Back to Question Center
0

10 λόγοι για τους οποίους οι επισκέπτες δεν βλέπουν τις κλήσεις σας για να προωθήσουν

1 answers:
Μερίδιο
Μερίδιο
Μερίδια 0

Όταν σκέφτεστε τη βελτιστοποίηση, η λέξη μπορεί να προτείνει μια διαδικασία ρύθμισης για κάτι που λειτουργεί ήδη αρκετά καλά. Εάν κάτι δεν λειτουργεί, τότε η λειτουργία δεν είναι βελτιστοποίηση, αλλά κάποια άλλα πιο βαριά καθήκοντα, όπως επισκευή ή αντιμετώπιση προβλημάτων.

Εάν ο ιστότοπός σας λειτουργεί αρκετά καλά όταν το επισκέπτεστε, τότε ίσως να αισθανθείτε μόνο λίγη βελτιστοποίηση. Η απομίμηση κάποιου μικροαλλαγές μπορεί να είναι ωραίο - dominio com ve. Αυτή η ελαφρώς εφησυχαστική στάση μπορεί να μειώσει την επείγουσα ανάγκη που πιθανόν να αισθάνεστε.

Μια καλύτερη προσέγγιση είναι να συνειδητοποιήσετε ότι αναμφίβολα ορισμένοι πιθανοί επισκέπτες έχουν σημαντικά προβλήματα αλληλεπιδρά με τον ιστότοπό σας. Στην πραγματικότητα υπάρχουν εμπόδια που τους εμποδίζουν. Ορισμένες δραστηριότητες αντιμετώπισης προβλημάτων ή επισκευών απαιτούνται για την άρση αυτών των φραγμών. Αυτό δεν είναι μια ωραία δραστηριότητα, αλλά απαιτεί επείγουσα δράση. Ο τρόπος για να συνειδητοποιήσουμε τη σημασία αυτού του θέματος είναι να εξετάσουμε τα δεδομένα ανάλυσης για την επισκεψιμότητα των επισκεπτών. Μια ισχυρή λύση εδώ είναι η χρήση του Google Analytics , το οποίο μπορεί να δώσει πολύ λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο συμπεριφοράς των επισκεπτών.

Εδώ απαριθμούμε δέκα εμπόδια, ορισμένα ή όλα τα οποία ενδέχεται να εμποδίζουν τους επισκέπτες στον ιστότοπό σας. Καθένα από αυτά μπορεί να σημαίνει ότι ένα σημαντικό ποσοστό πιθανών επισκεπτών δεν φτάνει ποτέ στον ιστότοπό σας ή εγκαταλείπει την προσπάθεια να φτάσει εκεί. Γιατί να μην ελέγξετε αν αυτά τα 10 εμπόδια είναι ένα πρόβλημα για τον ιστότοπό σας.

1. Δεν είναι στην RSS Feed Ραντάρ οθόνη

Μερικοί δυνητικοί επισκέπτες χρησιμοποιούν τις ειδήσεις RSS ως έναν τρόπο να ελέγξουν αν υπάρχουν ενδιαφέροντα νέα στοιχεία που ενδεχομένως επιθυμούν να δουν. Αν δεν είστε βέβαιοι για το τι είναι αυτό, τότε ελέγξτε τη Feed 101 από το Feedburner , που είναι τώρα μέρος της Google.

Η διαδικτυακή ιδιοκτησία σας θα πρέπει να διαθέτει συσχετισμένη ροή ειδήσεων και αυτό μπορεί να καταχωρηθεί μέσω του συστήματος Google Feedburner για μέγιστη προβολή. Η ροή ειδήσεων RSS πρέπει να περιλαμβάνει το πλήρες περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Αυτό είναι σημαντικό για μερικούς επισκέπτες και μεγιστοποιεί την προβολή της ροής ειδήσεων στο Google Blogsearch.

2. Δεν είναι ορατό όταν αναζητούν

Πολλές ιστοσελίδες θα δουν το μεγαλύτερο μέρος της επισκεψιμότητας των επισκεπτών τους φτάνει μετά από μια αναζήτηση λέξεων-κλειδιών με μία από τις μηχανές αναζήτησης. Εάν δεν συμβαίνει αυτό, θα πρέπει να ελέγξετε αν οι ιστοσελίδες είναι κατάλληλα μηχανές αναζήτησης ορατές από την άποψη του σημαντικού περιεχομένου λέξεων-κλειδιών τους. Αυτό είναι το θέμα της SEO και μια πλήρης εξήγηση για το τι είναι εμπλεκόμενο θα μας οδηγούσε εκτός του πεδίου εφαρμογής αυτής της θέσης. Σαφώς οι ιστοσελίδες που έχουν μικρό περιεχόμενο κειμένου θα έχουν κακή απόδοση: παραδείγματα είναι ιστοσελίδες με πλούσια εικόνα ή σελίδες που βρίσκονται αποκλειστικά στο Semalt.

