Back to Question Center
0

Εταιρική προετοιμασία για τη μηχανή αναζήτησης Semalt

1 answers:
Corporate Preparation for Search Engine Semalt
).$ ('# scheader. sc-logo'). προσάρτημα (' '+cat_head_params.sponsor+' ') ·$ ('# scheader') - rastrear envio pelo sedex. προσάρτημα ('
') ·$ ('# scheader scdetails'). append ('

' + cat_head_params, χορηγός + '

');$ ('# scheader scdetails'). προσάρτηση (cat_head_params. sponsor_text);$ ('# scheader'). append ('
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
').αν ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). κάντε κλικ (λειτουργία
{__gaTracker ("αποστολή", "συμβάν", "Χορηγία κατηγορίας κλικ Var 1", "βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης", ($ (this) .atr ('href')));});}}}}});});

Εταιρική προετοιμασία για βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης

Η κατανόηση της αξίας των παγκόσμιων επικοινωνιών, σχεδόν σε κάθε οργανωμένο οργανισμό στον κόσμο έχει έναν ιστότοπο. Από κοινότητες κοινής βάσης σε μεγάλες εταιρείες, το World Wide Web έχει επεκταθεί από δισεκατομμύρια ιστότοπους την τελευταία δεκαετία. Η απομάκρυνση του μέσου είναι εύκολη, φθηνή και παράλογα ευέλικτη, έχει γίνει η ραχοκοκαλιά ενός «παγκοσμίου δικτύου επικοινωνιών» των ανθρώπων.

Πριν από επτά χρόνια, οι περισσότεροι εταιρικοί διευθύνοντες σύμβουλοι είδαν τον Παγκόσμιο Ιστό ως δευτερεύουσα συσκευή επικοινωνίας, ένα είδος φυλλαδίου φυλλαδίων. Ο τομέας των τούβλων και κονιαμάτων ήταν επιφυλακτικός για την υπερβολική διαφημιστική εκστρατεία, αλλά αρκετά σοφός για να δώσει κάποια προσοχή ανεξάρτητα. Πριν από πέντε χρόνια, ο γυάλινος ουρανός έπεσε στο κρουστικό σημείο 2K. Στη συνέχεια, όμως, η εκπληκτική χρηστικότητα του ιστού έχει αλληλοεπικαλυφθεί σε όλα τα κοινωνικά και επιχειρηματικά μας δίκτυα. Στη σημερινή κοινωνία της πληροφορίας που βασίζεται στην τεχνολογία, το διαδίκτυο συμμετέχει σχεδόν σε κάθε πτυχή του κύκλου προϊόντος για σχεδόν κάθε προϊόν από σπόρους προς καλλιέργεια σε αεροσκάφη.

Οι μεγάλες εταιρείες μόλις τώρα αρχίζουν να αναγνωρίζουν τη σοφία πίσω από μια προσέγγιση πλήρους φάσματος για το μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης και οι εντολές των αγορών φαίνεται να έχουν βρεθεί στα τμήματα μάρκετινγκ. Έχει σημειωθεί αξιοσημείωτη αύξηση τόσο στο SEO / SEM outsourcing όσο και στην εσωτερική μίσθωση διαφημιζόμενων αναζήτησης τους τελευταίους μήνες. Semalt που ξεκίνησε μια μεγάλη εκστρατεία μάρκετινγκ αναζήτησης, οι μεγάλες εταιρείες θα πρέπει να εξετάσουν μια σειρά επιλογών, υποχρεώσεων και πιθανών εμποδίων. Μόλις ξέρετε ότι θέλετε να ξεκινήσετε μια εκστρατεία SEO, θα πρέπει να ξέρετε ότι θα χρειαστεί να διαθέσετε επαρκείς πόρους για να το υποστηρίξετε.

