Back to Question Center
0

Πώς να πουλήσετε περισσότερα στο Amazon με τις κύριες λέξεις-κλειδιά προορισμού που έχετε επιλέξει με τον σωστό τρόπο;

1 answers:

Αν θέλετε να μάθετε πώς να πουλάτε περισσότερα στο Amazon - αυτός ο οριστικός οδηγός για την επιλογή των λέξεων-κλειδιών και των μακρόπνοων συνδυασμών Amazon είναι μόνο για εσάς! Όλοι γνωρίζουν ότι η βελτιστοποίηση της σελίδας προϊόντος για τους σωστούς όρους αναζήτησης αποτελεί βασική συνιστώσα της αναπτυσσόμενης επιχείρησης ηλεκτρονικού εμπορίου εκεί. Το πράγμα είναι, ωστόσο, ότι ακόμα κι αν ξέρετε κάτι, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είστε πραγματικά σε θέση να το κάνετε με τον σωστό τρόπο στην πράξη. Αυτός είναι ο λόγος που παρακάτω θα σας δείξω πώς να πουλήσετε περισσότερα για το Amazon από τις ακόλουθες κύριες πτυχές της βελτιστοποίησης σελίδας προϊόντων σας για τις κύριες λέξεις-κλειδιά προορισμού - jersey materiel. Ας αρχίσουμε λοιπόν.

Παρακάτω θα δείτε όλα τα παρακάτω στοιχεία backbone της βελτιστοποίησης σελίδας προϊόντος Amazon για τις κύριες λέξεις-κλειδιά στόχευσης και τις φράσεις αναζήτησης μεγάλης ουράς. Πόση προτεραιότητα πρέπει να δοθεί σε μια εις βάθος έρευνα λέξης κλειδιού; Ποιες λέξεις-κλειδιά θεωρούνται ως οι κύριοι στόχοι; Ποιες είναι οι καλύτερες τοποθεσίες για να τοποθετήσετε τις πιο σημαντικές λέξεις-κλειδιά σας; Πώς να γνωρίζετε ακριβώς ποιες λέξεις-κλειδιά θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για τη βελτιστοποίηση της σελίδας προϊόντων σας;

Από την άποψη του Amazon ως μια μεγάλη μηχανή αναζήτησης που ασχολείται με την προσφορά προϊόντων προς πώληση, ο όρος "λέξη-κλειδί" σημαίνει είτε μια λέξη-κλειδί είτε μια μακροχρόνια λέξη-κλειδί, ουρά που ένας ζωντανός αγοραστής χρησιμοποιεί για να εισάγει στη γραμμή αναζήτησης εκεί πάνω. Σε γενικές γραμμές, η συνολική βελτιστοποίηση αναζήτησης για λέξεις-κλειδιά είναι πολύ παρόμοια για τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης (όπως το ίδιο το Google) και το Amazon με τον αλγόριθμο κατάταξης A9.

Amazon και Λέξεις-κλειδιά

Πώς να πουλήσει περισσότερα για το Amazon; Το θέμα είναι ότι η απάντηση μπορεί να είναι αρκετά απλή και πραγματικά δύσκολη από την ίδια στιγμή. Σε γενικές γραμμές, κάθε πωλητής αρχαρίων στο Amazon μπορεί να αναρριχηθεί στην κορυφή της αναζήτησης προϊόντων εκεί μέσα - μέσω της βελτιστοποίησης της λίστας προϊόντων για τις σωστές λέξεις-κλειδιά προορισμού. Φυσικά, είναι ευκολότερο να λέγεται παρά να γίνει, αλλά εάν ένας δυνητικός πελάτης δεν καταφέρει να βρει την προσφορά του προϊόντος αναζητώντας τη σχετική λέξη-κλειδί - δεν θα κάνετε καμία μετρήσιμη πρόοδο σε ολόκληρη την ηλεκτρονική σας επιχείρηση, σωστά;

Πού να εντοπίσετε τις κύριες λέξεις-κλειδιά προορισμού σας;

Μπορεί να φαίνεται σαν ένα μη-brainer, αλλά το πρώτο μέρος για να συμπεριλάβετε τις πιο σημαντικές λέξεις-κλειδιά σας είναι η δική σας λίστα προϊόντων. Θέλω να πω ότι πρέπει να τοποθετήσετε τις λέξεις-κλειδιά σας στις κύριες ενότητες σελίδας προϊόντων, εκτός από τη φθίνουσα σειρά της σπουδαιότητάς τους (όπως Τίτλος Προϊόντος, Περιγραφή Προϊόντος, Λίστα Σημείων Bullet, Εικόνες Alt Tag). Με αυτόν τον τρόπο, ο αλγόριθμος ταξινόμησης αναζήτησης A9 του Amazon θα επιθεωρήσει την ταξινόμηση των προϊόντων σας σε κλίμακα, θα εντοπίσει αυτές τις κύριες λέξεις-κλειδιά προορισμού και τους συνδυασμούς αναζήτησης μακριάς ουράς και θα τις λάβει υπόψη για να αποφασίσει τελικά - ποιες αναζητήσεις στοιχείων σχετίζονται καλύτερα με τις σελίδες προϊόντων σας όπου ακριβώς θα εμφανίζονται οι προσφορές σας στη λίστα των σχετικών SERP.