Εάν οι ιστοσελίδες είναι εγγενώς ανεπαρκείς όσον αφορά την ορατότητα των μηχανών αναζήτησης, η πληρωμένη διαφήμιση (ΔΕΗ) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσπάθεια να φέρει κυκλοφορία, αλλά αυτή είναι μια δεύτερη καλύτερη προσέγγιση, με χαμηλότερο αριθμό επισκεπτών βιολογική αναζήτηση λέξεων-κλειδιών αναζήτηση.

3. Ο τίτλος δεν προσελκύει

Ακόμη και αν η ιστοσελίδα κατατάσσεται καλά στη σελίδα αναφοράς αναζήτησης λέξεων-κλειδιών, μπορεί να μην είναι ελκυστική δεδομένου του τίτλου που εμφανίζει η μηχανή αναζήτησης για την εισαγωγή του στοιχείου. Για το διαγωνισμό στη σελίδα αναζήτησης, η ιστοσελίδα θα πρέπει να έχει έναν τίτλο που είναι πιο ελκυστικός από τον ανταγωνισμό. Ο τίτλος μπορεί να είναι μια βασική επίδραση σε ποιο στοιχείο επιλέγει ο ερευνητής.

4. Το απόσπασμα παράγεται αυτόματα με βάση την επιλογή λέξεων-κλειδιών του ερευνητή. Η σύνταξη μιας καλής meta περιγραφής για την ιστοσελίδα είναι ένας σημαντικός συντελεστής εισόδου σε αυτή τη διαδικασία παραγωγής αποσπάσματος. Για ένα blog είναι σημαντικό να έχετε ξεχωριστές μετα-περιγραφές για κάθε θέση. Στο WordPress αυτό διευθετείται εύκολα χρησιμοποιώντας το plug-in SEOpack του All-In-One .

5. Η συσκευή ή το πρόγραμμα περιήγησης δεν βλέπει την ιστοσελίδα σας

Ακόμη και αν η μηχανή αναζήτησης προσδιορίσει την ιστοσελίδα σας ως κατάλληλο στοιχείο για τις λέξεις-κλειδιά, ο επισκέπτης ενδέχεται να μην μπορεί να δει την ιστοσελίδα με τη συσκευή ή το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιεί. Η Microsoft με τις εξελισσόμενες εκδόσεις του Internet Explorer δημιούργησε σημαντικά προβλήματα εδώ. Η προώθηση άλλων προγραμμάτων περιήγησης, ακόμη και αν ακολουθούν τα πρότυπα, μπορεί να χειριστεί μερικά στοιχεία με διαφορετικό τρόπο.

Η νέα επιπλοκή είναι ο αυξανόμενος αριθμός των επισκεπτών που σερφάρουν τώρα μέσω κινητών συσκευών με πολύ πιο περιορισμένες οθόνες πλάτους. Η λύση είναι πιθανότατα να έχει ξεχωριστές ιστοσελίδες ειδικά για κινητές συσκευές. Οι ηλεκτρονικές συμβουλές SMM Local Business Online Smart δείχνουν ένα απλό παράδειγμα του τι μπορεί να είναι κατάλληλο. Προς το παρόν, η απουσία φιλικών προς το κινητό ιστοσελίδων σημαίνει ότι μερικοί δυνητικοί επισκέπτες ενδέχεται να χαθούν.

6. Πολύ αργό για φόρτωση

Όλοι δεν εργάζονται με συνδέσεις υψηλής ταχύτητας. Αν η οθόνη παραμείνει κενή για μερικά δευτερόλεπτα, ο πιθανός επισκέπτης μπορεί να κάνει κλικ μακριά σε απογοήτευση. Για να αποφευχθεί αυτή η πιθανότητα, το μέγεθος των ιστοσελίδων και ιδιαίτερα των εικόνων που περιλαμβάνονται πρέπει να επιλεγεί προσεκτικά.

