Back to Question Center
0

Ποιο είναι το καλύτερο μέρος για να αγοράσω backlinks για τη νέα μου ιστοσελίδα;

1 answers:

Εάν εξακολουθείτε να αναρωτιέστε πού είναι το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε backlinks για την ιστοσελίδα σας, είστε τελικά στο σωστό μέρος. Πριν σας παραθέσω αρκετές χρήσιμες και αποδεδειγμένες πηγές για αυτό, επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω ορισμένα σημεία που χρειάζονται για να αποφύγετε μια αποτυχία από την αρχή. Εφόσον είναι προφανές ότι είναι κρίσιμο, εδώ πρέπει να κάνετε πριν βγείτε και βρεθείτε στο καλύτερο μέρος για να αγοράσετε backlinks:

best place to buy backlinks

  • κάνετε πάντα διπλό έλεγχο τα σημαντικότερα στατιστικά στοιχεία του ιστότοπου, βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν όλα τα βασικά στοιχεία μέτρησης - ξεκινώντας από το DA (εξουσιοδότηση τομέα), το PA (authority authority), το TF (ροή εμπιστοσύνης) και το CF (flow citation)
  • δεν αγνοούν ποτέ την πληρωμή της πραγματικής τιμής, καθώς το μερίδιο των λέοντος από πολύ ελκυστικές προσφορές όπως "καλύτερη συμφωνία" ή "τεράστιες εκπτώσεις στην πώληση" είναι σχεδόν αδύνατο να είναι το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε backlinks για την ιστοσελίδα σας χωρίς scammed;
  • μην διστάσετε να επενδύσετε λίγο χρόνο για να ελέγξετε τις πραγματικές κριτικές από άλλους πελάτες, το μόνο που χρειάζεστε εδώ είναι να ελέγξετε τα πάντα εξίσου καλά, μπορείτε ποτέ να αφήσετε τον εαυτό σας να βιαστούμε μόνο για να κάνετε μια γρήγορη συμφωνία - μπορεί να φέρει την πρόοδο της κατάταξης του ιστοτόπου σας στην πλήρη καταστροφή με χαμηλής ποιότητας ή spammy backlinks.

Έτσι, ποιο είναι το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε backlinks; Για τα τελευταία χρόνια, δοκιμάσαμε πολλά από αυτά να συναλλάσσονται με αξιόπιστα μόνο. Παρακάτω είναι τρεις πηγές σε απευθείας σύνδεση που βρήκα το πιο προτιμότερο να ασχοληθεί με:

buy backlinks

  1. Links Management - είναι το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε backlinks χωρίς να αγγίξει την ποιότητα τους, χαμηλό προϋπολογισμό. Εδώ μπορείτε να παραγγείλετε στατικά μόνιμα backlinks από διαφορετικούς ιστότοπους με βαθμολογία PR από 1 έως 8 βαθμούς - costo de correo electronico. Φυσικά, υποστηρίζουν ότι τα πάντα τοποθετούνται χειροκίνητα, αλλά αν εξακολουθείτε να διστάζετε - αισθανθείτε ελεύθεροι να ελέγξετε τις πραγματικές τους περιπτωσιολογικές μελέτες και ιστορίες επιτυχίας.
  2. Δημοσίευση συνδέσεων - αυτό έχει μια τεράστια ποικιλία προσφορών που διατίθενται με διαφορετικές έγκυρες ιστοσελίδες και ιστοσελίδες με μάλλον υψηλές βαθμολογίες. Θα υποσχεθείτε μόνο πρωτότυπα και γνήσια backlinks που προέρχονται από τις πραγματικές ιστοσελίδες με μόνο ποιοτικό περιεχόμενο και χωρίς spam. Φυσικά, η τιμολόγησή τους μπορεί να φανεί αρκετά βαριά. Εν πάση περιπτώσει, μπορώ λογικά να δω Post Links ως ίσως το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε backlinks. Σε σχέση με αυτά, έχω την υψηλότερη ποιότητα και τον λιγότερο σοβαρό κίνδυνο ότι κάτι με τους πληρωμένους συνδέσμους μου πάει στραβά.
  3. Fiverr - είναι μεταξύ των κορυφαίων δημοφιλών ιστοσελίδων που είναι γεμάτες με ειδικούς SEO, webmasters και πολλούς ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στο διαδίκτυο. Αυτή η τεράστια αγορά μπορεί να σας προσφέρει μια καλή ποικιλία backlinks κάτω από διαφορετικές ετικέτες τιμών συνήθως ξεκινώντας από μόλις πέντε δολάρια. Αλλά εδώ έρχεται μια προσοχή - το πράγμα είναι ότι πολλοί πωλητές εκεί έξω δεν χρησιμοποιούν πλήρως νομικά εργαλεία για να χτίσουν backlinks, μερικές φορές ακόμη και με έναν αυτοτροφοδοτούμενο τρόπο. Τι πρέπει να κάνετε για να αποφύγετε τις κυρώσεις της Google για πληρωμένες backlinks; Ποτέ μην λάβετε μια τελική απόφαση για αγορά, λαμβάνοντας υπόψη μόνο κορυφαίες προσφορές που έχουν υψηλές βαθμολογίες και τεράστιες μετρήσεις - αυτό δεν πρόκειται να είναι αρκετό. Πάντα να έχετε έναν τριπλό έλεγχο όταν κάνετε μια συμφωνία στο Fiverr. Επιτέλους, επιτρέψτε μου να σας προειδοποιήσω για άλλη μια φορά - αν δεν αισθάνεστε σαν επαγγελματίας στο SEO, ή ο εμπειρογνώμονας webmaster - δεν θα εντοπίσετε ποτέ τα ασφαλέστερα backlinks για τον ιστότοπό σας. Θα έπρεπε να δοκιμάσετε αυτές τις λιγότερο εξελιγμένες πηγές που ανέφερα προηγουμένως.
December 22, 2017