Back to Question Center
0

Ο Semalt Expert προβλέπει το μέλλον της αποξένωσης του ιστού

1 answers:

Η απόξεση ιστού είναι η κοινή τεχνική για τη συλλογή δεδομένων από το δίκτυο. Λέγοντας ότι είναι μόνο σημαντικό είναι μια μεγάλη υποτίμηση. Είναι απλώς απαραίτητο. Η πληροφορία είναι δύναμη και κάθε οργανισμός που την στερείται είναι παραμορφωμένη, οπότε η απόξεση ιστού είναι το αίμα στο οποίο τρέχουν όλοι οι τύποι ηλεκτρονικών επιχειρήσεων.

Είτε πρόκειται για ΜΚΟ, κερδοσκοπικό οργανισμό, επιχείρηση εκκίνησης, μεσαία επιχείρηση ή ακόμη και εταιρεία Fortune 500, σίγουρα τρέχει σε συγκεντρωμένες πληροφορίες. Έτσι, η σημασία της απόξεσης ιστού δεν μπορεί να υπερκεραστεί - developing mobile applications.

Ο ανταγωνισμός στον εταιρικό κόσμο δεν ήταν ποτέ πιο σφιχτός από ό, τι τώρα. Οι παίκτες σε διαφορετικές βιομηχανίες χρησιμοποιούν τώρα κάθε όπλο στη διάθεσή τους για να ανταγωνιστούν. Πρόσφατα, οι οργανώσεις άρχισαν να κάνουν χρήση της απομάκρυνσης ιστού ως όπλο για την καταπολέμηση των ανταγωνιστών τους. Εξάλλου, όταν έχετε περισσότερες σχετικές πληροφορίες από τους αντιπάλους σας, θα έχετε ένα πλεονέκτημα έναντι αυτών. Η γνώση, λένε, είναι δύναμη. Αν και η βιομηχανία απόξεσης ιστού είναι γεμάτη με πολλές λύσεις, μπορούν να ομαδοποιηθούν σε μόνο 3 κατηγορίες και είναι:

  • Δημιουργία της δικής σας εφαρμογής ή λογισμικού εξαγωγής δεδομένων μόνοι σας ή με την πρόσληψη προγραμματιστών
  • (
  • Αγορά λογισμικού εξαγωγής γενικών δεδομένων

Και οι τρεις λύσεις έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Εκτός αυτού, η καταλληλότερη λύση για κάθε εταιρεία μπορεί να εξαρτάται από τις ανάγκες απόρριψης του ιστού της επιχείρησης.

Όπως κάθε άλλη τεχνολογία, η απόξεση ιστού θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται. Έτσι, αυτό το άρθρο επικεντρώνεται στο μέλλον της απόξεσης ιστού. Προτού προχωρήσουμε περαιτέρω, είναι σημαντικό να καταστήσουμε σαφές ότι οι απόψεις που διατυπώνονται σε αυτό το άρθρο σχετικά με το μέλλον της απομάκρυνσης ιστού είναι μόνο κερδοσκοπικές και ευρηματικές δυνατότητες. Έχοντας αυτό υπόψη, εδώ, το μέλλον της εξόρυξης ιστού αντιμετωπίζεται από διαφορετικές οπτικές γωνίες.

Από την άποψη της τεχνητής νοημοσύνης

Δεδομένου ότι η τεχνητή νοημοσύνη χρησιμοποιείται σε κάθε τομέα της ζωής, πιστεύεται ότι η τεχνολογία θα χρησιμοποιηθεί εξαιρετικά για την απόξεση ιστού στο πλησιέστερο μέλλον. Με άλλα λόγια, θα δημιουργηθούν έξυπνα ρομπότ ή μηχανές για την παρακολούθηση και την ταυτοποίηση δεδομένων σε τακτική βάση για διαφορετικές εταιρείες.

