Back to Question Center
0

Ποιοι παράγοντες SEO ελέγχονται κυρίως από κάθε μηχανή αναζήτησης για backlinks;

1 answers:

Σήμερα, ο γίγαντας αναζήτησης στον κόσμο είναι γνωστό ότι λειτουργεί με έναν ολοκληρωμένο αλγόριθμο ταξινόμησης, ο οποίος βασίζεται σε περίπου διακόσια διαφορετικούς παράγοντες. Μεταξύ των άλλων, η μηχανή αναζήτησης Google αξιολογεί τα backlinks κάθε προφίλ ιστότοπου χρησιμοποιώντας περίπου δώδεκα διαφορετικές ιδιότητες συναρπαστικού SEO. Πριν σας δείξει τι ακριβώς λαμβάνεται υπόψη από την Google για να «κατανοήσει» την πραγματική αξία κάθε backlink στον ιστό, επιτρέψτε μου να ξεκινήσω με κάποια βασική τενολογία.

Τι κάνει ένα Backlink;

Πρώτα απ 'όλα, τι είναι ένα backlink εξ ορισμού; Όπως και η ίδια η Google, κάθε μεγάλη μηχανή αναζήτησης εντοπίζει τα backlinks ως εισερχόμενους ή εισερχόμενους συνδέσμους από οποιαδήποτε διαδικτυακή πηγή τρίτου μέρους, πίσω στον δικό σας ιστότοπο. Και ας το παραδεχτούμε - νωρίτερα αυτό το έτος υπήρξε το πρώτο ακριβές μήνυμα που εξέφρασαν ποτέ οι υπάλληλοι της Google σχετικά με το προφίλ των εισερχόμενων συνδέσμων που συγκαταλέγονται στους κύριους τρεις παράγοντες κατάταξης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η μηχανή αναζήτησης της Google δίνει τόσο πολύ μεγάλη σημασία στο backlinks - wohnungen zrcher oberland. Για να το θέσουμε απλά, είναι οι "ψήφοι" εμπιστοσύνης που επικυρώνουν κάθε αξιοπιστία του ιστότοπου μεταξύ των χρηστών και επιβεβαιώνουν την ποιότητα κάθε περιεχομένου σελίδας στο σύνολό της.

search engine backlinks

Το θέμα είναι ότι ο «ιδανικός» δικτυακός τόπος αρχής σε κλίμακα σημαίνει ότι κάθε σελίδα εμπιστεύεται τους ζωντανούς χρήστες, τους εμπειρογνώμονες του κλάδου τις άλλες έγκυρες ιστοσελίδες ή τα ιστολόγια και τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης μετά από όλα. Σημειώστε, ωστόσο, ότι οποιαδήποτε διαδικτυακή πηγή με υψηλή εξουσιοδότηση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι ένας από τους περισσότερους εκδότες που επισκέφθηκε σχεδόν παγκόσμια πώληση. Μετά από όλα, εάν κάποιος τρέχει ένα ιστολόγιο ή μια ιστοσελίδα με ένα μοναδικό, πολύτιμο και σχετικό περιεχόμενο - αυτή η πηγή μπορεί να θεωρηθεί πολύ καλά, ίσως ακόμη καλύτερη από τις περισσότερες. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε μηχανή αναζήτησης επαληθεύει τα backlinks για να αποφασίσει αν ο ιστότοπος ή το blog αξίζει να εμφανίζεται στα κορυφαία αποτελέσματα στα SERP.

seo backlinks

Η μηχανή αναζήτησης Google επαληθεύει τα Backlinks από:

  • αρίθμηση τομέα μεμονωμένων παραπομπών που συνδέεται με κάθε σελίδα του ιστοτόπου ή του ιστολογίου σας.
  • συνδέουν ποικιλία προφίλ (δηλ. μι. , σύνολο διαφορετικών backlinks, με άνισο PageRank, που προέρχεται από τόσα πολλά μέρη στον ιστό όσο το δυνατόν).
  • pagerank (PR), αρχή τομέα (DA) και αρχή σελίδας (PA) κάθε πηγής στο διαδίκτυο που συνδέεται με τις ιστοσελίδες σας. μι. , είναι πολύ καλύτερο να έχουμε μερικές συνδέσεις με υψηλή εξουσία και εμπιστοσύνη, παρά ένα τεράστιο πακέτο χαμηλής ποιότητας).
  • οι επανασύνδεσμοι από τους ηλικιωμένους τομείς θεωρούνται συνήθως πιο πολύτιμοι από εκείνους από τους νεογέννητους πόρους που έχουν ζήσει πιο πρόσφατα.
  • οι σχετικοί ιστότοποι ή ιστολόγια θα παρέχουν κανονικές συνδέσεις με πολύ μεγαλύτερη αξία σε σύγκριση με σχεδόν άκυρες συνδέσεις που προέρχονται από ανεπιθύμητες πηγές.
  • που υποβάλλουν αίτηση για μαύρο καπέλο SEO (για παράδειγμα, αγροκτήματα συνδέσμου, ανεπιθύμητες συνδέσεις, σελίδες πόρτας, τροχούς σύνδεσης, κρυφές άγκυρες κ.λπ.) έχει εξαιρετική δυνατότητα να επιφέρει σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις στις τρέχουσες βαθμολογίες ιστότοπων.
  • εισερχόμενες συνδέσεις περιβάλλοντος (δηλ. μι. , οι σύνδεσμοι που βρίσκονται στο κύριο κείμενο του περιεχομένου της ιστοσελίδας) είναι πολύ πιο ισχυροί παρά άλλοι ιστότοποι (αλλιώς, υποσέλιδο) που εμφανίζονται σε ξεχωριστά widgets, plugins ή άλλα τμήματα στη σελίδα.
December 22, 2017