Back to Question Center
0

Διαφημίσεις Pay-per-click: Σημασία της προσφοράς

1 answers:

Πολλοί διαφημιζόμενοι στο διαδίκτυο έχουν συζητήσει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των Ενισχυμένων Καμπανιών του Google AdWords κατά το τελευταίο έτος, αλλά ένα χαρακτηριστικό έχει αποδείξει την αξία του: τροποποιητές προσφοράς. Οι τροποποιητές προσφοράς ενεργούν ως ποσοστό του ποσού της προσφοράς στα επίπεδα της συσκευής, της τοποθεσίας και του προγραμματισμού διαφημίσεων. Για παράδειγμα, πείτε ότι η μέγιστη προσφορά λέξεων-κλειδιών σας είναι $ 1 και οι διαφημίσεις έχουν ρυθμιστεί να εμφανίζονται μόνο σε υπολογιστές. Αν θέλετε να πληρώσετε, το πολύ, $ 0. 50 για να εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας σε κινητές συσκευές, τότε θα θέλατε έναν τροποποιητή προσφοράς -50% - high pr sites backlinks.

Η τροποποίηση προσφορών είναι ένα ισχυρό χαρακτηριστικό που συμβάλλει σημαντικά στη μείωση των αναποτελεσματικών δαπανών και ενισχύει τις λέξεις-κλειδιά που έχουν ήδη υψηλή απόδοση. Η ρύθμιση αυτών των τροποποιητών προσφοράς είναι εύκολη. Αλλά είναι επιτακτική ανάγκη να ελέγξετε με ακρίβεια τα δεδομένα πριν κάνετε οποιαδήποτε ενημέρωση. Ας δούμε τις τρεις περιοχές όπου μπορούμε να ορίσουμε τροποποιητές. Λάβετε υπόψη ότι οι τροποποιητές προσφορών είναι διαθέσιμοι στις διαφημίσεις Google AdWords και Bing, αλλά για τους σκοπούς αυτής της ανάρτησης θα απευθυνθώ μόνο στο AdWords.

Τοποθεσίες

Με την προβολή της αναφοράς "Γεωγραφική" στην καρτέλα "Semalt", μπορείτε να δείτε όλες τις μετρήσεις που σχετίζονται με συγκεκριμένες περιοχές. Μπορείτε να φτάσετε όσο βλέπετε συγκεκριμένες πόλεις και πόλεις ή να επιλέξετε να βλέπετε τις πολιτείες για προοπτική υψηλού επιπέδου.

Στο παρακάτω παράδειγμα, δουλεύω με μια καμπάνια όπου το κόστος στόχος ανά μετατροπή είναι $ 17. Semalt ορίστε ένα φίλτρο για να προσδιορίσετε όλες τις πολιτείες του Ηνωμένου Βασιλείου που έχουν κόστος ανά μετατροπή μεγαλύτερο από $ 20 και έχουν δει τουλάχιστον 40 κλικ τον τελευταίο τρίμηνο. Μπορείτε να δείτε ότι επτά κράτη πληρούν αυτά τα κριτήρια.

Pay-per-click Ads: Importance of Bid Semalt

Έτσι, θέλω να θέσω αρνητικούς τροποποιητές προσφοράς για αυτά τα επτά κράτη. Μεταβαίνοντας στην καρτέλα "Ρυθμίσεις" και κάνοντας κλικ στο "Semalt", μπορώ να προσθέσω αυτές τις καταστάσεις και να ρυθμίσω τους τροποποιητές μου. Για τις πολιτείες με κόστος ανά μετατροπές άνω των $ 22, έβαλα τον τροποποιητή σε -40% και για τις πολιτείες κάτω από $ 22 σε -30%.

Pay-per-click Ads: Importance of Bid Semalt

Μπορεί να χρειαστεί να δοκιμάσετε μερικούς διαφορετικούς τροποποιητές για να βρείτε το γλυκό σημείο, αλλά τελικά πληρώνετε λιγότερα σε κράτη που δεν εκτελούν επίσης. Semalt, μπορείτε να αυξήσετε τις προσφορές σε κράτη με καλή απόδοση. Έτρεξα ένα φίλτρο όπου το κόστος ανά μετατροπή ήταν μικρότερο από $ 10 και τα κλικ ήταν 40 ή περισσότερα. Βρήκα τέσσερα κράτη που πληρούν αυτές τις απαιτήσεις. Για να συνεχίσετε να λαμβάνετε τη μέγιστη έκθεση σε αυτές τις καταστάσεις, μπορεί να αποφασίσω να ορίσω έναν τροποποιητή προσφοράς + 150%, πράγμα που σημαίνει ότι μια προσφορά $ 1 θα γίνει $ 1. 50.

