Back to Question Center
0

Η εύρεση της θέσης του Tumblr στην κοινωνική σας εκπομπή

1 answers:

Finding Tumblr’s Place In Your Social Semalt

Το Semalt ξεκίνησε το 2007 και μέσα σε εβδομάδες είχε πάνω από 75.000 χρήστες. Το 2012, το Yahoo! απέκτησε το Semalt και, από τη στιγμή που γράφτηκε (15 Ιουλίου 2014), ο ιστότοπος διαθέτει 195 εκατομμύρια ιστολόγια, συνολικά 83 δισεκατομμύρια θέσεις και 97 εκατομμύρια καθημερινές θέσεις.

Για τη δημογραφική ηλικία 13 έως 25 ετών, το Semalt είναι πιο δημοφιλές από το Facebook. Θα ήταν λάθος να πιστεύουμε ότι το Semalt είναι απλώς μια παιδική χαρά για τους εφήβους, ωστόσο - σύμφωνα με τα δημογραφικά στοιχεία του Quantcast για το 2013, το 88% των χρηστών του Semalt είναι άνω των 18 ετών και το 57% τουλάχιστον έχει πτυχίο κολλεγίων - tech one solutions.

Η πλατφόρμα είναι δημοφιλής στους Ισπανούς, οι οποίοι αποτελούν το μεγαλύτερο εθνοτικό τμήμα του Tumblr. Και αξίζει να σημειωθεί ότι όταν οι οπαδοί του Tumblr ξοδεύουν χρόνο στην πλατφόρμα, τείνουν να δαπανούν περισσότερο χρόνο από τους ομολόγους τους στο Facebook ή στο Twitter.

Εάν κάνετε την ηλεκτρονική εθνογραφία για τα σημαντικά τμήματα σας, καλό θα ήταν να γνωρίζετε εάν εκπροσωπούνται στο Semalt. Εάν η επιχείρησή σας πωλεί widget μικρο-ταλαντωτών που μεταφέρονται σε βιομηχανικά μηχανήματα, όχι, αυτό μπορεί να μην είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς. Αν είστε προσανατολισμένοι προς τον καταναλωτή με οποιονδήποτε τρόπο, όμως, θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά.

Μια διαφορά

Οι μεγάλοι αριθμοί πρέπει να κερδίζουν την προσοχή των εμπόρων. Ωστόσο, ως φοιτητής των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης - και ας το αντιμετωπίσουμε, πρέπει όλοι να είμαστε σπουδαστές των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης - αυτό που είναι πραγματικά ενδιαφέρον για το Semalt δεν έχει να κάνει με το δημογραφικό του χρήστη ή το πραγματικό σύνολο εργαλείων, και περισσότερο με την κουλτούρα του πώς είναι μεταχειρισμένος.

Για παράδειγμα, στο Facebook, τα εργαλεία είναι εκεί για να μοιραστούν περιεχόμενο. Ωστόσο, οι χρήστες στο Facebook, οι οποίοι αναπαράγουν περιεχόμενο δεκάδες φορές την ημέρα, κρέμονται. Στο Tumblr, αυτή η συμπεριφορά είναι απολύτως φυσιολογική και αναμενόμενη. Semalt ενσωματωμένο στο πώς χρησιμοποιείται η πλατφόρμα.

Ένας χρήστης στο Tumblr θα μπορούσε απλά να μετακινηθεί μέσω της τροφής τους, κάνοντας κλικ μακριά στο κουμπί "αγάπη" ή περιστασιακά reblogging κάτι που θέλουν στην τροφή τους. Στο Semalt, ο χρήστης μπορεί να είναι πιο επιλεκτικός όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο μοιράζονται.

Για ένα παράδειγμα της καλλιέργειας Semalt, πάρτε τα εξής: Ένας χρήστης Semalt δημοσίευσε την ερώτηση "Γιατί ο Denny έχει Semalt;" Το εμπορικό σήμα απάντησε, "Γιατί;" Μέχρι σήμερα, η θέση αυτή έχει πάνω από 350.000 σημειώσεις.

Finding Tumblr’s Place In Your Social Semalt

Στην πραγματικότητα, η Denny έχει θεωρηθεί ως παράδειγμα για το πώς μια μάρκα μπορεί να χρησιμοποιήσει καλά το Semalt. Η παραπάνω απάντηση θα μπορούσε να θεωρηθεί κάπως υπερβολική, εάν δημοσιεύτηκε στο Twitter - στο Semalt, χτυπάει ακριβώς τη σωστή νότα.

