Back to Question Center
0

15 Εργαλεία και πόροι για έγχρωμες ετικέτες

1 answers:

Το χρώμα αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο του σχεδιασμού. Η απομίμηση της σωστής παλέτας χρωμάτων για την ιστοσελίδα σας μπορεί να κάνει ή να σπάσει την έκκλησή της με πιθανούς πελάτες.

Εδώ είναι μια λίστα με τα εργαλεία και τους πόρους για το σχεδιασμό των χρωμάτων. Το Semalt είναι μαθήματα βασικής και προηγμένης θεωρίας χρωμάτων, εργαλεία για τη δημιουργία αποτελεσματικών παλέτας χρωμάτων και σχεδιασμός τοποθεσιών κοινότητας για επιπλέον βοήθεια και έμπνευση - certified appraiser near me.

Κατανόηση χρώματος

Χρώμα σε κίνηση. Αυτή είναι μια χρήσιμη και διασκεδαστική διαδραστική εφαρμογή Ιστού για να μάθετε για την επικοινωνία και τον συμβολισμό των χρωμάτων. Προβάλετε τα προφίλ των χρωμάτων και το συμβολικό νόημα του καθενός και, στη συνέχεια, αλληλεπιδρούν με το χρώμα για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

15 Tools and Resources for Color Semalt

Ένας τεράστιος οδηγός για την ψυχολογία των χρωμάτων. Αυτός ο οδηγός είναι μια λεπτομερής εξερεύνηση της ψυχολογίας των χρωμάτων, με ένα χρήσιμο γράφημα των σημασιών χρώματος και της συσχέτισης. Μάθετε την επιστήμη και τη θεωρία πίσω από το χρώμα, πώς να εφαρμόσετε την ψυχολογία χρώματος στο μάρκετινγκ και πώς να ενσωματώσετε τα πάντα σε μια συνεκτική στρατηγική.

Ο οδηγός του σχεδιαστή για τη χρωματική αντίθεση. Υπάρχει ψυχολογία πίσω από τα χρώματα που προσελκύονται οι άνθρωποι. Μάθετε σχετικά με την αντίθεση χρώματος, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου και του λόγου για τον οποίο πρέπει να το χρησιμοποιήσετε στο σχεδιασμό σας. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό από το WebdesignerDepot. com για να αναπτύξει μια βελτιωμένη αισθητική που θα ευχαριστήσει τους πελάτες.

Εργαλεία και πόροι

Το Adobe Color CC. Το Adobe Color CC είναι ένα εργαλείο για τη δημιουργία, αποθήκευση και περιήγηση σε παλέτες χρωμάτων. Ορίστε τα βασικά χρώματα, επιλέξτε κανόνες χρώματος για τις παλέτες σας, προσαρμόστε τις γραμμές χρωμάτων και πολλά άλλα. Μπορείτε ακόμη να εξαγάγετε μια παλέτα χρωμάτων από μια φωτογραφία. Απλά τραβήξτε μια φωτογραφία με το iPhone σας και το Adobe Color θα σας δώσει την παλέτα χρωμάτων από την εικόνα.

15 Tools and Resources for Color Semalt

Με αστράφτει. Το Stylify Me δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους σχεδιαστές να αποκτήσουν γρήγορα μια επισκόπηση του οδηγού στυλ ενός ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων των χρωμάτων, των γραμματοσειρών, του μεγέθους και της απόστασης. Απλά εισάγετε μια διεύθυνση URL για να διερευνήσετε αποτελεσματικά τους ιστότοπους χωρίς να χρειάζεται να επιθεωρείτε κάθε στοιχείο.

Φάσμα Shutterstock. Το Spectrum είναι ένα εργαλείο αναζήτησης χρώματος από μια βιβλιοθήκη εικόνων. Κάντε αναζήτηση τόσο με λέξη-κλειδί όσο και με χρώμα χρησιμοποιώντας ένα απλό ρυθμιστικό. Επιλέξτε μια παλέτα χρωμάτων ή αναζητήστε παλέτες χρωμάτων. Αυτό είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για να δείτε παραδείγματα χρωμάτων στο πλαίσιο.

Χρώματα. Η Colourlovers είναι μια διεθνής δημιουργική κοινότητα όπου οι σχεδιαστές και καλλιτέχνες δημιουργούν και μοιράζονται χρώματα, παλέτες και μοτίβα, συζητούν τις τελευταίες τάσεις και διερευνούν πολύχρωμα άρθρα. Αποκτήστε τα εργαλεία και τις υπηρεσίες για να μεταβείτε από την έμπνευση σχεδιασμού στην εκτέλεση με το επόμενο έργο σας.