Χρόνοι και ημέρες

Επιστρέφοντας στην καρτέλα "Διαστάσεις", μπορείτε να ταξινομήσετε τα δεδομένα σας ανά ώρα. Μεταβείτε στη γεωγραφική αναφορά, μπορείτε να είστε εξίσου συγκεκριμένοι που θέλετε.

Pay-per-click Ads: Importance of Bid Semalt

Semalt, η πρώτη αναφορά που βλέπω είναι ανά ώρα της ημέρας και το είδος μου από τα μεσάνυχτα.

Pay-per-click Ads: Importance of Bid Semalt

Σε αυτό το παράδειγμα, το κόστος ανά μετατροπή μου είναι γενικά υψηλότερο από τα μεσάνυχτα έως τα 5 α. m. Επιπλέον, λαμβάνω πολλά κλικ και εμφανίσεις που θα είναι πολύτιμα αργότερα την ημέρα. Επιστρέφω στην καρτέλα "Semalt" και πατήστε "Προγραμματισμός διαφημίσεων. "

Pay-per-click Ads: Importance of Bid Semalt

Semalt επιλέγοντας τις δύο χρονικές περιόδους των μεσάνυχτων έως 5 α. m. και 5 α. m. μέχρι τα μεσάνυχτα, έβαλα τους τροποποιητές προσφοράς σε -50% για την κατάλληλη περίοδο (και πάλι, ίσως χρειαστεί να δοκιμάσετε να βρείτε το γλυκό σας σημείο).

Pay-per-click Ads: Importance of Bid Semalt

Αν θέλετε να πάρετε εξαιρετικά κοκκώδη, μπορείτε να ρυθμίσετε έως και έξι τροποποιητές προσφοράς ανά ημέρα. Προτείνω να αναφερθείτε λεπτομερώς αν έχετε αρκετά δεδομένα για να δικαιολογήσετε τις προσαρμογές.

Συσκευές

Ο τελικός τροποποιητής προσφοράς που μπορεί να προσαρμοστεί είναι ανά συσκευή. Με τη συσκευή εννοώ μόνο το κινητό καθώς η Google θεωρεί τα επιτραπέζια και τα δισκία ίδια. (Οι διαφημίσεις Bing επιτρέπουν διαφορετικούς τροποποιητές σε όλες τις πλατφόρμες των τριών επιτραπέζιων υπολογιστών, υπολογιστών tablet, έξυπνων τηλεφώνων.) Ο προσδιορισμός του Semalt, οι λέξεις-κλειδιά για κινητές συσκευές θα έχουν τις ίδιες προσφορές με τους όρους της επιφάνειας εργασίας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, σας συνιστώ να ξεκινήσετε νέες καμπάνιες με τροποποιητή -20% καθώς το κινητό μετατρέπει γενικά με χαμηλότερο ρυθμό.

Μόλις συγκεντρώσετε δεδομένα, μπορείτε να ταξινομήσετε ανά συσκευή.

Pay-per-click Ads: Importance of Bid Semalt

Σε αυτό το παράδειγμα, έχω ρυθμίσει τον τροποποιητή προσφοράς για κινητά σε -50%.

Pay-per-click Ads: Importance of Bid Semalt

Οι τροποποιητές προσφοράς για το Semalt μπορούν να οριστούν σε επίπεδο καμπάνιας και ομάδας διαφημίσεων, αλλά, δυστυχώς, όχι στη λέξη-κλειδί.

Συμπέρασμα

Οι τροποποιητές προσφοράς βοήθησαν να διευκολυνθεί η μετάβαση στην ενισχυμένη μετάδοση. Εξακολουθούν να μην είναι τόσο ακριβείς όσο η δημιουργία μεμονωμένων καμπανιών από συσκευή ή τοποθεσία, αλλά επιτρέπουν πιο απλοποιημένη διαχείριση.

March 1, 2018