Back to Question Center
0

Μπορείτε να μου δείξετε πώς να πάρετε backlinks καλής ποιότητας;

1 answers:

Πριν από οτιδήποτε άλλο, τι κάνει μια ποιότητα backlink; Σε γενικές γραμμές, το προφίλ συνδέσμων του ιστοτόπου σας ή του ιστολογίου αξιολογείται από την Google χρησιμοποιώντας έναν αριθμό πρωτογενών παραγόντων, όπως η αρχή συνδέσμου, η ηλικία τομέα, η αντιστοίχιση κειμένου με κείμενο, τα πρότυπα φυσικών συνδέσεων κ.λπ.Γιατί πρέπει να ξέρετε πώς να αποκτήσετε καλές ποιοτικές backlinks αποκλειστικά; Απλά επειδή φυσικά δημιουργούν backlinks έχουν γίνει πρόσφατα ένα από τα πιο σημαντικά σήματα κατάταξης σε SEO. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να γνωρίζετε τους σωστούς χώρους και τις σωστές ενέργειες που πρέπει να λαμβάνονται για την απόκτηση αυτών των πολύτιμων backlinks. Και θα σας δείξω πώς να αποκτήσετε ποιοτικά backlinks από την κοινωνική δικτύωση, το άρθρο μάρκετινγκ, τα δελτία τύπου και τα ιστότοπα κοινής χρήσης εγγράφων - computer help faq. Λοιπόν, ας τα εξετάσουμε όλα παρακάτω.

Κοινωνική δικτύωση

Σίγουρα, η σύγχρονη σφαίρα των κοινωνικών μέσων αξίζει να οικοδομήσει δεσμούς με. Και υπάρχουν περίπου μια ντουζίνα κοινωνικών δικτύων και μέσων μαζικής ενημέρωσης που έχουν τα μεγαλύτερα ακροατήρια ενεργών χρηστών, όπως το Google Plus, το Twitter, το Facebook κ.λπ.Το θέμα είναι ότι κάθε σε απευθείας σύνδεση πλατφόρμα δημοφιλή στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης συνήθως έχει μια αρκετά υψηλή κατάταξη σελίδα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή η ελκυστική ευκαιρία συνιστάται να δοκιμαστεί για την ποιότητα κατασκευής συνδέσεων πρώτα και κύρια. Λάβετε υπόψη ότι για τα καλύτερα αποτελέσματα εδώ θα πρέπει να προετοιμάσετε ένα περιοδικό πρόγραμμα απόσπασης ή ένα πρόγραμμα καναλιών μέσων. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο θα αυξήσετε το τρέχον κοινό σας, αλλά θα στοχεύσετε τους πιθανούς πελάτες σας χρησιμοποιώντας μοναδικό και μοναδικό περιεχόμενο που προσφέρει πραγματική αξία, υποστηριζόμενη από σχετικές εικόνες, infographics, υπολογιστικά φύλλα κ.λπ.

Άρθρο Μάρκετινγκ

Αυτή η μέθοδος είναι ίσως μεταξύ των καλύτερων τρόπων για να πάρει κορυφαία στρατηγική σύνδεση κτιρίου. Εδώ είναι πώς να πάρετε καλής ποιότητας backlinks με το μάρκετινγκ άρθρου - απλά αναζητήστε τις σωστές λέξεις-κλειδιά και να προετοιμάσει αρκετά μεγάλα θέματα άρθρο. Στη συνέχεια, αρχίστε να επεξεργάζεστε το περιεχόμενό σας για να υποβάλετε σε μερικούς από τους πιο αξιόπιστους καταλόγους άρθρων. Με αυτό τον τρόπο, μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε συνδέσμους που επιστρέφουν στον κύριο ιστότοπο ή το ιστολόγιό σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι όλα βρίσκονται στη θέση τους - και τα δύο κείμενα αγκύρωσης και τα κουμπιά κοινωνικής κατανομής πρέπει να τοποθετούνται αποτελεσματικά μέσα στα ποιοτικά γραπτά σας.

Δελτία Τύπου για τα ΜΜΕ

Οι ιστοσελίδες των μέσων ενημέρωσης που ασχολούνται με ειδήσεις είναι επίσης εξαιρετικοί χώροι για να αρπάξουν κάποιους συνδέσμους - μικρότερες τοποθεσίες που θα είναι ευρέως διαδεδομένες στον Ιστό. Δεδομένου ότι αυτές οι μεγάλες περιοχές μέσων μαζικής ενημέρωσης αναζητούν πάντα ένα κομμάτι φρέσκου περιεχομένου ή μερικές συναρπαστικές ιστορίες κορυφαίου δημόσιου ενδιαφέροντος, το μόνο που χρειάζεστε είναι να τους προμηθεύσετε με αυτό το ποιοτικό άρθρο που καλύπτει ένα καυτό θέμα σχετικό με τον κύριο κλάδο ή τη θέση σας. Απλά φροντίστε να δημιουργήσετε έναν δεσμευτικό τίτλο και σχετικό περιεχόμενο που θα προσελκύσει ένα ευρύτερο κοινό-στόχο - και τελειώσατε.

Ιστοσελίδες κοινής χρήσης εγγράφων

Αυτός θα ήταν ένας άλλος πολύ καλός τρόπος φυσικής οικοδόμησης συνδέσμων, εκτός από την παροχή κοινών ότι αξίζουν backlinks με το χαρακτηριστικό DoFollow. Επιπλέον, οι περισσότερες ή σχετικές πηγές είναι αξιόπιστες από τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης όπως η ίδια η Google. Έτσι, αυτή η ευκαιρία μοιάζει με ένα σίγουρα άξιο, σωστά; Εδώ είναι πώς να αποκτήσετε καλές ποιοτικές backlinks από ιστοσελίδες κοινής χρήσης εγγράφων - απλά να έχετε το σωστό κομμάτι ποιοτικού περιεχομένου (δηλ. μι. , όχι πολύ ογκώδη άρθρα ή θέσεις πλήρους μήκους). Αφού τα πάντα προετοιμαστούν, θα πρέπει μόνο να τα υποβάλετε αποσύροντας έτσι ένα backlink που δείχνει το δρόμο για τη δική σας ιστοσελίδα ή blog.

December 22, 2017