Back to Question Center
0

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να κερδίζετε εξωτερικά backlinks για SEO;

1 answers:

Ας το παραδεχτούμε - η οικοδόμηση εξωτερικών συνδέσμων για SEO είναι ένα από τα βασικά συστατικά που μπορούν να οδηγήσουν τον ιστοχώρο ή το blog σας για καλύτερη έκθεση σε απευθείας σύνδεση αναζήτηση. Αλλά πριν ξεκινήσετε, σκεφτείτε αυτήν την άσχημη αλήθεια για την κατασκευή τους στη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι με τα ακόλουθα βασικά στοιχεία για να μπορέσετε να προχωρήσετε ευλόγως στην απόκτηση εξωτερικών συνδέσμων για SEO:

 • Πρέπει να έχετε τον ιστοχώρο σας ή το blog καλά βελτιστοποιημένο σε τεχνικό επίπεδο.
 • Θα πρέπει να οικοδομήσουμε μια σταθερή αρχιτεκτονική site.
 • Θα πρέπει να επενδύσετε το χρόνο και την προσπάθειά σας σε ένα καθαρά μοναδικό περιεχόμενο που αποδίδει αξία.

Εδώ είναι μερικοί από τους καλύτερους τρόπους για να κερδίσετε εξωτερικούς συνδέσμους για SEO:

- finding superannuation ato. Επιλέξτε το σωστό εργαλείο ελέγχου συνδέσμων, όπως το Semalt Analyzer, το Screaming Frog SEO Spider, το Moz Open Site Explorer - τα εξέτασα στην πρακτική για μερικές ιστοσελίδες και blogs. Εργαστείτε καλά για τον καθορισμό όλων των τεχνικών σφαλμάτων που μπορούν να επηρεάσουν την καλή εμπειρία χρήστη από τα παρακάτω πρότυπα:

 • Ταχύτητα φόρτωσης σελίδας.
 • Σχεδιασμός ιστοσελίδων με κινητό απόκριση και εμπειρία χρήστη.
 • Διπλασιαστικό περιεχόμενο ιστοσελίδας, καθώς και διπλότυπα μεταδεδομένα.
 • 302 ανακατευθύνσεις και αλυσίδες ανακατεύθυνσης.
 • 404 λάθη και τα υπόλοιπα κανονικά σφάλματα.
 • Λανθασμένη χρήση εξωτερικών συνδέσμων και οδηγιών SEO (π.χ.σολ. , noindex, nofollow).

2. Επικεντρωθείτε στις ανάγκες του χρήστη, αντί να χειρίζεστε μόνο τον αλγόριθμο κατάταξης αναζήτησης της Google. Εννοώ εδώ ότι το περιεχόμενό σας ΠΡΕΠΕΙ να φέρει πραγματική αξία και να παρακαλώ τον χρήστη. Με αυτόν τον τρόπο, επενδύοντας το χρόνο και την προσπάθειά σας στην οικοδόμηση εξωτερικών συνδέσμων για SEO - κερδίζοντας τους φυσικά με το περιεχόμενό σας - βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε τουλάχιστον τα ακόλουθα προβλήματα:

 • Το περιεχόμενό σας δεν ικανοποιεί πραγματικό χρήστη (υπερβολικά μακρά ή βαρετά συγγράμματα, που δύσκολα θα προσελκύουν τις βασικές ανάγκες των ζωντανών ερευνητών).
 • Περιεχόμενο παρωχημένο (θυμηθείτε - ο ιστοχώρος ή το blog σας αναμένεται να παίξει ωραίο με αυτό και να βοηθήσει τον χρήστη περισσότερο από τους ανταγωνιστές σας).
 • Δεν υπάρχει αρκετή έρευνα σε βάθος δεδομένων (φυσικά, έχοντας πολύ μεγάλη εξουσία θα ήταν καλό να βρεθείτε στην κορυφή της αναζήτησης της Google, αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρα αρκετή για να κερδίσετε).
 • Έλλειψη αναγνωσιμότητας και προσωπικότητας (εξετάστε το ενδεχόμενο να δημιουργήσετε τις δικές σας περιπτωσιολογικές μελέτες, τα ευδιάκριτα λογιστικά φύλλα, τα πληροφοριακά στοιχεία και οποιοδήποτε άλλο πολύτιμο περιεχόμενο που απευθύνεται στο κοινό-στόχο σας).
  Η κακή οπτική ευχαρίστηση (καθιστά εύκολη την ανάγνωση με κουκκίδες, λεπτές επικεφαλίδες και περιγραφικές λίστες, χρησιμοποιεί μόνο ανεκτά μπλοκ γραπτών κειμένων, συναρπαστικές επικεφαλίδες και εικόνες, καθώς και οπτικά ελκυστικές γραμματοσειρές και τοποθέτηση φόντου).