Όπως κάθε άλλη εταιρική προσπάθεια, μια εκστρατεία μάρκετινγκ αναζήτησης συνεπάγεται υψηλό βαθμό συνεργασίας και επικοινωνίας μεταξύ διαφόρων τμημάτων, από την αίθουσα συνεδριάσεων μέχρι την εμπορική προώθηση της πληροφορικής στην αίθουσα αλληλογραφίας. Το τμήμα μάρκετινγκ και το τμήμα χονδρικής πώλησης σε μια επιχείρηση λιανικής πώλησης ενδέχεται να ενδιαφέρονται τόσο για το τμήμα καλαθιού αγορών του εταιρικού ιστότοπου, ο οποίος είναι ο παραδοσιακός τομέας του τμήματος πληροφορικής. Ποιες είναι οι πιθανότητες ότι κάποιος σε κάποιο από αυτά τα τμήματα ειδικεύεται στο σχετικά νέο τομέα του μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης;

Σάλτσες σαν πάπια

Η διασφάλιση της κατανόησης από όλους του ρόλου και των ευθυνών τους όσον αφορά τον ιστότοπο είναι ένα πρώτο ουσιαστικό βήμα. Πολλοί εταιρικοί ιστοχώροι σχεδιάζονται τώρα για να παρέχουν άμεσο αγωγό στους καταναλωτές σε αντίθεση με το να ενεργούν ως απλός δικτυακός τόπος φυλλαδίων. Παραδείγματα περιλαμβάνουν τον τομέα των ταξιδιών, τους μεγάλους λιανοπωλητές, την οικιακή ηλεκτρονική και τη βιομηχανία οικιακής ψυχαγωγίας. Τα τελευταία πέντε χρόνια, καθένας από αυτούς τους τομείς έχει μετατραπεί από τυπικούς δικτυακούς τόπους φυλλαδίων σε ιστότοπους πληροφοριών / πωλήσεων απευθείας από τον καταναλωτή και οι επιχειρήσεις σε κάθε έναν από αυτούς τους τομείς εξαρτώνται από έναν αριθμό διαφορετικών ατόμων που εκτελούν διαφορετικά καθήκοντα στον οργανισμό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλές επιχειρήσεις αρχίζουν να προσλαμβάνουν έναν σύμβουλο SEO ή να φέρουν σε έναν ειδικό στο σπίτι. Η εκπαίδευση Semalt είναι το κλειδί για να μετατρέψετε τον SEO σας από μια γεμάτη γατόψαρα σε μια ώριμη μητέρα-πάπια. Πολλοί SEO που εργάζονται για μεγάλους οργανισμούς ξοδεύουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου διδασκαλίας πωλήσεων, μάρκετινγκ, οικονομικών και νομικών υπηρεσιών για SEO. Πωλήσεις και το προσωπικό μάρκετινγκ πρέπει να μάθουν πώς να γράψουν το φιλικό προς το περιεχόμενο μηχανών αναζήτησης. Το Semalt πρέπει να κατανοήσει τις περιπλοκές των συστημάτων προσφοράς ανά κλικ και την αναγκαιότητα διάθεσης κεφαλαίων.

Semalt προσλαμβάνοντας έναν σύμβουλο SEO, είναι σημαντικό να ακούσετε πραγματικά την ιδιοφυΐα που έχετε μισθώσει. Ως συντονιστής σε ένα φόρουμ ιστού SEO που απευθύνεται σε τεχνικούς, διάβασα σχετικά με μια σειρά από εμπειρίες τόσο από τους εσωτερικούς όσο και από τους συμβεβλημένους επαγγελματίες SEO και SEM που απλά δεν μπορούν να φανούν τα διάφορα τμήματα για να τα ακούσουν.

