Back to Question Center
0

Μπορείτε να μου δείξετε πώς να οικοδομήσουμε δωρεάν backlinks για επιχειρήσεις;

1 answers:

Πολύ παρόμοια με οποιαδήποτε άλλη backlinks για σκοπούς SEO, οι επιχειρήσεις προς επιχειρήσεις backlinks περιστρέφονται γύρω από τον ίδιο στόχο - να αυξηθεί η κυκλοφορία που έρχεται στην ιστοσελίδα σας απευθείας από οργανική αναζήτηση. Δεν χρειάζεται να πούμε ότι οι backlinks χρησιμοποιούνται από το Google πιθανώς ως ο ισχυρότερος παράγοντας κατάταξης. Γι 'αυτό είναι τόσο απαραίτητο να δώσετε αρκετή προσοχή στην κατασκευή υψηλής ποιότητας backlinks που θα υποστηρίξουν τη γενική στρατηγική μάρκετινγκ και προώθησης σε κλίμακα. Ας το παραδεχτούμε - η οικοδόμηση επιχειρηματικών σχέσεων με επιχειρήσεις backlinks παίρνει πολύ χρόνο και προσπάθεια. Παρ 'όλα αυτά, μπορεί να είναι εύκολο απλώς να ξεκινήσετε - και να κινηθείτε σταδιακά προς την κατεύθυνση της κυριαρχίας και της κυριαρχίας της εξειδικευμένης σας θέσης στην αναζήτηση στο διαδίκτυο - logo magik inc. Απλά προχωρήστε με αυτές τις εκπληκτικά υποτιμημένες διαδρομές που περιγράφονται παρακάτω. Μόλις τα δοκιμάσετε όλα, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για οποιεσδήποτε άλλες εύλογες πρακτικές για τη δημιουργία συνδέσμων επιχειρηματικών επιχειρήσεων προς τον ιστότοπό σας. Έτσι, εδώ είναι αρκετές πολύ απλές αλλά ακόμα αποτελεσματικές μέθοδοι για να κάνετε τον ιστοχώρο της επιχείρησής σας να παραμείνει εκτός ανταγωνισμού - χωρίς να ξοδέψετε μια δεκάρα.

Τοπικές αναφορές και επιχειρησιακοί κατάλογοι

Σας προτείνω να χρησιμοποιήσετε τοπικές αναφορές, καταλόγους ιστού και ηλεκτρονικές καταχωρίσεις ως ένα καλό ξεκίνημα επιχειρηματικές επιστροφές. Αυτό θα ήταν μια τέλεια κατάλληλη θέση για να αρχίσετε να κερδίζετε μια ευρύτερη online έκθεση για τον ιστότοπό σας. Στην πραγματικότητα, οι περισσότερες από αυτές τις υπηρεσίες καταλόγου ταξινομούνται πολύ καλά στις μεγάλες μηχανές αναζήτησης όπως το Google. Έτσι, το μόνο που χρειάζεστε είναι να αναφέρετε το όνομα της επιχείρησής σας με τα στοιχεία επικοινωνίας και να πάρετε αυτό το άξιζε backlink σε αντάλλαγμα. Τα καλύτερα παραδείγματα περιλαμβάνουν το Google My Business, τον Χρυσό Οδηγό, το Yelp, την Bing Business Listing, το Truelocal κ.λπ.

Social Media

Αυτές οι συνωστισμένες θέσεις είναι εξαιρετικά χρήσιμες για να δημιουργήσετε μια σταθερή διαδικτυακή παρουσία για την επιχείρησή σας και να κάνετε το εμπορικό σας όνομα να είναι εκτεθειμένο σε ένα ευρύτερο κοινό ενεργών χρηστών. Το μόνο που χρειάζεται να τραβήξετε μερικούς συνδέσμους στα κοινωνικά μέσα δημιουργεί κοινωνικά προφίλ της εταιρείας σας - και τελειώσατε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε χειριστεί μια προγραμματισμένη και συνεχή δραστηριότητα με τα επαγγελματικά προφίλ σας - μη διστάσετε να επενδύσετε κάποιο χρόνο στη συγγραφή τακτικών δημοσιεύσεων που θα δημοσιευτούν με έναν άμεσο σύνδεσμο στον κύριο ιστοχώρο της επιχείρησής σας. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε όχι μόνο να πάρετε κάποια επιπλέον backlinks, αλλά να επωφεληθούν από μια λογικά υψηλή κυκλοφορία Ιστού.

Δελτία Τύπου και Blogging Guest

Αν και αυτοί οι δύο παλιοί σχολικοί τρόποι για να κερδίσουν backlinks στις επιχειρήσεις είναι πολύ συχνά υποτιμημένοι για κάποιο λόγο, σας εξυπηρετούν καλά. Σοβαρά, πάντα μπορείτε να βρείτε μερικές δημοφιλείς ιστοσελίδες δελτίων τύπου που διψούν για φρέσκο ​​περιεχόμενο. Το γεγονός είναι ότι με ένα καλά γραπτό δελτίο τύπου σε ένα καυτό θέμα που σχετίζεται με την επιχειρηματική βιομηχανία σας ή με την αγορά σας - μπορείτε γρήγορα να πεταχτείτε με την τοπική δημοσιογραφική και blogging κοινότητα για την παράδοξη ταχεία και ευρεία έκθεση του κοινού. Για να εξαπλώσετε τον κόσμο με τα δελτία τύπου σας με τον καλύτερο τρόπο, προτείνω να επικεντρωθείτε στην προώθηση ενός ολοκαίνουργιου προϊόντος ή υπηρεσίας, έτσι ώστε μια backlink να δείχνει τον τρόπο στην κύρια ιστοσελίδα της επιχείρησής σας για περισσότερες πληροφορίες. Όπως τα δελτία τύπου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, το blogging επισκεπτών αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο - σίγουρα θα αποδώσει! Απλά πάρτε τα πάντα συμφωνημένα με έναν ισχυρό ελεγκτή ή ιδιοκτήτη ιστολογίου - και δημοσιεύστε το τέλεια προσαρμοσμένο άρθρο σας για να πάρετε ένα backlink σε αντάλλαγμα. Σημειώστε ότι μεταξύ των άλλων ελκυστικών μέσων της οικοδόμησης συνδέσμων, το blogging των επισκεπτών είναι ένα MUST για όσους αναζητούν υψηλά PR backlinks με το DoFollow. Απλά βεβαιωθείτε ότι πρόκειται να γράψετε για ένα σχετικό εξειδικευμένο blog με επαρκή βαθμολογία PR.

December 22, 2017