Back to Question Center
0

Πώς να γίνετε ένας πολύ επιτυχημένος έμπορος στο Amazon;

1 answers:

Κάθε επιτυχημένος έμπορος που πωλεί απευθείας στο Amazon θα πρέπει πάντα να λαμβάνει μόνο καλά ενημερωμένες αποφάσεις. Και όταν πρόκειται για τη βελτιστοποίηση της λίστας προϊόντων, το τρέξιμο χωρίς όλα τα απαραίτητα δεδομένα λέξεων-κλειδιών που συνοδεύονται από μια πολύτιμη ανταγωνιστική γνώση - δεν θα πάρετε ποτέ την πτώση-ναυτιλιακή επιχείρησή σας στο σημείο της οποιασδήποτε θετικής πορείας της συνεχιζόμενης απόκτησης εισοδήματος. Έτσι, ας το παραδεχτούμε - εάν θέλετε να δείτε τον εαυτό σας ως έναν έμπορο μεγάλης διάρκειας στον Amazon που επωφελείται από μια συνεχώς αυξανόμενη ροή επισκεπτών αγορών, είναι καιρός να επιλέξετε το σωστό εργαλείο έρευνας λέξεων-κλειδιών και τελικά να έχετε βελτιστοποιημένη την λίστα προϊόντων σας.

Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε σίγουρα μεγαλύτερες πιθανότητες διαμονής στην κορυφή της αναζήτησης προϊόντων. Τελικά, για να αντλήσετε περισσότερη επισκεψιμότητα στον ιστό σας στον κατάλογο προϊόντων του Amazon, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε υψηλότερο ρυθμό μετατροπής, με τη σειρά του να προωθήσετε τη συνολική προβολή της κατάταξης σε αυτή την έντονα ανταγωνιστική αγορά - companies that dont use cloud computing.

Τώρα τι;

Και παρακάτω θα σας δείξω πιθανώς ένα από τα καλύτερα εργαλεία λέξεων-κλειδιών που είναι διαθέσιμα στην ανοιχτή πρόσβαση μέχρι στιγμής. Κάθε έμπορος που πωλεί στο Amazon θα πρέπει να το γνωρίζει, είμαι βέβαιος. Σημειώστε, ωστόσο, ότι δεν προτίθεμαι να προωθήσω ή ο Θεός να απαγορεύει να πιέζετε οποιοδήποτε συγκεκριμένο είδος ηλεκτρονικού λογισμικού ή εργαλεία πωλητών του Amazon για εμπορικούς σκοπούς. Απλώς ενεργώντας σαν καλός σαμαρείτης πρόθυμος και έτοιμος να μοιραστώ με μερικές από τις πρώτες εμπειρίες βελτιστοποίησης μου. Παρακαλώ αγαπούν και να ευνοούν, μου χαρακτηριστεί one-stop-shop λύση για το εμπόριο Amazon - SECockpit. Ας δούμε τελικά τι είναι.

SECockpit

Είναι το πρώτο εργαλείο έρευνας λέξης κλειδιού που θέλω να σας αντιπροσωπεύσω για σήμερα. Στην πραγματικότητα, το SECockpit δεν είναι μόνο ένας εντοπιστής λέξεων-κλειδιών. Για να είμαστε ακριβέστεροι, πρόκειται για μια πλήρη online υπηρεσία που έχει σχεδιαστεί όχι μόνο για το Amazon, αλλά και για τη βελτιστοποίηση πιθανώς οποιουδήποτε καταλόγου προϊόντων ηλεκτρονικού εμπορίου στο Διαδίκτυο, έτσι ώστε να εμφανίζεται στα κορυφαία σχετικά αποτελέσματα αναζήτησης. Εννοώ ότι αυτό το πραγματικά ευρύ ηλεκτρονικό πλαίσιο συγκεντρώνει κυριολεκτικά όλα όσα μπορεί να χρειαστείτε ως έξυπνος έμπορος που πωλεί στο Amazon.

Εδώ είναι μερικά από τα ισχυρότερα οφέλη που έχω απολαύσει για τη δική μου λίστα προϊόντων:

  • διαμορφώνουν γρήγορα μια μαζική λίστα των δυνητικά κερδοφόρων λέξεων-
  • να κατανοήσουν τις κύριες τάσεις της μακράς ουράς αναζήτηση αγορών και να λάβουν βοήθεια με πολύτιμες προτάσεις?
  • αποκαλύψτε περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες βελτιστοποίησης - με μια ανταγωνιστική ιδέα για τις λέξεις-κλειδιά που τραβούν απευθείας από τους κορυφαίους πωλητές στην κατηγορία προϊόντων σας ή την εξειδικευμένη αγορά στο Amazon.
  • παρακολουθείτε τις τρέχουσες ταξινομήσεις λέξεων-κλειδιών - τόσο την απόδοση της δικής σας λίστας όσο και την καλύτερη πρόοδο των πλησιέστερων αντιπάλων σας που έχουν ήδη καλή κατάταξη για οποιαδήποτε συγκεκριμένη λέξη-κλειδί ή για έναν ακριβή στόχο μακροπρόθεσμου συνδυασμού.
  • επωφελούνται από πραγματικά ανώτερα και απεριόριστα αναλυτικά δεδομένα, τουλάχιστον μέσω δοκιμαστικής περιόδου 30 ημερών διαθέσιμης σε ανοικτή πρόσβαση. Δυστυχώς, για να έχετε πιο προηγμένες λειτουργίες σε μόνιμη βάση, θα χρειαστεί να περάσετε τη διαδικασία εγγραφής τους και φυσικά να πληρώσετε μερικά μετρητά κάθε μήνα.
December 22, 2017