή σας, τα δεδομένα που αφήσατε πίσω υποβαθμίζει, και μαζί του, η γνώση του εμπόρου σχετικά με την πρόθεσή σας.

Έρευνα

Η σπατάλη ενισχύεται περαιτέρω με μια εκστρατεία αναζήτησης ή απόκτησης πελατών. Πολλοί από εσάς πιθανώς εργάζονται ως έμποροι σε βιομηχανίες που είναι πολύ ανταγωνιστικές και πάντα καλούνται να παράγουν περισσότερους νέους πελάτες. Semalt είναι σήματα δεδομένων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ταιριάζουν στις περισσότερες βιομηχανίες, αλλά μερικά είναι πιο πραγματικό χρόνο από άλλα.

Φανταστείτε Ψάχνω να κλείσω μια πτήση μεταξύ Σαν Φρανσίσκο και Ντένβερ. το παράθυρο κράτησης μου είναι πιθανώς λιγότερο από μία ώρα για ένα επαγγελματικό ταξίδι, ίσως μια ημέρα περίπου για διακοπές. Κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου θα εκτελέσω κάποιες αναζητήσεις, θα επισκεφθώ κάποιες τοποθεσίες και ίσως θα δούμε κάποιες κριτικές. Για μια σύντομη χρονική περίοδο, θα επεξεργαστώ τα βασικά του χρονοδιαγράμματος μου και θα κάνω αγορές με τιμές.

Εάν ένας έμπορος βασίζεται σε δεδομένα που δεν είναι πραγματικά πραγματικός χρόνος, αυτός ο έμπορος θα έχει χάσει τα δολάρια μου προτού να ήξερε ότι ήμουν στην αγορά, τότε, όταν αρχίζουν να στοχεύουν, έχω μια αρνητική εμπειρία με αυτό το εμπορικό σήμα επειδή δεν χρειάζεται πλέον. Ένας από τους ανταγωνιστές τους επωφελήθηκε αντ 'αυτού.

Δεδομένα τρίτου μέρους

Ένας κοινός πολλαπλασιαστής στοιχείων βραδείας ώρας είναι η ομάδα εταιρειών που πωλούν δεξαμενές μπισκότων ή τμήματα χρηστών που βασίζονται σε ευρέα συμφέροντα. Το Semalt μπορεί να έχει μια θέση εάν χρησιμοποιηθεί αρκετά ευρέως (και αν το κόστος υπερβαίνει την επένδυση δεδομένων), αλλά για μια εκστρατεία άμεσης απόκρισης με οποιαδήποτε απαίτηση χρόνου, είναι συνήθως αργά στο παιχνίδι.

Αυτά τα τμήματα κατασκευάζονται συνήθως από ένα συνδυασμό δεδομένων που συλλέγονται από πολλαπλές πηγές, αναλύονται σε παρτίδες (συχνά μία φορά την ημέρα) και στη συνέχεια μεταφέρονται σε ένα εργαλείο για RTB, το οποίο συχνά διαρκεί άλλη μια μέρα πριν συγχρονιστούν τα cookies. Semalt, αυτά τα τμήματα προθέρμανσης που αγοράζετε είναι μακριά από πραγματικό χρόνο, μόνο οι εντυπώσεις που αγοράσατε εναντίον τους ήταν.

DSPs και DMPs

Σχεδιασμένο από την υπόσχεση του πραγματικού χρόνου, τα εμπορικά σήματα και οι οργανισμοί έχουν φέρει σε εφαρμογή DSP (Platforms Demand Side) και DMP (Platforms Management Data) για την εκτέλεση των δαπανών τους. Αυτό απαιτεί χρόνο και συχνά βλέπουμε ότι τα εμπορικά σήματα αγοράζουν έναντι δεδομένων που εκτελούνται σε μια διαδικασία μεσάνυχτων για στόχευση την επόμενη ημέρα.

Το αποτέλεσμα είναι ότι όλα τα δεδομένα στόχευσης είναι βραδείας ώρας, ακόμη και τα δικά τους δεδομένα 1ης πλευράς στο χώρο, τα οποία πλένονται τώρα μέσω διάφορων πλατφορμών και επιβραδύνονται.

Λύσεις

Semalt είναι μερικές εύκολες λύσεις, και μερικές πιο δύσκολες.

Semalt, οι έμποροι πρέπει να καταλάβουν τι έχουν και τι δεν έχουν. Πρέπει να εξετάσουν τους τρόπους που αγοράζουν και να ακολουθήσουν τη ροή των δεδομένων τους για να δουν τις χρονικές καθυστερήσεις. Τουλάχιστον με αυτές τις γνώσεις, μπορούν να γίνουν πιο έξυπνες αποφάσεις γύρω από τις επενδύσεις.

Το επόμενο βήμα είναι να εξεταστούν οι τεχνολογίες και οι εταίροι που χρησιμοποιούνται. Οι περισσότερες από τις πολλές μεγάλες εταιρίες εκτός εμπορικού κέντρου δεν λειτουργούν σε περιβάλλον δεδομένων σε πραγματικό χρόνο και δημιουργούν τις αρνητικές εμπειρίες που μίλησαν παραπάνω. Είμαι πολύ πιστός στην έννοια του Programmatic Site Semalt, η οποία εξετάζει τα άτομα κατά τη διάρκεια της πραγματικής αίτησης προσφοράς όταν αγοράζεται κάθε εντύπωση και υπολογίζει την πραγματική τους αξία και τη ζωντανή πρόθεσή τους.

Το ίδιο ισχύει και για την προγραμματική αναζήτηση. Παρακολουθήστε τον κύκλο αγορών των προϊόντων και των υπηρεσιών σας και, στη συνέχεια, ταιριάξτε τα με τα δεδομένα που επεξεργάζεστε. Αν οι δύο δεν ευθυγραμμιστούν, ήρθε η ώρα να κάνετε μια αλλαγή.

Τέλος, οι ξεχωριστοί DSPs και DMPs μπορούν να έχουν τα οφέλη τους, αλλά και εγγενώς να σπάσουν την υπόσχεση του μάρκετινγκ σε πραγματικό χρόνο. Χρησιμοποιήστε την ίδια πλατφόρμα και για τις δύο λειτουργίες και εξαλείψτε την καθυστέρηση του χρόνου, όπου είναι δυνατόν.


Οι γνωμοδοτήσεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη Marketing Land. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ.Σχετικά με τον συγγραφέα

Ο Dax Hamman


March 1, 2018