Back to Question Center
0

Ποιο εργαλείο προβολής backlink μπορεί να με βοηθήσει να δημιουργήσω το ιδανικό προφίλ των συνδέσμων ιστού;

1 answers:

Λοιπόν, τα backlinks ποιότητας είναι γνωστά κυρίως για την αξία τους προσφέροντας μια πιο φιλική προς το χρήστη εμπειρία περιήγησης μέσω του περιεχομένου κάθε ιστοσελίδας ή blog. Όσον αφορά τους εσωτερικούς συνδέσμους, η σωστή οργάνωση της δομής τους θα βοηθήσει τους πραγματικούς επισκέπτες να περιηγηθούν βαθύτερα σε κάθε τμήμα περιεχομένου άνετα. Δεν χρειάζεται να πούμε ότι η μεγαλύτερη επίσκεψη καταβάλλεται από κάθε επισκέπτη, τόσο περισσότερες ενέργειες λαμβάνονται κατά μέσον όρο και η περισσότερη εξουσία θα απονεμηθεί από τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης (όπως το ίδιο το Google, καθώς και το Yahoo και το Bing). Στην πραγματικότητα, backlinks είναι μεταξύ των κορυφαίων hitters που κυβερνούν πάνω από το σύγχρονο βασίλειο του SEO. Έτσι, το προφίλ σύνδεσής σας στον ιστό αξίζει να ερευνήσετε τουλάχιστον με μερικά χρήσιμα αποδεδειγμένα εργαλεία προβολής backlink, έτσι δεν είναι;

backlink viewer

Γυρίστε το κτίριο Link σε πλήρως ελεγχόμενη διαδικασία

Αλλά πώς να αποκτήσετε τη μέγιστη απόδοση κατάταξης στα SERP της Google; Πώς να κάνετε τη σωστή χρήση των backlinks; Τι πρόκειται να κάνετε όταν κάτι πάει στραβά; Και ποιες είναι οι πιο πιθανές κυρώσεις, θα πρέπει να συμβαίνει αυτό; Και γιατί θα έπρεπε να τρέξετε αυτή την κουραστική έρευνα backlink τελικά; Λοιπόν, όταν αρχίζει η διασκέδαση - και εκεί έρχεται μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών εργαλείων προβολής backlink. Και ναι, μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το ιδανικό προφίλ των συνδέσμων σας στο διαδίκτυο - best regulated mod battery. Ποιο εργαλείο προβολής backlink θα πρέπει να διαλέξετε για τον κορυφαίο βοηθό σας; Ας ξεκινήσουμε!

Πριν ξεκινήσουμε, ας διασφαλίσουμε ότι ακολουθούμε αυτές τις τρεις συμβατικές τεχνικές δημιουργίας συνδέσμων για να κάνουμε το "ιδανικό" προφίλ των συνδέσμων στο διαδίκτυο - κανένα εργαλείο προβολής ή οποιοδήποτε άλλο αναλυτικό πλαίσιο δεν μπορεί να βοηθήσει στην σωστή εκκίνηση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εκτός από την καλύτερη δυνατή αποφυγή του Black-Hat SEO όπως η πανούκλα, σας συνιστούμε να συγκεντρώσετε τις προσπάθειές σας στα ακόλουθα:

  1. Θυμηθείτε, το περιεχόμενο είναι πάντα ο βασιλιάς, βελτιστοποίηση αναζήτησης ιστότοπου. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει πάντα να επιμείνετε σε ποιοτικό περιεχόμενο που προσφέρει αξία - πρώτα απ 'όλα.
  1. Θέστε νέα backlinks ζωντανά μόνο μετά από ακριβή επαλήθευση και προσεκτικό έλεγχο ταυτότητας.
  1. Αποφύγετε την ανταλλαγή ή την ανταλλαγή με backlinks με κάθε κόστος και μην υποβάλετε αίτηση για PBN (ιδιωτικά δίκτυα blog).

