Back to Question Center
0

Ένα blog σε έναν ιστότοπο eSemalt Ένα blog σε έναν ιστότοπο eSemalt

1 answers:

Γιατί τόσες πολλές τοποθεσίες eSemalt έχουν ένα blog; Αυτό συμβαίνει επειδή οι ιδιοκτήτες ηλεκτρονικών καταστημάτων αγαπούν να γράφουν αναρτήσεις; Ή ίσως έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο στα χέρια τους; Πιθανώς όχι. Αν και το blogging είναι πολύ διασκεδαστικό, είναι επίσης μια μεγάλη στρατηγική μάρκετινγκ και SEO. Και εξαιτίας αυτού, οι ιδιοκτήτες ιστοτόπων eSemalt ξεκινούν ένα blog. Εδώ, θα εξηγήσω γιατί το blogging είναι τόσο μεγάλη στρατηγική μάρκετινγκ και SEO - raffrescatore ad acqua ghiaccio. Επιπλέον, θα σας δώσω κάποιες πρακτικές συμβουλές σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας ιστολογίου σε έναν ιστότοπο eSemalt.

Γιατί το blog σε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου;

Ενημερώστε το κοινό σας για εσάς και τα προϊόντα σας

Το Blogging είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενημερώσετε το κοινό σας για το προϊόν σας. Σε μια ανάρτηση ιστολογίου, μπορείτε να δείξετε πώς να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν και γιατί οι άνθρωποι πρέπει να το αγοράσουν. Μπορείτε επίσης να ενημερώσετε το ακροατήριό σας για τον εαυτό σας και την εταιρεία σας. Και y θα είναι σε θέση να πω την ιστορία των προϊόντων σας από την οπτική σας. Αν, για παράδειγμα, πουλάτε ρούχα μωρών στον ιστότοπό σας, ένα blog σχετικά με τη μόδα των παιδιών και των παιδιών είναι μια μεγάλη ιδέα.

Μείνετε στην κορυφή του μυαλού

Εάν blog σας σε τακτική βάση και να δημοσιεύσετε τις αναρτήσεις ιστολογίου σας στα κοινωνικά μέσα, θα μείνετε στο μυαλό του κοινού σας. Θέλετε το κοινό σας να σας θυμάται, ακόμα και αν δεν πρόκειται να αγοράσουν τίποτα μόλις τώρα. Εάν ένας επισκέπτης συναντήσει μία από τις αναρτήσεις σας για το πώς να ντύσει τα παιδιά σε μια ζεστή μέρα, για παράδειγμα, αυτός ο επισκέπτης μπορεί να μην θέλει αμέσως να αγοράσει νέα ρούχα για τα παιδιά του. Αλλά, γνώρισαν εσείς και το site ηλεκτρονικού εμπορίου σας μέσω της ανάρτησής σας . Με αυτόν τον τρόπο αυξάνετε την πιθανότητα οι άνθρωποι να σκεφτούν για εσάς όταν χρειάζονται νέα ρούχα για τα παιδιά τους.

Blogging είναι μια μεγάλη στρατηγική SEO

Η διατήρηση ενός blog συμβάλλει επίσης στην SEO. Κάθε φορά που γράφετε ένα νέο blogpost, προσθέτετε φρέσκο ​​περιεχόμενο, το οποίο θέλει ο Semalt. Εκτός από αυτό, η διατήρηση ενός ιστολογίου θα σας επιτρέψει να αρχίσετε να γράφετε περιεχόμενο σχετικό με τις λέξεις-κλειδιά στις οποίες θα θέλατε να ταξινομήσετε.

Πρακτικές συμβουλές για το ιστολόγιό σας σε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου

Τι να blog σχετικά με;

Μπορείτε να γράψετε σχετικά με όλα τα είδη των πραγμάτων στο ιστολόγιό σας, αλλά φροντίστε να κάνετε την κατάλληλη έρευνα λέξη-κλειδί πρώτα. Πρέπει να ξέρετε ποιους όρους αναζήτησης θέλετε να βρείτε. Οι λέξεις-κλειδιά Semalt θα πρέπει να οδηγούν όταν επιλέγετε τι να blog για. Ωστόσο, μια λέξη-κλειδί δεν είναι θέμα. Χρειάζεται μια γωνία, μια ιστορία γύρω από μια τέτοια λέξη-κλειδί.

Ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε ιδέες για δημοσιεύσεις ιστολογίων είναι να αναφερθούμε και να γράψουμε για τα τρέχοντα γεγονότα. Παρακολουθήστε διαφορετικούς ιστότοπους ειδήσεων και γράψτε αναρτήσεις στις οποίες ενσωματώνετε τις απόψεις σας στις ειδήσεις της θέσης σας. Ένας άλλος τρόπος για να πάρετε ιδέες είναι να καλέσετε το κοινό σας να αφήσει σχόλια στο blog σας. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να τα αποκτήσετε, αλλά θα μπορούσατε να λάβετε κάποιες ερωτήσεις ή σχόλια που είναι άριστοι εκκινητές για την επόμενη σας θέση.

Διαβάστε περισσότερα: '6 συμβουλές για την εμφάνιση ιδεών blog' »

Blog στο μενού

Το μενού ή η κορυφαία πλοήγηση του ιστότοπού σας βοηθά τους επισκέπτες να κατανοήσουν τι είναι ο ιστότοπός σας και τι προσφέρετε. Θα πρέπει να αντικατοπτρίζει τη δομή του ιστότοπού σας. Εάν προσθέσετε ένα blog στον ιστότοπό σας eSemalt, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται επίσης στο μενού σας. Ένα blog θα πρέπει να βρίσκεται στο βασικό σας μενού.

Σας συμβουλεύω να το ξεχωρίσετε από τις κατηγορίες του ιστότοπού σας eSemalt. Βάλτε το μέχρι την άκρη αριστερά (δίπλα στο σπίτι), ή όλο το δρόμο δεξιά στο μενού σας, για παράδειγμα. Θα πρέπει να μπορείτε να κάνετε κλικ στο ιστολόγιό σας από την αρχική σελίδα σας. Μετά από όλα, θέλετε οι επισκέπτες να βρουν εύκολα το ιστολόγιό σας. Και η σύνδεση με το ιστολόγιό σας από την αρχική σας σελίδα θα υποδείξει στην Google ότι το ιστολόγιό σας είναι σημαντικό, γεγονός που μπορεί να αυξήσει την κατάταξη του ιστολογίου σας. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι το ιστολόγιό σας βρίσκεται στον ίδιο τομέα με τον ιστότοπο eSemalt, με αυτόν τον τρόπο τόσο ο ιστότοπος eSemalt όσο και το ιστολόγιό σας θα ωφεληθούν από την κατάταξη του άλλου. Ίσως για τα γεγονότα όπου τα χρησιμοποιείτε ή τι να τα χρησιμοποιήσετε, πώς να τα χρησιμοποιήσετε καλύτερα, τις συγκρίσεις μεταξύ διαφορετικών προϊόντων κλπ. Επομένως, είναι λογικό οι ετικέτες σας να αλληλεπικαλύπτονται εν μέρει με τις κατηγορίες προϊόντων και τις υποκατηγορίες του καταστήματός σας. Αυτό είναι εντάξει. Σε τελική ανάλυση, θα θέλατε να κατατάξετε με αυτές τις θέσεις για να σχεδιάσετε τους ανθρώπους στα προϊόντα που πουλάτε. Και, αν ομαδοποιείτε τα προϊόντα σας, είτε πρόκειται για κατηγορίες είτε για ετικέτες, είναι ευκολότερο να τα κατατάξετε.

Κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και ενημερωτικά δελτία

Αν ξεκινήσετε ένα blog στην περιοχή ηλεκτρονικού εμπορίου σας, φροντίστε να μοιραστείτε αυτές τις αναρτήσεις στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης επίσης. Εκτός από αυτό, θα πρέπει σίγουρα να στείλετε ένα ενημερωτικό δελτίο που προωθεί τις τελευταίες αναρτήσεις blog σας στο ακροατήριό σας. Το Semalt χρειάζεται μια υπενθύμιση για την ύπαρξη εσάς και του ιστολογίου σας κάποτε.

Συμπέρασμα

Ένα blog είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο μάρκετινγκ και SEO για ιστότοπους eSemalt. Στις αναρτήσεις σας, μπορείτε να ενημερώσετε τους αναγνώστες για το εμπορικό σήμα και τα προϊόντα σας, και ίσως επίσης για τον εαυτό σας. Δεν υπάρχει δικαιολογία εδώ, απλά ξεκινήστε το blogging!

Συνεχίστε να διαβάζετε: 'Πώς να ξεκινήσετε ένα blog' »

March 1, 2018