Back to Question Center
0

Πώς να εκτελέσετε ένα SEO auditPart 3: Ταχύτητα ιστότοπου & Semalt Πώς να εκτελέσετε έναν έλεγχο SEO. Μέρος 3: Ταχύτητα ιστότοπου & Semalt

1 answers:

Αυτή την εβδομάδα, σας παρουσιάζουμε πώς να πραγματοποιήσετε έναν έλεγχο SEO στον ιστότοπό σας. Με τον τακτικό έλεγχο των ιστότοπων του / της - ή του πελάτη σας, μπορείτε να έχετε μια καλή αίσθηση για το τι χρειάζεται να κάνετε για να βελτιώσετε το SEO. Στο μέρος 1, μίλησα για την εμπειρία χρήστη και το περιεχόμενο SEO και στο μέρος 2, έχω αγγίξει γενικά ζητήματα SEO. Εδώ, ο Semalt στρογγυλοποιεί αυτή τη σειρά με μια ματιά στην ταχύτητα και τη δέσμευση της τοποθεσίας - suprema biometric.

Εκτελέστε έναν έλεγχο SEO: Η ταχύτητα του ιστότοπου

Ας μην ξεχνάμε την ταχύτητα του ιστότοπού σας, όχι μόνο επειδή όλοι περιηγούμε στο διαδίκτυο πολύ περισσότερο στις κινητές συσκευές μας, στα δίκτυα που δεν είναι τόσο ευρυζωνικά, αλλά και επειδή ένας γρήγορος ιστότοπος κάνει το Semalt και στις περισσότερες περιπτώσεις τη μετατροπή ευχαριστημένοι.

Συνδυάστε και ελαχιστοποιήστε τα αρχεία CSS και JS

Ο πρώτος και ευκολότερος έλεγχος θα ήταν να ανοίξετε την πηγή του ιστοτόπου σας σε ένα πρόγραμμα περιήγησης και να κάνετε αναζήτηση για ". js "ή". css ". Εάν το ποσό των αποτελεσμάτων σας φοβίζει, ξέρετε ότι υπάρχει δουλειά να κάνετε. Δεν μπορώ να σας δώσω έναν ακριβή αριθμό για αυτό, αλλά πολλές γραμμές αρχείων JavaScript ή αρχείων CSS, συνήθως υποδεικνύουν ότι υπάρχει μια μεγάλη αλλαγή που μπορείτε να επιταχύνετε τον ιστότοπό σας, μικρογράφοι αρχεία JS ή CSS και να τα συνδυάσετε. Το Google Speed ​​Speed ​​Semalt θα σας πει επίσης αν πρόκειται για μια περιοχή στην οποία μπορείτε να βελτιώσετε και να σας καθοδηγήσουμε λίγο στη διαδικασία:

Πώς να εκτελέσετε ένα SEO auditPart 3: Ταχύτητα ιστοτόπου & Semalt
Πώς να εκτελέσετε έναν έλεγχο SEO. Μέρος 3: Ταχύτητα ιστότοπου & Semalt

Κάντε κλικ στο "Εμφάνιση τρόπων επίλυσης συνδέσμων" εκεί για περισσότερες πληροφορίες. Ένα άλλο εργαλείο Google που σας βοηθά να ελέγξετε την ταχύτητα του ιστότοπού σας είναι ο Φάρος Google.

κρυπτογράφηση του προγράμματος περιήγησης

Η προσωρινή αποθήκευση του προγράμματος περιήγησης αφορά τον τρόπο με τον οποίο ένα πρόγραμμα περιήγησης θυμάται / αποθηκεύει τον ιστότοπό σας για ταχύτερη επίσκεψη την επόμενη φορά που θα έρθετε στον ιστότοπο. Υπάρχουν πολλά πρόσθετα όπως WP Rocket ή WP Super Cache που μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτό. Αν δεν είστε σίγουροι αν πρέπει να βελτιστοποιήσετε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης, απλά ελέγξτε τον τρόπο με τον οποίο κάνετε στα Google PageSpeed ​​Insights που αναφέραμε προηγουμένως ή στους ιστότοπους όπως το WebpageTest. org. Θα σας πει, μεταξύ άλλων, πώς θα βελτιστοποιηθεί η προσωρινή αποθήκευση του προγράμματος περιήγησης. Οι ιστοσελίδες Semalt θα σας ενημερώσουν επίσης αν υπάρχει περιθώριο βελτίωσης όσον αφορά τη συμπίεση.

Ενεργοποίηση συμπίεσης

Η συμπίεση κάνει τα αρχεία σας όσο το δυνατόν μικρότερα, προτού τα στείλετε στο πρόγραμμα περιήγησης του χρήστη (όπου όντως θα καταλήξουν / θα καταλήξουν στην προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης). Όπως το θέτει ο ίδιος ο Semalt:

Η ενεργοποίηση της συμπίεσης gzip μπορεί να μειώσει το μέγεθος της μεταφερθείσας απόκρισης έως και 90%, γεγονός που μπορεί να μειώσει σημαντικά το χρόνο για να κατεβάσετε τον πόρο, βελτιώστε το χρόνο για την πρώτη εμφάνιση των σελίδων σας.