Ξέρετε ότι είναι όλα μαζί;

Αυτό που μπορεί να είναι εκπληκτικό σε πολλούς ιδιοκτήτες ιστοχώρου αρχάριων είναι ότι μέχρι στιγμής δεν δημιουργούνται όλοι οι σύνδεσμοι ίσοι από τη φύση. Είστε βέβαιοι ότι τις χτίζετε για το σωστό σκοπό; Σε τελική ανάλυση, θα μπορούσε το τρέχον προφίλ των συνδέσμων σας να είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις επαρκείς προσδοκίες στο SEO; Ας κάνουμε τη διαφορά - το πράγμα είναι ότι μερικές backlinks προορίζονται να παραδώσει αρκετά σημαντικά και πλήρως μετρήσιμα οφέλη στο SEO. Ενώ οι άλλοι δεν έχουν πραγματικό βάρος, θεωρούνται από τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης ως εντελώς άκυρες. Επιπλέον, εδώ εισερχόμαστε σε μια εξαιρετικά ευαίσθητη διασταύρωση - στην πραγματικότητα, οι backlinks θα μπορούσαν να είναι ακόμη και επιζήμιες, ιδιαίτερα όταν μια τέτοια ακατάλληλη χρήση λαμβάνεται υπόψη για τη μακρινή μεταφορά.

Backlink tools

Κάθε γεύση έχει μια διαφορετική γεύση

Κάνοντας το σε απλό αγγλικά, διαφορετικοί σύνδεσμοι έχουν σχεδιαστεί για να έρχονται σε διάφορες γεύσεις - (ή πρόκειται να περάσει) μέσω της πύλης επανασύνδεσης στο SEO. Εννοώ το κλειδί επανασύνδεσης στη βελτιστοποίηση αναζήτησης είναι το PageRank (a. κ. ένα. TrustRank) εξαιρετικά σημαντικό μετρικό σύστημα ποιότητας βαθμολογείται από 0 έως 10. Η χρήση αυτού του βασικού ορισμού είναι γενικά αποδεκτή για να μετατρέψει τη σημασία, την αξιοπιστία και την εξουσία κάθε ιστοσελίδας σε έναν πολύ ακριβή δείκτη αναφοράς.

Λοιπόν, ας το προφέρουμε για άλλη μια φορά - πριν από οτιδήποτε άλλο, το "ιδανικό" προφίλ σύνδεσής σας στο διαδίκτυο πρέπει να λαμβάνεται μόνο με τους σωστούς τύπους backlinks. Από την άποψη του SEO, σημαίνει ότι θα πρέπει να κρατάτε ξεκάθαρα από τους συνδέσμους Redirect και No-Follow, ή τουλάχιστον να αποφεύγετε τη χρήση τους χωρίς εύλογο σκοπό.

Ο σύνδεσμος ανακατεύθυνσης αντιπροσωπεύει τους συνδέσμους ειδικού τύπου που βασίζονται σε μια ανακατεύθυνση (συνήθως γραμμένο σε PHP) - για να σας φέρει στον προοριζόμενο ιστότοπο μέσω μιας ενδιάμεσης σελίδας (μέσα στον ίδιο κεντρικό ιστότοπο ), αντί να σας συνδέει κατευθείαν με τον στόχο σε μία λήψη.

Σύνδεσμοι με το Nofollow

Οι σύνδεσμοι No-Follow είναι ενσωματωμένοι στην τιμή του χαρακτηριστικού Nofollow HTML. Αυτού του είδους οι συνδέσεις είναι πολύ μακριά από την αρχική ιδέα ενός υπερσύνδεσμου που έχει σχεδιαστεί για λόγους SEO εξ ορισμού. Έτσι, αντί να στοιχηματίζετε σε SEO, οι συνδέσεις με το Nofollow επισημαίνουν απευθείας σε μια διεύθυνση URL του ιστότοπου στόχου σε μία κίνηση - χωρίς καμία εξουσιοδότηση ή μεταφορά εμπιστοσύνης. Φυσικά, οι σύνδεσμοι No-Follow σχεδιάστηκαν για μια σειρά λόγων - για παράδειγμα, εξυπηρετούν να αντιστέκονται σε ορισμένους τύπους ανεπιθύμητων μηνυμάτων μηχανών αναζήτησης (αλλιώς, για να αποτρέψουν το spamdexing). Χρησιμοποιούνται επίσης για να αφήνουν την πόρτα ανοιχτή για εμπειρία ανθρώπινης περιήγησης μόνο (δηλ. μι. , δεν περνούν χυμό σύνδεσης). Επομένως, η χρήση του χαρακτηριστικού No-Follow link μπορεί να είναι μια καλά διαμορφωμένη απόφαση, π.χ.σολ. , ειδικά για εκείνους τους webmasters και τους ιδιοκτήτες ιστοτόπων που συνδέονται σκόπιμα με σελίδες spam για κάποιο λόγο.