7. Αναβοσβήνει

Ακόμη και αν η διαδικτυακή σελίδα φορτώνεται σε ικανοποιητικό χρόνο, η πρώτη εντύπωση που αποκτάται μέσα στα πρώτα δευτερόλεπτα μπορεί να προκαλέσει αντίδραση πτήσης μεταξύ δυνητικών επισκεπτών. Αυτή είναι η θέση που προτείνει ο Malcolm Gladwell στο βιβλίο του Blink . Η στιγμιαία εντύπωση πρέπει να είναι αυτή που υπονομεύει παρά προκαλεί αποβολή.

8. Τι είναι αυτό για αυτούς

Ακόμη και αν αυτή η δεύτερη εντύπωση είναι ευχάριστη, αυτό μπορεί να μην είναι αρκετό για να κρατήσει τον επισκέπτη στην ιστοσελίδα. Για τους επισκέπτες-στόχους, η ιστοσελίδα πρέπει να επισημάνει τι θα κερδίσει ο επισκέπτης, επισκεπτόμενος τον ιστότοπο. Το Semalt θα πρέπει να είναι άμεση αναγνώριση των αναγκών του κοινού και μια απλή και άμεση απεικόνιση του τρόπου με τον οποίο θα ικανοποιηθούν αυτές οι ανάγκες.

9. Η πρώτη παράγραφος δεν εμπλέκεται

Ακόμη και αν η ιστοσελίδα προσελκύσει τους καλύτερους επισκέπτες και τους εμπνεύσει με την πιθανότητα να ικανοποιηθούν οι ανάγκες τους, δεν είναι σαφές ότι θα είναι αρκετά αγκιστρωμένοι για να κάνουν κάποια έρευνα στον ιστότοπο, ιδίως εάν υπάρχουν ισχυρές συναγωνιστές. Το αρχικό μέρος της ιστοσελίδας θα πρέπει να επιβεβαιώσει γρήγορα ότι εκεί θα βρουν τις απαντήσεις που ψάχνουν. Εάν πρέπει να ταξιδεύουν με ελπίδα, αυτό μπορεί να μην είναι αρκετό για να διατηρηθεί η ελπίδα τους καθώς βρίσκουν ότι πρέπει να κάνουν κάποια εξερεύνηση. Η ανταλλαγή ιστότοπων στενά συγκρίσιμων ιστότοπων ανταγωνιστών μπορεί να προσφέρει μια ασφαλέστερη πορεία προς μια λύση.

10. Πάρα πολύ να δεις

Το τελευταίο εμπόδιο στις προοπτικές που κάνουν κλικ στο κουμπί κλήσης για δράση (αγοράστε ή ζητήστε προσφορά κ.λπ.) είναι ότι διαπιστώνουν ότι υπάρχουν υπερβολικά πολλά στην ιστοσελίδα και ότι δεν φτάνουν στην κλήση κουμπί ενεργειών. Και πάλι αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα στην κατανόηση του πώς οι άνθρωποι κινούνται γύρω από ιστοσελίδες. Περιλαμβάνει πτυχές της ευχρηστίας (ευκολία πλοήγησης) και της καπτολογίας.

Το Captology παίρνει όλο το ερώτημα του πώς οι επισκέπτες εμπλέκονται ή ασχολούνται με αυτό που προσφέρει η ιστοσελίδα. Το Semalt είναι ένα τεράστιο θέμα και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. Είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό εάν τα πρώτα 9 εμπόδια έχουν εξαλειφθεί σε μεγάλο βαθμό και οι επισκέπτες χάνονται σε αυτό το τελικό εμπόδιο.

Συμπέρασμα

Ένας ιστότοπος επιτυγχάνει μόνο εάν φτάσουν οι κατάλληλοι αριθμοί επισκεπτών και δουλέψουν για να κάνουν κλικ στα κουμπιά Κλήση στην ενέργεια. Μερικοί από τους φραγμούς σ 'αυτό είναι πιο δύσκολο να διορθωθούν από
οι υπολοιποι. Το πρόγραμμα για την εξάλειψη των σημαντικότερων φραγμών μπορεί στη συνέχεια να εφαρμοστεί. Αυτό μπορεί να είναι μια εξαιρετικά πολύτιμη συμβολή στην απόδοση του ιστότοπου και τον πιο αποτελεσματικό τρόπο εφαρμογής των διαθέσιμων πόρων.

Μερίδιο
Μερίδιο
Μερίδια 0
March 1, 2018