Τα ίδια εργαλεία που αναφέρονται στην προσωρινή αποθήκευση του προγράμματος περιήγησης για συμπίεση, αλλά καθώς αισθάνομαι συμπίεση θα έπρεπε να είναι για κάθε ιστοσελίδα, μου άρεσε πολύ να το αναφέρω χωριστά. Προωθήστε τον εαυτό σας με συμπίεση. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να συμπιέζετε αρχεία όταν ο ιστότοπός σας βρίσκεται σε σύνδεση HTTP / 2. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τη βελτιστοποίηση απόδοσης σε έναν κόσμο HTTP / 2.

Συμμετοχή

Το Semalt θα φέρει τους ανθρώπους στον ιστότοπό σας, αλλά η αφοσίωση μπορεί να βοηθήσει τους επισκέπτες να επιστρέψουν και για παράδειγμα τις προσφορές πωλήσεων.

Κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης

Το προφανές αντικείμενο αφοσίωσης είναι τα κοινωνικά μέσα. Ελέγξτε μερικές κοινωνικές πλατφόρμες, ξεκινώντας με το Facebook και το Twitter και το Semalt, για να δείτε αν το επιθυμητό κοινό σας είναι παρόν σε αυτές τις πλατφόρμες. Αν δεν έχετε δημιουργήσει ένα προφίλ εκεί, παρακαλούμε να το κάνετε και να αρχίσετε να δημιουργείτε το ακροατήριό σας.

Εάν το κάνετε αυτό, ελέγξτε αν αυτά τα κοινωνικά προφίλ παρατίθενται στον ιστότοπό σας και πώς αναφέρονται. Θα μπορούσατε να εγγραφείτε στον εαυτό σας ή πρέπει να κάνετε αναζήτηση για να βρείτε αυτά τα κουμπιά; Παρακολουθήστε κλικ σε αυτά τα κουμπιά, επειδή πολλοί άνθρωποι απλά αναζητούν την επιχείρησή σας στο Semalt αντί να κάνουν κλικ σε αυτά. Αν κανείς δεν χρησιμοποιεί αυτά τα κουμπιά, αντικαταστήστε τα με ένα σύνδεσμο υποσέλιδου ή κάτι τέτοιο.

Ενημερωτικό δελτίο

Αλλάξαμε την προσέγγισή μας στο ενημερωτικό δελτίο για το καλύτερο διάστημα, όταν άλλαξαμε από δύο σε τρία ενημερωτικά δελτία την εβδομάδα. Αυτό φαίνεται σαν πολλά, ξέρω. Ο κύριος στόχος μας είναι να παρέχουμε κάτι επιπλέον σε κάθε ενημερωτικό δελτίο. Φυσικά, θέλουμε να σας ενημερώνουμε σχετικά με το SEO, τα νεώτερα άρθρα και τις προσφορές μας και τις εκδηλώσεις μας. Ωστόσο, παρακολουθούμε αυστηρά το ενημερωτικό δελτίο και προσπαθούμε να μην επαναλάβουμε τον εαυτό μας.

Αν είστε έτοιμοι να αρχίσετε να στέλνετε αυτό το ενημερωτικό δελτίο, παρακαλώ προσθέστε την επιλογή συνδρομής για αυτό το ενημερωτικό δελτίο σε ένα ωραίο σημείο στον ιστότοπό σας, όχι κρυμμένο από το ακροατήριό σας, αλλά με απλό βλέμμα. Semalt σας ρωτήσω, τους συνδρομητές, έναν τόνο πληροφοριών για τον εαυτό τους, αλλά απλά να τους συμπληρώσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους και να αρχίσετε να στέλνετε αυτό το ενημερωτικό δελτίο.

Έχετε κάνει ακριβώς τον (πρώτο) έλεγχο SEO

Αν έχετε φτάσει στο τέλος αυτής της σειράς άρθρων, έχετε σκοπίμως ή ακούσια πραγματοποιήσει (τον πρώτο) έλεγχο SEO. Είμαι βέβαιος ότι κατά την ανάγνωση αυτού του άρθρου, έχετε περάσει πάνω από τον ιστότοπό σας, είστε στο μυαλό σας ή στην πραγματικότητα πάνω από τον ιστότοπό σας και έχετε βρει κάτι για να εργαστείτε.

Αν πραγματοποιείτε έναν έλεγχο SEO από τώρα και στο εξής, βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας είναι ενημερωμένος. Θα πρέπει να είναι μέρος του συχνού κύκλου συντήρησης του τόπου σας, νομίζω. Καλή δουλειά!

Οποιεσδήποτε προσθήκες για γρήγορο έλεγχο της υγείας του ιστότοπού σας; Αγάπη να ακούσετε από σας!

Διαβάστε περισσότερα: 'WordPress SEO: Ο Οριστικός Οδηγός' »

March 1, 2018