Έχοντας τα πάντα στη θέση του, ας επανέλθουμε στο σημείο της τρέχουσας συζήτησής μας - ποιο εργαλείο προβολής backlink μπορεί να κάνει το ιδανικό προφίλ των συνδέσμων ιστού; Λοιπόν, αυτό εξαρτάται. Απλώς και μόνο επειδή έχω δοκιμάσει πάρα πολλά διαφορετικά αναλυτικά εργαλεία μέσα στον τελευταίο χρόνο - με όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους και ατυχείς αδυναμίες τόσο. Όσο για μένα, βρήκα τις ακόλουθες επιλογές τις πιο λογικές - OpenSite Explorer του Moz (Moz), Semalt Analyzer (Semalt), Majestic SEO Toolkit και Ahrefs Backlink Viewer / Checker Tool. Φυσικά, εναπόκειται μόνο σε εσάς να αποφασίσετε - αλλά επιμένω ότι δοκιμάσατε καθεμία από αυτές, τουλάχιστον εν συντομία. Σημειώστε ότι έχω έρθει σε μια καλά διαμορφωμένη επιλογή επιλέγοντας μόνο τα καλύτερα εργαλεία προβολής backlink και εκτελώντας αναλυτικό λογισμικό - λαμβάνοντας υπόψη την πραγματική αξία των πρακτικών προτάσεών τους, την ποιότητα της εμπειρίας χρήστη, το διαισθητικό σύνολο βασικών επιλογών και τα τελικά αποτελέσματα, πολύ ακριβή ανταγωνιστική γνώση.

Backlinks for website

Κρατήστε απειλές σε αναμονή

Για να ολοκληρώσω, θα ήθελα να σας παρουσιάσω τα βασικά στοιχεία για τη διαμόρφωση του ιδανικού προφίλ των συνδέσμων σας. Θέλω να πω ότι προτού εξερευνήσετε τους νέους ορίζοντες με το πρόσφατα χαρακτηρισμένο εργαλείο προβολής του backlink σας, θα πρέπει να διορθώσετε καλύτερα το ήδη υπάρχον χάος. Έχετε μια καθαρή εκκίνηση - χρησιμοποιήστε το Google Disavow Tool για να απαλλαγείτε από οτιδήποτε μπορεί να βλάψει τη στρατηγική SEO σε κλίμακα ή τουλάχιστον να μειώσει σε κάποιο βαθμό την ποιότητα του προφίλ backlink σας. Εν ολίγοις, ακόμη και αν αισθάνεστε κάτι ύποπτο για έναν συγκεκριμένο ιστότοπο με τον οποίο είστε συνδεδεμένοι - φροντίστε να εξαλείψετε τυχόν δυσμενείς επιπτώσεις. Με αυτόν τον τρόπο, χρησιμοποιήστε το εργαλείο απόρριψης για να "πείτε" το Google να μην εξετάσει αυτούς τους παράξενους δεσμούς που εξακολουθείτε να είστε αβέβαιοι, τουλάχιστον προς το παρόν. Με αυτόν τον τρόπο, πολλοί επαγγελματίες webmasters χρησιμοποιούν αυτό το βασικό εργαλείο (και όχι τα δημοφιλή εργαλεία προβολής backlink) - απλώς για να επιστρέψουν και να αναιρέσουν, να προσαρμόσουν ή να κάνουν μια γρήγορη επιδιόρθωση για τυχόν προηγούμενες πρακτικές SEO που έχουν κρατήσει σε αναμονή για κάποια ειδικά θεώρηση.

December 22, 2017