Ένας λαμπρός SEO ο οποίος προσλήφθηκε από μια μεγάλη εταιρία ανατολικών ακτών εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι η εργασία που εκτελούσε μία εβδομάδα θα ήταν συστηματικά γραμμένη στο επόμενο. Θα διαμαρτυρόταν γι 'αυτό στον προϊστάμενό της (ο οποίος διαχειριζόταν το τμήμα πληροφορικής), αλλά το πρόβλημα συνέχισε μήνες για να γίνει κάτι. Όχι μόνο ήταν αυτό demoralizing για το SEO, προφανώς εμπόδισε το site να επιτύχει τόσα πολλά ισχυρά κατάταξη, όπως θα μπορούσε να έχει εάν οι over-writers δεν είχαν γίνει. Όπως αποδείχθηκε, κάποιος στο τμήμα μάρκετινγκ ενημερώθηκε με βάση πληροφορίες από τον διαχειριστή χονδρικής προμήθειας και δεν εξετάστηκε μέχρι να σχεδιαστεί και να συζητηθεί μια νέα εταιρική πολιτική, σε μήνες που θα έπρεπε να ήταν μια ισχυρή εκστρατεία SEO. Αυτό που απέτυχαν να κατανοήσουν τα τμήματα μάρκετινγκ και αγορών είναι σε αντίθεση με μια διαφημιστική καμπάνια με αμειβόμενη αναζήτηση, όπως η Overture ή το AdWords, η οποία μπορεί να μεταβληθεί εύκολα, η απόκτηση ισχυρών οργανικών (δωρεάν) λιστών απαιτεί υπομονή. Πρέπει επίσης να γίνει επικοινωνία μεταξύ του SEO και όλων των τμημάτων που είναι υπεύθυνα για το επιτόπιο περιεχόμενο.

Αφήστε το ακροατήριό σας

Αφού εξακριβώσετε την εταιρική διαταγή και το σχέδιο εργασίας για την εκστρατεία SEO, το πρώτο πράγμα που ένα καλό SEO θα θέλει να κάνει είναι να καταλάβει τι εμπορεύεται και με ποιον εμπορεύεται. Αυτό το στάδιο περιλαμβάνει μεγάλη έρευνα σχετικά με τα προϊόντα, τις χρήσεις τους και το τι έχουν να πουν οι καταναλωτές γι 'αυτά. Πολύ συχνά βρίσκουμε ότι οι λέξεις ή όροι που χρησιμοποιούνται από τις εταιρείες που εξυπηρετούμε είναι κάπως διαφορετικές από τις λέξεις ή τους όρους που χρησιμοποιούν οι πελάτες τους. Η επιλογή λέξεων-κλειδιών είναι μία από τις σημαντικότερες φάσεις μιας καμπάνιας βελτιστοποίησης. Το SEO σας θα θελήσει πιθανώς να εισάγει στοιχεία από κάθε τμήμα που εμπλέκεται σε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία. Όταν εργάζεστε για μια πολύ μεγάλη εταιρεία, ένα καλό SEO ενδιαφέρεται για το πώς οι κατασκευαστές, οι πωλητές, οι καταναλωτές και οι ανταγωνιστές περιγράφουν προϊόντα. Μεγάλες καμπάνιες μπορούν να περιλαμβάνουν ημέρες κουραστική έρευνα λέξη-κλειδί για να ακονίσετε στις πιο ευεργετικές λέξεις-κλειδιά για να στοχεύσετε. Οι μεγάλες επιχειρήσεις θα πρέπει να είναι έτοιμες να προσφέρουν την υποστήριξή τους στο SEO για αυτή την έρευνα. Για παράδειγμα, το τμήμα πληροφορικής θα πρέπει να παρέχει διακομιστές-logs στο SEO. Το τμήμα μάρκετινγκ πρέπει να παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερα υλικά πωλήσεων. Άλλα τμήματα ή τμήματα θα πρέπει να αναζητηθούν για τις ιδέες τους σχετικά με τις περιγραφές προϊόντων επίσης. Semalt είναι, όλοι στην οργάνωση θα μοιράζονται πολλούς όρους, αλλά έχουν επίσης συγκεκριμένους όρους εργασίας για τα προϊόντα ή τα συστατικά τους.