3. Ο μόνος τρόπος για να κερδίσετε εξωτερικά backlinks για SEO οργανικά είναι η οικοδόμηση σχέσεων. Ας το παραδεχτούμε - ο ιστοχώρος ή το ιστολόγιό σας δεν είναι ένα απομακρυσμένο νησί που χωρίζεται από τα θαλάσσια ύδατα. Μόνο καλές συνδέσεις και υγιείς σχέσεις μπορούν να οδηγήσουν στην απόκτηση πιο ισχυρών backlinks και την ευρεία διάδοσή τους στον Παγκόσμιο Ιστό. Για να επωφεληθείτε από τη διεξαγωγή της διαδικασίας με σχεδόν αυτοτροφοδοτούμενο τρόπο, εξετάστε τα εξής:

 • Η απομάκρυνση πολύ από το περιεχόμενό σας μπορεί να σας αφήσει όχι μόνο να λάβετε περισσότερα backlinks που δείχνουν στον ιστοχώρο σας ή το blog σας σε αντάλλαγμα, αλλά βοηθήστε τον ιστότοπο ή το ιστολόγιό σας να δημιουργήσουν περισσότερους οδηγούς, μετοχές, ακολουθίες κλπ.
 • Δημιουργία στενών και αμοιβαία επωφελών σχέσεων με τους επιχειρηματίες που επηρεάζουν και τους κορυφαίους bloggers. Ποτέ μην περιορίζετε τον εαυτό σας σε αυτό το ενοχλητικό και συνήθως άχρηστο προσέλκυμα μέσω ψυχρών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 • Γράφοντας μερικά καλά σκέψης και καθαρά συναφή σχόλια στα κορυφαία επίσκεψη blogs ή στους πιο δημοφιλείς ιστότοπους της βιομηχανίας ή της αγοράς σας.
 • Μετατρέποντας τον ιστότοπο ή το ιστολόγιό σας σε ένα αρκετά αξιόλογο, αξίζει να λάβετε σίγουρα αυτά τα πολύτιμα backlinks. Θέλω να πω ότι μπορείτε να κάνετε μια χάρη με τα δικά σας άρθρα, δημοσιεύσεις ή πολύτιμους ιστολόγους επισκεπτών σε μερικά από τα πιο καυτά ή τα πιο απαιτητικά θέματα - απλά να προωθήσετε το περιεχόμενό σας φυσικά και να γίνετε ορατοί για όσο το δυνατόν περισσότερους ενδιαφερόμενους χρήστες στο διαδίκτυο.

Για να ολοκληρώσετε, θυμηθείτε ότι ο απώτερος στόχος σας είναι να απολαύσετε αμέτρητα σχόλια και μετοχές μέσω δημοφιλών κοινωνικών μέσων - μόλις μέσα σε λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση της πιο πρόσφατης ενημερωμένης έκδοσης, ένα νέο κομμάτι περιεχομένου ή ένα ολοκαίνουργιο προϊόν ή υπηρεσία. Γι 'αυτό προτείνουμε να βρεθείτε σε ένα ευρύ θέμα Προώθησης Περιεχομένου για τη μελλοντική σας έρευνα. Αυτό θα αποδώσει πάντα, είμαι βέβαιος.

December 22, 2017