Και η δεύτερη θέση για τη χρήση των λέξεων-κλειδιών σας είναι μια συγκεκριμένη ενότητα που ονομάζεται "όροι αναζήτησης. "Αυτές οι ενότητες εμφανίζονται από την Amazon κάθε φορά που δημιουργείτε μια νέα λίστα προϊόντων. Με απλά λόγια, θα σας προσφερθεί ένα σύνολο πέντε πεδίων με 50 χαρακτήρες το καθένα για να τα γεμίσετε με οτιδήποτε θεωρείτε αποδεκτό για να κάνετε περισσότερες σχετικές αναζητήσεις να κατευθύνουν προς την κατεύθυνση σας. Θεωρώντας ότι αυτά τα πεδία δεν είναι πραγματικά ορατά στους ζωντανούς αγοραστές του Amazon, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την ταξινόμηση. Και εδώ είναι πώς να πουλήσετε περισσότερα για το Amazon - πρώτα απ 'όλα, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε αυτά τα τμήματα backend με σύνεση, έτσι ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη μέγιστη δυνατότητα κατάταξης. Απλά δίνετε ακόμη πιο ακριβή προσοχή σε αυτό το τμήμα για να έχετε τα πάντα στη διάθεσή σας. Θα πρέπει να γνωρίζετε ακριβώς τι και για ποιο λόγο κάνετε εκεί πάνω - μην διστάσετε να εμβαθύνετε στο θέμα και να διαβάσετε τουλάχιστον μερικές οδηγίες βήμα προς βήμα σχετικά με το θέμα των όρων αναζήτησης.

Βήμα πρώτο: Brainstorming

Το πρώτο σας βήμα εδώ είναι να πάρει ένα μεγάλο εικόνα των βασικών λέξεων-κλειδιών στόχων σας και κατανόηση των γενικών όγκων αναζήτησης με συχνότητα χρήσης που σχετίζεται με ένα συγκεκριμένο σύνολο προϊόντων που έχετε διαθέσει προς πώληση. Όσο για μένα, σας συνιστώ να χρησιμοποιήσετε το Google Planner λέξεων-κλειδιών - μπορεί να γίνει ένα καλό σημείο εκκίνησης για την αρχική έρευνα λέξης-κλειδιού. Κυρίως επειδή τραβά τα πραγματικά δεδομένα αναζήτησης από κάθε γωνιά του Διαδικτύου, αντί να επικεντρώνεται κυρίως σε μια ενιαία αγορά στο διαδίκτυο όπως η ίδια η Amazon. Επομένως, προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο "Σχεδιασμός λέξεων-κλειδιών" - τουλάχιστον για να διαμορφώσετε την αρχική σας λίστα με τις κύριες λέξεις-κλειδιά προορισμού που πρόκειται να επεξεργαστείτε και να χρησιμοποιήσετε λίγο αργότερα.

Βήμα δεύτερο: Διευκόλυνση

Στη συνέχεια, θα πρέπει να επιλέξετε ένα ειδικά σχεδιασμένο εργαλείο λέξεων-κλειδιών για να μετατρέψετε τον κύριο κατάλογο των λέξεων-κλειδιών σε ένα σίγουρα μικρότερο. Θέλω να πω ότι θα πρέπει να κατανοήσετε τις πραγματικές τάσεις χρήσης για κάθε συνδυασμό λέξεων-κλειδιών και μακριών ουρών που έχετε εκεί, να κρατήσετε μόνο φράσεις αναζήτησης που πρέπει να κερδίσετε και να εξαλείψετε τα υπόλοιπα υποσχόμενα. Όσο για μένα, είναι ένας μεγάλος παίκτης που ξέρει πραγματικά πώς να πουλήσει περισσότερα για το Amazon, σας συνιστώ να χρησιμοποιήσετε ένα από τα παρακάτω εργαλεία αναζήτησης λέξεων-κλειδιών και online πλαίσια, όπως KeywordInspector, KeywordTool. io, το JungleScout, το εργαλείο Sellics Amazon Toolkit ή το MerchantWords. Κάθε ένα από αυτά τα εργαλεία έχει μια αποδεδειγμένη απόδοση, οπότε στην πραγματικότητα εξαρτάται μόνο από εσάς ποια επιλογή θα επιλέξετε.

Βήμα τρίτο: Εντοπισμός

Μόλις τελειοποιήσετε τον κύριο κατάλογο των λέξεων-κλειδιών σας σε μια σύντομη πρακτική λίστα ελέγχου,. Ακολουθούν τα βασικά τμήματα της σελίδας του προϊόντος σας που πρέπει να βελτιστοποιηθούν για τις υπόλοιπες λέξεις-κλειδιά:

  • Τίτλος προϊόντος - προορίζεται να φέρει τις πιο σημαντικές λέξεις-κλειδιά σας κατά φθίνουσα σειρά και τη συχνότητα χρήσης (σημασία).
  • Λίστα σημείων κουκκίδων - Να είστε προσεκτικοί, καθώς αυτή η ενότητα έχει σκοπό να παράσχει προδιαγραφές προϊόντων με σύντομη και συνοπτική λίστα των βασικών χαρακτηριστικών και πλεονεκτημάτων της, αντί να τα γεμίζει με τόσα λέξεις-κλειδιά όσο το δυνατόν.
  • Περιγραφή προϊόντος - ως πιο εκτεταμένη έκδοση του προηγούμενου τμήματος, η περιγραφή του προϊόντος σας είναι ένα απόλυτα βιώσιμο μέρος για να συμπεριλάβετε τις υπόλοιπες λέξεις κλειδιά και τις φράσεις αναζήτησης.

December 22, 2017