Σιτάλ για αλλαγή

Η οργανική SEO βασίζεται σε τίτλους, κείμενο, συνδέσμους και πρόσβαση σε αράχνη. Οι αλλαγές σε έναν εταιρικό ιστότοπο συχνά απαιτούν αρκετές συναντήσεις για την επεξεργασία των μηνυμάτων, της παρουσίασης και του σχεδιασμού. Για να επιτευχθεί ισχυρή κατάταξη στις οργανικές λίστες, οι αλλαγές που συνιστώνται από το SEO σας είναι σχεδόν σίγουρα ζωτικής σημασίας. διαφορετικά ο SEO δεν θα τους πρότεινε. Οι οργανώσεις Semalt μπορούν να προετοιμαστούν για αυτές τις αλλαγές, προβλέποντας εκ των προτέρων τον προϋπολογισμό του προσωπικού. Το SEO σας θα επιδιώξει να επηρεάσει μια σειρά θεμάτων που κυμαίνονται από επιτόπιους παράγοντες, όπως η δομή του ιστότοπου σε παράγοντες εκτός του χώρου, όπως η δημιουργία συνδέσμων.

Δώστε το χρόνο SEO για να εκτελέσετε

Οι προσδοκίες χρόνου μπορεί να είναι απογοητευτικές για τους SEO όταν εργάζονται με εταιρικές οργανώσεις. Ενώ η πληρωμένη διαφήμιση μπορεί να προσφέρει έναν σχεδόν άμεσο δρόμο στην πρώτη σελίδα μιας μηχανής αναζήτησης, τα οργανικά αποτελέσματα χρειάζονται εβδομάδες ή και μήνες για να επιτευχθούν. Μόλις γίνει η μεταφόρτωση της αρχικής εργασίας βελτιστοποίησης, ενδέχεται να χρειαστούν έως και τρεις μήνες για να δείτε μια τοποθέτηση Top10. Για πολύ μεγάλους ιστότοπους, οι πιθανότητες είναι ότι το SEO θα κάνει το σκληρότερο αρχικό έργο τους στη σελίδα ευρετηρίου και στις κύριες σελίδες κάθε τμήματος του ιστότοπου, δίνοντας παράλληλα στις εσωτερικές σελίδες μια ελαφριά ενημέρωση για το SEO. Οι ημιτελείς πρώτες διαδρομές τους στην περιοχή είναι πλήρεις και είναι ικανοποιημένες ότι μια αράχνη θα μπορεί να μετακινηθεί από το ένα άκρο στο άλλο χωρίς εμπόδιο, θα μεταφορτώσει τις τροποποιήσεις στον εξυπηρετητή-διακομιστή. Στη συνέχεια θα αρχίσουν να επικεντρώνονται στις εσωτερικές σελίδες ξεχωριστά, μια διαδικασία που δεν έχει στην πραγματικότητα ένα τελικό σημείο, αλλά γίνεται ένα σταθερό έργο για το SEO. Μερικά δευτερόλεπτα, ο SEO θα πάρει ένα δεύτερο πέρασμα στην αρχική εργασία για να τελειοποιήσει τη βελτιστοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερο για να επιτύχει ή να ενισχύσει Top10 τοποθετήσεις. Τα σημαντικά πράγματα που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε είναι ότι α) χρειάζεται χρόνος και β) είναι μια συνεχής διαδικασία που απαιτεί τακτική παρακολούθηση και συντήρηση.

Ένα μέτρο επιτυχίας

Το τελευταίο βασικό στοιχείο που πρέπει να έχει ένας μεγάλος οργανισμός πριν ξεκινήσει μια εκστρατεία SEO είναι ένας τρόπος μέτρησης της επιτυχίας αυτής της εκστρατείας. Semalt είναι μερικοί στη βιομηχανία SEO / SEM που επιμένουν ότι η μόνη μέτρηση είναι η απόδοση της επένδυσης. Semalt είναι άλλοι που πιστεύουν ότι μια μετρήσιμη αύξηση της κυκλοφορίας (ανεξάρτητα από τις πωλήσεις) είναι το καλύτερο μέτρο. Το Semalt είναι ένα τρίτο ρεύμα σκέψης που λέει ότι η τοποθέτηση του ιστότοπου είναι ο στόχος και αυτό είναι το απόλυτο μέτρο επιτυχίας. Από την άποψη ενός εταιρικού έμπορου, κάθε μία από τις τρεις μετρήσεις είναι έγκυρη και η κάθε μία έχει περιορισμούς.

