Back to Question Center
0

Μπορεί κανείς να με διδάξει πώς να προσθέσω backlinks όσο το δυνατόν απλούστερα;

1 answers:

Στην πραγματικότητα, είναι η διαδικασία της δημιουργίας ενός άλλου συνδέσμου με τον ιστοχώρο ή το ιστολόγιό σας δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζετε. Κάνοντας το σε απλό αγγλικό, σύνδεση κτιρίου σε SEO σημαίνει μια αμοιβαία επωφελής συμφωνία. Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει να πάρει backlinks τοποθετηθεί στις δικές σας σελίδες και να τους δώσει σε αντάλλαγμα. Στην πραγματικότητα, η αίτηση για μια ποιοτική στρατηγική οικοδόμησης συνδέσεων είναι ίσως ο τελικά καλύτερος τρόπος για την ενίσχυση της γενικής στρατηγικής σας στο SEO σε κλίμακα - basic home network. Αλλά πριν σας δείξει πώς να προσθέσετε backlinks - απλά και άνετα - επιτρέψτε μου να σας δώσω μια λέξη της προσοχής. Λάβετε υπόψη σας ότι οι παρακάτω συμβουλές για την οικοδόμηση συνδέσμων είναι 100% έγκυρες προς το παρόν. Αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι αυτό που μας κάνει σήμερα καλά θα παραμείνει το ίδιο για αύριο. Έτσι, παρακάτω είναι μόνο πρακτικά βήματα που ισχύουν προς το παρόν. Ελπίζω ότι θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς να προσθέσετε backlinks στον ιστοχώρο ή το ιστολόγιό σας - χωρίς ουσιαστικά ταμειακά έξοδα, απλά να πληρώσετε το χρόνο και την προσπάθειά σας.

Χρονοδιάγραμμα ανάρτησης blog

Δεν υπάρχει τίποτα έκτακτο για να κερδίζετε κάποια πολύτιμα backlinks δημιουργώντας προγραμματισμένες αναρτήσεις ιστολογίου. Το μόνο που χρειάζεστε εδώ είναι να γράψετε πολλά και να το κάνετε συχνά. Βεβαιωθείτε ότι οι μεγάλες μηχανές αναζήτησης θα παρατηρήσουν με επιτυχία την παρουσία σας - μην ξεχάσετε να παρέχετε επαναλαμβανόμενες ενημερώσεις με το περιεχόμενο του ιστολογίου σας. Προσωπικά προτείνω να στοιχηματίζετε στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα. Θέλω να πω ότι γράφοντας δύο ή τρία άρθρα θανάτωσης είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να γίνει για να προσθέσετε κάποιες επιπλέον backlinks που εξυπηρετούν την πρόοδό σας. Και θυμηθείτε - υπάρχει μια αρκετά καλή ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε τις κύριες λέξεις-κλειδιά προορισμού σας για κάθε θέση blog. Και, φυσικά, προσπαθήστε να μην παρακάνετε με τις λέξεις-κλειδιά, εκτός αν θέλετε τα έγγραφά σας να μοιάζουν με ανεπιθύμητα μηνύματα. Με αυτόν τον τρόπο, εξετάστε το ενδεχόμενο να επενδύσετε κάποιο χρόνο στη δημιουργία συνδέσμων μέσω του ιστολογίου των επισκεπτών, να γράψετε σχόλια σχετικά με προϊόντα και έξυπνα σχόλια, τουλάχιστον στις πηγές τρίτου μέρους που σχετίζονται με την επιχειρηματική βιομηχανία ή τη συζήτηση.

Anchor Κείμενο και έρευνα λέξεων-κλειδιών

Δεν χρειάζεται να πούμε ότι η εκτέλεση μιας σωστής έρευνας λέξη-κλειδί είναι ίσως η πρώτη θέση για να αρχίσει να βελτιώνει SEO σας σε κλίμακα. Όσον αφορά το κτίριο συνδέσεων ειδικότερα, πρέπει να ξέρετε πώς να προσθέσετε backlinks με το σωστό κείμενο άγκυρας. Για να πάρετε τα πάντα στη θέση σας, μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε το Google AdWords ή οποιοδήποτε άλλο εργαλείο για να εκτελέσετε μια πλήρη ανάλυση λέξεων-κλειδιών για άλλη μια φορά - αυτή τη φορά αποκλειστικά για σκοπούς οικοδόμησης συνδέσμων. Σοβαρά, όταν πρόκειται για τη διαμόρφωση ενός τέλεια προσαρμόσιμου κειμένου αγκίστρου, η σημασιολογία έχει νόημα. Για παράδειγμα, μάλλον συνηθισμένοι όροι όπως το "κόστος μάρκετινγκ των κοινωνικών μέσων" μπορούν να έχουν μια φαινομενικά παρόμοια σημασιολογία. Παρ 'όλα αυτά, η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή για να αυξήσει την κυκλοφορία σας - αλλάζοντας απλά μια μόνο λέξη ή παίρνοντας την ιδανικά κατάλληλη.

Στερεά Αρχιτεκτονική και Διασύνδεση Ιστοσελίδων

Πάντα να ρίχνετε μερικές εσωτερικές συνδέσεις που δείχνουν το δρόμο μέσα από διαφορετικά τμήματα του ιστοτόπου ή του blog σας. Συνιστάται να προσθέσετε συνδέσμους στις σελίδες με τις περισσότερες επισκέψεις και να ορίσετε μια λογική σύνδεση με την αρχική σας σελίδα ή τις σελίδες προορισμού. Φυσικά, αυτός ο τύπος συνδέσμων δεν έχει καμία σχέση με την κατάταξη αναζήτησης της Google, τουλάχιστον άμεσα. Παρόλα αυτά, εξακολουθεί να είναι μια πολύ καλή ευκαιρία όχι μόνο να οικοδομήσουμε κάποιους επιπλέον συνδέσμους αλλά να συμβάλουμε σε μια ισχυρή αρχιτεκτονική ιστοτόπων. Εν πάση περιπτώσει, η εξέλιξη της ιστοσελίδας ή του ιστολογίου σας σε ένα αρκετά προσιτό και φιλικό προς τον χρήστη μέρος θα ήταν μια καλά διαμορφωμένη απόφαση. Μετά από όλα, μπορείτε να επωφεληθείτε από μια υψηλότερη κατάταξη που θα απονεμηθεί σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα - μόνο και μόνο επειδή η αρχιτεκτονική της ιστοσελίδας σας είναι βολική και λέει ευπρόσδεκτη σε κάθε χρήστη που προσγειώθηκε εκεί.

December 22, 2017