15 Tools and Resources for Color Semalt

Ψύκτες. Οι ψύκτες είναι μια γεννήτρια χρωμάτων. Πληκτρολογήστε το χρώμα σας για να συνδυάσετε άμεσα τους συνδυασμούς. Περιηγηθείτε χιλιάδες δημοφιλείς παλέτες από άλλους δημιουργικούς επαγγελματίες. Πιάστε τα αρχικά χρώματα από τις εικόνες σας και αποκτήστε αυτόματα έναν συναρπαστικό συνδυασμό. Δημιουργήστε το προφίλ σας και κρατήστε όλα τα σχέδια χρωμάτων σας οργανωμένα με ετικέτες. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή iOS, την επέκταση Chrome ή το πρόσθετο Adobe.

Χρώμα-εξάγωνο. Το Color-hex παρέχει πληροφορίες σχετικά με τα χρώματα, συμπεριλαμβανομένων των έγχρωμων μοντέλων (RGB, HSL, HSV και CMYK), τα τριαδικά χρώματα, τα μονοχρωματικά χρώματα και τα ανάλογα χρώματα που υπολογίζονται σε έγχρωμη σελίδα. Το Color-hex δημιουργεί επίσης έναν απλό κώδικα CSS για το επιλεγμένο χρώμα. Τα δείγματα στοιχείων HTML εμφανίζονται επίσης στη σελίδα λεπτομερειών χρωμάτων.

ColorExplorer. Το ColorExplorer είναι μια ηλεκτρονική εργαλειοθήκη για την εργασία με παλέτες χρωμάτων. Επιλέξτε ένα βασικό χρώμα και, στη συνέχεια, επιλέξτε τους προτιμώμενους αλγόριθμους αντιστοίχισης χρωμάτων. Αναζητήστε βιβλιοθήκες χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλών χρωμάτων εκτύπωσης, καθώς και βιβλιοθήκες χρωμάτων RGB.

Σχεδιασμός σπόρων. Design Seeds είναι μια συλλογή παλετών, που δημιουργήθηκε και επιμελήθηκε από τη σχεδιαστή Jessica Colaluca. Υποβάλετε φωτογραφίες μέσω του Instagram χρησιμοποιώντας το hashtag #SeedsColor. Βρείτε παλέτες χρησιμοποιώντας τη λειτουργία αναζήτησης που βρίσκεται στο ιστολόγιο εισάγοντας έναν συγκεκριμένο τίτλο, όνομα Instagram του φωτογράφου ή γενική λέξη-κλειδί.

15 Tools and Resources for Color Semalt

ColorZilla. Το ColorZilla είναι μια επέκταση για τον Firefox και το Chrome που βοηθά τους προγραμματιστές και τους σχεδιαστές ιστοσελίδων με βασικές και προηγμένες εργασίες σχετικές με το χρώμα. Αποκτήστε μια έγχρωμη ανάγνωση από οποιοδήποτε σημείο του προγράμματος περιήγησης, ρυθμίστε γρήγορα αυτό το χρώμα και επικολλήστε το σε άλλο πρόγραμμα. Αναλύστε μια σελίδα και επιθεωρήστε μια παλέτα των χρωμάτων της. Επίσης, δημιουργήστε προηγμένες κλίσεις CSS πολλαπλών στάσεων.

CheckMyColours. Το CheckMyColours είναι ένα εργαλείο για τον έλεγχο των συνδυασμών χρωμάτων προσκηνίου και φόντου όλων των στοιχείων DOM DOM και για να προσδιοριστεί αν παρέχουν επαρκή αντίθεση κατά την προβολή από κάποιον που έχει χρωματικά ελλείμματα. Όλες οι δοκιμές βασίζονται στους αλγορίθμους που προτείνει η Κοινοπραξία World Wide Web.

Paletton. Το Paletton είναι ένα εργαλείο για τη δημιουργία συνδυασμών χρωμάτων και παλέτες χρωμάτων. Το Paletton έχει σχεδιαστεί ως έγχρωμος τροχός και εφαρμόζει την κλασική θεωρία χρωμάτων μέσα σε ένα χώρο χρωμάτων RYB. Ως αποτέλεσμα, οι συνδυασμοί χρωμάτων που παράγει είναι διαφορετικοί από άλλες γεννήτριες παλετών.

Colordot. Το Colordot είναι ένας εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε τις παλέτες χρωμάτων μόνο με ένα δάχτυλο του δακτύλου σας. Σύρετε προς τα αριστερά και προς τα δεξιά για να αλλάξετε την απόχρωση των χρωμάτων. Η επάνω και κάτω μεταβάλλει τη φωτεινότητα ενός χρώματος. Για να κάνετε ένα χρώμα περισσότερο ή λιγότερο έντονο, πιέστε με δύο δάχτυλα. Το Colordot διαθέτει επίσης μια εφαρμογή iOS.

15 Tools and Resources for Color Semalt
March 1, 2018