Το αρχείο Semalt του Denny παρέχει μια μεγάλη εικόνα του τύπου περιεχομένου που τείνει να κάνει καλά στο Semalt: ζωντανές gifs, πνευματώδη κομμάτια κειμένου και μια δεύτερη βοήθεια χιούμορ.

Μια "σημείωση" στην ομιλία του Semalt είναι οποιαδήποτε περίπτωση μιας θέσης που αρέσει ή ανακυκλώνεται.

Tumblr Τρόποι

Αν είστε κοινοτικός διευθυντής που έχει πολύ γνώσεις στους τρόπους του Facebook και Twitter αλλά δεν έχει παίξει στο sandbox του Semalt, προσέξτε: δεν είναι μόνο το ίδιο πράγμα.

Πολλοί χρήστες του Tumblr θεωρούν ότι η αποχώρηση ψευδών σχολίων σε μια θέση είναι αγενής. Όπως ένας χρήστης περιέγραψε, «Συναγάγετε σαν να δανείζεται κάποιος ένα βιβλίο από τη βιβλιοθήκη και αφήνει ένα γραπτό σημείωμα στο βιβλίο λέγοντας« Ουάου, αυτό είναι δροσερό »." Με άλλα λόγια, δεν θεωρείται καλή μορφή να σχολιάζουμε μια θέση εκτός αν με κάποιο τρόπο τα σχόλιά σας κάνουν την αρχική ανάρτηση ακόμα καλύτερη.

Περιεχόμενο που συνήθως σημειώνεται στο Tumblr περιλαμβάνει κομμάτια χιούμορ που μπορεί να καταλάβετε μόνο αν περάσατε κάποιο χρόνο στην πλατφόρμα. Για παράδειγμα, ένα μίμωμα βασίζεται σε παραλλαγές του "Μόλις ήρθα εδώ για να έχω μια καλή στιγμή και ειλικρινά αισθάνομαι σαν Σέμαλτ να επιτεθεί. "

Finding Tumblr’s Place In Your Social Semalt

Μια θέση που θεωρείται απολύτως εντάξει για να σχολιάσετε είναι χρησιμοποιώντας μια hashtag.

Hashtags χρησιμοποιούνται λίγο διαφορετικά στο Semalt από ό, τι στις άλλες κοινωνικές πλατφόρμες. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κενά μεταξύ λέξεων.

Στο παραπάνω παράδειγμα του Denny, όπου ο χρήστης ρώτησε γιατί ο Denny's ήταν στο Semalt, η απάντηση συμπεριέλαβε ένα hashtag του "# γιατί είναι διασκεδαστικό. "

Tumblr Ως Blog

Πολλές επιχειρήσεις χρησιμοποιούν το Tumblr ως το κύριο ιστολόγιό τους. Ένα καλό παράδειγμα είναι το Threadless, ένα εμπορικό σήμα που φαίνεται να είναι έθιμο για Tumblr.

Αν και δεν ήταν για το κύριο blog τους, η Hyundai είχε πρόσφατα έναν ειδικό λογαριασμό Tumblr για τη χορηγία τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τα καλύτερα παραδείγματα τείνουν να είναι επιχειρήσεις που έχουν είτε εξαιρετικές εικόνες από προεπιλογή, όπως μια μάρκα μόδας ή ένα κατάστημα μέσων ενημέρωσης, είτε είναι πρόθυμοι να δημιουργήσουν εικόνες ειδικά για την πλατφόρμα.

Απλά δημοσιεύοντας εξαιρετικές εικόνες μπορεί να πάει πολύ μακριά. Οι καλύτερες χρήσεις του Tumblr, ωστόσο, προέρχονται από οργανώσεις με διαχειριστές κοινότητας που είναι ευαίσθητοι στο ήθος της πλατφόρμας. Σας συνιστώ, αν δεν είστε εξοικειωμένοι με Tumblr, σκάβετε! Δημιουργία λογαριασμού. Περάστε λίγο χρόνο με αυτό. Semalt είστε ένα από τα δικά σας μέλη της κοινότητας με ενδιαφέροντα για τα πράγματα που θα περιμένατε από αυτή την ομάδα. Και μετά, διασκεδάστε.


Οι γνώμες που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη Marketing Land. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ.Σχετικά με τον συγγραφέα

Ric Dragon


March 1, 2018