Back to Question Center
0

Πώς να πάρετε μια πραγματικά ενημερωμένη απόφαση σχετικά με το εργαλείο λέξεων-κλειδιών στο διαδίκτυο για το Amazon;

1 answers:

Η επιλογή του σωστού εργαλείου λέξεων-κλειδιών στο διαδίκτυο για τη βελτιστοποίηση αναζήτησης του Amazon είναι μια πραγματικά δύσκολη εργασία. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η καταχώρισή σας στο προϊόν SEO περιστρέφεται κυρίως γύρω από μια σωστή έρευνα σε βάθος λέξη-κλειδί, ας τρέξουμε γρήγορα τα κύρια σημεία της βελτιστοποίησης του ηλεκτρονικού εμπορίου - για να λάβετε μια καλά ενημερωμένη απόφαση και να πάρετε τη σωστή επιλογή. Και δεν θα σας δώσω άμεσες συστάσεις σχετικά με οποιοδήποτε ενιαίο εργαλείο λέξεων-κλειδιών στο διαδίκτυο για το Amazon. Θέλω να πω ότι εξαρτάται μόνο από εσάς να αποφασίσετε τι θα ταιριάζει καλύτερα στο καταδυτικό σας κατάστημα - castelli gonfiabili economici. Απλώς λάβετε υπόψη τις ακόλουθες βασικές ιδέες και απλές προτάσεις που πρόσφατα εκλέχτηκα εδώ και μερικά χρόνια στον κλάδο και η δική μου πρακτική εμπειρία σχετικά με το θέμα.

Πριν από οτιδήποτε άλλο, ας το παραδεχτούμε - Το Amazon SEO έχει πολλά διαφορετικά πράγματα που δεν λειτουργούν αναγκαστικά με τον ίδιο τρόπο όπως για τη συμβατική αναζήτηση στο διαδίκτυο με την Google. Σε γενικές γραμμές, το κύριο σημείο της διαφοράς είναι ότι η βελτιστοποίηση του Amazon είναι μια πολύ ευρύτερη και λεπτομερέστερη ενέργεια, η οποία στοιχηματίζει κυρίως στις προθέσεις αγοραστών του αγοραστή και ιδιαίτερα εξειδικευμένες λέξεις-κλειδιά προϊόντος που στοχεύουν ακριβώς στους δυνητικούς αγοραστές σας.

Γνωρίστε τις προθέσεις Shopper στο Amazon

Δημιουργώντας την κύρια λίστα των λέξεων-κλειδιών που πρέπει να κερδίσετε δεν είναι τόσο δύσκολη όσο νομίζετε. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει λόγος να βιαστούμε να προσπαθούμε να βρούμε το απόλυτο εργαλείο λέξεων-κλειδιών για το Amazon. Θέλω να πω ότι θα ήταν πολύ καλύτερα να ξεκινήσετε την έρευνά σας σε βάθος χρησιμοποιώντας τα βασικά στοιχεία, για παράδειγμα, το καλό παλιό Google Keyword Planner. Σοβαρά, αυτό θα ήταν ένα μεγάλο βήμα για να έχετε μια πλήρη εικόνα όλων των σχετικών όρων αναζήτησης και του κύριου λεξιλογίου αγορών που πρόκειται να βασιστείτε.

Ακολουθήστε την κύρια δομή του Amazon Περιεχόμενο SEO

Εδώ είναι πότε θα χρειαστεί να πάρετε την τελική επιλογή σας για το online εργαλείο λέξεων-κλειδιών για Amazon. Για άλλη μια φορά - δεν πρόκειται να σας δώσω μια άμεση σύσταση ή να παρουσιάσω τυχόν μεμονωμένες λύσεις. Απλά περιηγηθείτε στο Google για ένα δημοφιλές και αποδεδειγμένο εργαλείο με καλές κριτικές πελατών - και τελειώσατε. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν πολλές διαφορετικές προσφορές (είτε με ανοικτή πρόσβαση είτε με συνδρομητική συνδρομή) για να προχωρήσετε με μια ειδικά σχεδιασμένη έρευνα λέξης κλειδιού ηλεκτρονικού εμπορίου. Με απλά λόγια, μερικές φορές πολλές λέξεις-κλειδιά που μπορούν να κερδίσουν ή φράσεις αναζήτησης μεγάλης ουράς που έχετε στον κύριο κατάλογό σας - απλώς δεν επιτυγχάνουν τα πραγματικά κέρδη από την κυκλοφορία (για να μην αναφέρουμε την αναμενόμενη πρόοδό σας προς την κατεύθυνση του καλύτερου ρυθμού μετατροπής).

Κάνετε τη διαφορά μεταξύ των τύπων των λέξεων-κλειδιών

Μην σπαταλάτε το χρόνο σας στην έρευνα ολόκληρης της λίστα με πολλά υποσχόμενη φράσεις. Θυμηθείτε - οι χορδές που τράβηξαν μαζί αρκετές λέξεις και εκφράσεις έχουν γενικά χαμηλότερο επίπεδο ανταγωνισμού λέξεων-κλειδιών. Ως εκ τούτου, επενδύοντας το χρόνο σας στον εντοπισμό ενός πραγματικά αποτελεσματικού συνδυασμού αναζήτησης που ακόμα υποτιμάται από τους πλησιέστερους ανταγωνιστές σας - είναι το κλειδί για την εμπορική επιτυχία σας στο Amazon. Μετά από όλα, εδώ είναι μόνο ένα κρύο γεγονός - σχεδόν το 70% των αναζητήσεων προϊόντων του Amazon εκτιμάται ότι έρχεται ιδιαίτερα μέσω ερωτημάτων αναζήτησης μακριάς ουράς. Σημαίνει ότι ο χρόνος και η προσπάθειά σας που ξοδεύονται εκεί θα είναι πάντα σίγουροι.

December 22, 2017