Back to Question Center
0

Ποιοι είναι οι δυναμικοί τρόποι υποβολής του ιστοτόπου σας για backlinks;

1 answers:

Αν αναρωτιέστε αν η σύνδεση κτιρίου είναι ακόμα ζωντανή ή όχι, αυτό το άρθρο θα σας δώσει μια σαφή απάντηση σε αυτή την ερώτηση.

Μπορούμε να το πούμε με σιγουριά ότι η σύνδεση κτιρίου έχει μεγάλο αντίκτυπο στην κατάταξη και την αρχή της εμπορικής επωνυμίας. Οι εισερχόμενες συνδέσεις χρησιμοποιούνται από τις μηχανές αναζήτησης για να καθορίσουν πόσο σχετική είναι μια πηγή ιστού στις λέξεις-κλειδιά που κατατάσσει.


Στην πραγματικότητα, μόνο η αφύσικη οικοδόμηση συνδέσμων μπορεί να θεωρηθεί ως θάνατος. Η Google ενδιαφέρεται πολύ για την ποιότητα των εισερχόμενων συνδέσμων και εντοπίζει όλα τα συστήματα ανεπιθύμητης δημιουργίας συνδέσμων - website disaster recovery plan in portland. Οι αφύσικες συνδέσεις δεν μπορούν να είναι η καθημερινή δουλειά για οποιονδήποτε επαγγελματία webmaster, ο οποίος έχει την ευθύνη για την παραγωγή βιολογικής κυκλοφορίας ιστότοπων. Σήμερα, ο αριθμός των συνδέσεών σας δεν είναι τίποτα. Μετά την τελευταία ενημέρωση Google το 2012, όλες οι μη δημιουργούμενες επανασύνδεσμοι πρέπει να υποβάλλονται σε ανασκόπηση.

Γι 'αυτό σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε μόνο για το οικολογικό οικοδόμημα συνδέσεων το οποίο εξακολουθεί να είναι επωφελές το 2017. Το ποιοτικό περιεχόμενο οδηγεί στα τελικά αποτελέσματα του φυσικού συνδέσμου. Όλες οι προσπάθειές σας θα ανταμειφθούν με υψηλότερη κατάταξη στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης. Εάν θέλετε να πάρετε τη συνεχή ροή οργανικής ροής, θα πρέπει να δημιουργήσετε μια ποικιλία από διαφορετικές ανεξάρτητες, υψηλής ποιότητας backlinks.

Για να αυξήσετε την εξουσιοδότησή σας, πρέπει να δημιουργήσετε συνδέσεις σε πηγές ιστού υψηλού επιπέδου PR, οι οποίες προσφέρονται ιδιαίτερα από την Google. Κατά κανόνα, φαίνεται περίπλοκο να δημιουργήσετε συνδέσεις σε τέτοιες πηγές ιστού εάν έχετε μια μικρή ή νέα επιχείρηση. Ωστόσο, είναι ακόμα δυνατό, και θα πω γιατί. Απλώς ακολουθήστε τις τακτικές οικοδόμησης συνδέσμων παρακάτω και θα αρχίσετε να βλέπετε αύξηση της επισκεψιμότητας.

Πώς να υποβάλλετε το site σας για backlinks;

  • Να είστε ενεργός χρήστης στην Quora

Quora είναι μια τέλεια εκπαιδευτική πηγή web που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους χρήστες να λύσουν τα προβλήματά τους. Πρόκειται για μια ελεύθερη και ανοιχτή πλατφόρμα κοινού που προσφέρει οφέλη τόσο στους χρήστες όσο και στους webmasters. Όλα όσα πρέπει να κάνετε είναι να αναζητήσετε λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με την αγορά σας. Ως αποτέλεσμα, θα βρείτε εκατοντάδες χιλιάδες ερωτήσεις που δεν απαντήθηκαν. Στη συνέχεια, επιστρέψτε στα θέματα όπου αισθάνεστε επαγγελματικά και εάν υπάρχει ένα συγκεκριμένο στοιχείο επαφής μέσα στον ιστότοπό σας που μπορεί να βοηθήσει στην παροχή περισσότερων πληροφοριών σε ένα θέμα, βάλτε ένα σύνδεσμο σε αυτό.

  • Βοηθήστε στο HARO

Μια άλλη υψηλή πηγή web PR όπου μπορείτε να δημιουργήσετε βιολογικά και ποιοτικά backlinks είναι HARO. Είναι μια πλατφόρμα όπου ο δημοσιογράφος πηγαίνει όταν χρειάζονται βοήθεια. Δημοσιεύουν τις ερωτήσεις τους και εάν τους δώσετε μια σχετική και χρήσιμη απάντηση, θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε κάποιο ελεύθερο τύπο. Το σύστημα αναζήτησης των κατάλληλων ερωτήσεων λειτουργεί το ίδιο με αυτό της Quora. Πρέπει να πραγματοποιήσετε μια αναζήτηση σύμφωνα με τους συγκεκριμένους όρους αναζήτησης και να απαντήσετε μόνο σε εκείνες τις ερωτήσεις που θεωρείτε αρμόδιες. Εάν ένας δημοσιογράφος διαπιστώσει την ποιότητα της ανταπόκρισής σας, θα το δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα ειδήσεων ή σε ένα περιοδικό όπως το Forbes, το Search Engine Journal ή το Entrepreneur. Ως αποτέλεσμα, θα πάρετε χυμό ποιότητας ζεύξης και στοχοθετημένη ροή κυκλοφορίας. Φυσικά δεν θα πάρετε έναν τόνο συνδέσμων από αυτές τις πλατφόρμες ειδήσεων, αλλά σίγουρα θα βελτιώσει το προφίλ σύνδεσής σας.

December 22, 2017