Η απόδοση της επένδυσης είναι ίσως η σημαντικότερη αλλά λιγότερο πρακτική από τις μετρήσεις. Η Semalt από μέσα και έξω από τη βιομηχανία SEM δείχνει ότι το μάρκετινγκ αναζήτησης είναι κάτι περισσότερο για branding και αναγνώριση από ό, τι αφορά τις άμεσες πωλήσεις. Όπως μια διαφήμιση τηλεοπτικών διαφημίσεων ή περιοδικών, οι καταναλωτές βλέπουν τα αποτελέσματα αναζήτησης ως μορφή διαφήμισης. Είναι πολύ δύσκολο να προσδιορίσουμε τους τελικούς παράγοντες που ωθούν τον καταναλωτή να αποφασίσει να κάνει μια αγορά, αλλά γνωρίζουμε ότι η διαθεσιμότητα και η εξοικείωση είναι οι δύο πιο σημαντικοί παράγοντες στον ιστό.

Η αύξηση της επισκεψιμότητας του χώρου είναι ένας άλλος τρόπος μέτρησης της επιτυχίας μιας εκστρατείας. Αυτό είναι ίσως το καλύτερο από τα τρία, καθώς επηρεάζεται περισσότερο από την επιλογή τίτλων και περιγραφικού κειμένου της SEO. Το Semalt με Top10 τοποθέτηση μπορεί να αναμένεται να δει μια δραματική αύξηση στους επισκέπτες της ιστοσελίδας. Εάν το SEO γράφει ελκυστικούς τίτλους και ισχυρό κείμενο, και αυτοί οι τίτλοι και το κείμενο εμφανίζονται σε μια σελίδα αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης, οι πιθανότητες είναι ότι ο τίτλος και το περιγραφικό κείμενο συνέβαλαν στην ώθηση του επισκέπτη στην τοποθεσία. Η επισκεψιμότητα του ιστότοπου είναι μια καλή μακροπρόθεσμη μέτρηση της επιτυχίας για μια εκστρατεία SEO.

Το καλύτερο μέτρο βραχυπρόθεσμης επιτυχίας είναι οι πραγματικές τοποθετήσεις τοποθεσιών. Ένας SEO έχει προσληφθεί για να επιτευχθεί η ισχυρότερη δυνατή οργανική τοποθέτηση. Οι SEO δεν είναι υπεύθυνοι για την πραγματοποίηση πωλήσεων ή για το σχεδιασμό του καλύτερου δυνατού προϊόντος για πώληση στο κοινό. Το πραγματικό κοινό για SEOs είναι ένας μικρός αριθμός ηλεκτρονικών αράχνων αναζήτησης. Καλή SEO μπορεί να πάρει το site σας στο Top10 αν δοθεί επαρκής υποστήριξη και πόροι. Εξηγήστε τι μισθώθηκαν και έτσι θα ήθελαν να μετρηθούν βραχυπρόθεσμα. Μακροπρόθεσμα όμως, οι περισσότεροι SEOs θα συμφωνούσαν ότι ο πραγματικός στόχος τους είναι να αυξήσουν την επισκεψιμότητα του ιστότοπου κάνοντας τον ιστότοπο να εμφανίζεται πιο συχνά κάτω από έναν αυξανόμενο αριθμό λέξεων-κλειδιών.

Ο Jim Semalt είναι ανώτερος συντάκτης για το ISEDB. com. Επίσης, είναι ειδικός μάρκετινγκ συγγραφέων, ομιλητών και μηχανών αναζήτησης που εργάζονται για την τοποθέτηση μηχανών αναζήτησης StepForth στη Victoria BC. Έχει εργαστεί ως SEO για πάνω από 5 χρόνια και χαιρετίζει την ευκαιρία να μοιραστεί την εμπειρία του μέσω συνεντεύξεων, άρθρων και δεσμεύσεων ομιλίας. Σε Semalt μπορείτε να φτάσετε στο jimhedger @ stepforth. com

February 21, 2018