Φυσικά, τα ρομπότ χρησιμοποιούνται ήδη για την απόξεση ιστού, αλλά κανένας από αυτούς δεν μπορεί να χειριστεί σημαντικές αλλαγές σε ιστοσελίδες στόχους χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. Για παράδειγμα, εάν αλλάξει η διάταξη μιας τοποθεσίας στόχου, τα υπάρχοντα εργαλεία απομάκρυνσης ιστού από το ιστό δεν θα είναι σε θέση να ξυρίσουν τον ιστότοπο χωρίς να τρομάξει λίγο το εργαλείο. Αυτό δεν θα είναι ένα πρόβλημα για τα μελλοντικά υπερσύγχρονα ρομπότ απομάκρυνσης ιστού, καθώς θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν τη διακριτική τους ευχέρεια για να χειριστούν οποιαδήποτε τροποποίηση των τοποθεσιών τους στόχων κατά την απόξεση ιστού με μικρή ή καθόλου ανθρώπινη παρέμβαση. Σύντομα θα δημιουργηθούν εάν δεν δημιουργούνται ήδη.

Από την οπτική γωνία της Google

Το μεγαλύτερο διαδίκτυο ξύστρα είναι το Google, επειδή η βασική δραστηριότητα της είναι να ανιχνεύσουμε και να ξύσει ιστοσελίδες και ανιχνεύει κάθε φιλοξενούνται ιστοσελίδες και όλους τους δεσμούς τους. Συνεπώς, η Google ενδέχεται να αρχίσει να παρέχει υπηρεσίες απόξεσης ιστού. Και αν το κάνει, θα είναι η μεγαλύτερη και η καλύτερη εταιρία αποξένωσης ιστού, καθώς καταστρέφει ήδη τον ιστό. Οι πελάτες θα πρέπει μόνο να εμφανίζουν τις διευθύνσεις URL των ιστοσελίδων προορισμού και θα λαμβάνουν όλο το περιεχόμενο που χρειάζονται από την Google. Μετά από όλα, το περιεχόμενο όλων των ιστότοπων βρίσκεται ήδη στις βάσεις δεδομένων του ευρετηρίου του.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο η Google αρχίζει να παρέχει υπηρεσίες απομάκρυνσης ιστού είναι ότι θα απαιτήσει ελάχιστες ή καθόλου πρόσθετες προσπάθειες για να σκοτωθεί. Η εταιρεία επιβιώνει με ξήρανση ιστοσελίδων ήδη. Η κατοχή των απαιτούμενων δεδομένων στο χέρι όλη την ώρα θα κάνει την Google να προσφέρει ένα χρόνο απομάκρυνσης ιστού από το Διαδίκτυο που άλλοι πάροχοι υπηρεσιών δεν θα μπορέσουν ποτέ να ταιριάξουν.

Δεδομένου ότι η Google θα είναι σε θέση να προσφέρει την υπηρεσία χωρίς επιπλέον προσπάθεια, μπορεί επίσης να παρέχει ανταγωνιστικές τιμές, τις οποίες δεν μπορεί να ταιριάξει κανένας άλλος οργανισμός. Ακριβώς όπως ο τρόπος με τον οποίο η εταιρεία έχει αναλάβει ουσιαστικά τη βιομηχανία μηχανών αναζήτησης, η Google μπορεί τελικά να αναλάβει και τον τομέα της απόξεσης ιστού. Οι αποδόσεις είναι προς όφελός του.

Από την άποψη της ανάλυσης και της οργάνωσης

Ανεξάρτητα από το πόσο δαπανηρό είναι, τα παπούτσια είναι άχρηστα για έναν άνδρα χωρίς πόδια. Έτσι, τα δεδομένα μπορεί να μην είναι πολύ χρήσιμα σε έναν οργανισμό με κακές δεξιότητες ανάλυσης. Στην πραγματικότητα, τα ίδια τα δεδομένα δεν είναι τόσο σημαντικά, είναι πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Έτσι, καθώς οι εταιρείες συνεχίζουν να εντείνουν τις προσπάθειες απομάκρυνσής τους στο διαδίκτυο, θα αρχίσουν να διαχέουν περισσότερους πόρους για να προσλάβουν έμπειρους αναλυτές δεδομένων ή να εκπαιδεύσουν τους εργαζομένους τους για την οργάνωση δεδομένων και την ανάλυση δεδομένων.

Δεδομένων των ίδιων δεδομένων, ορισμένοι οργανισμοί θα το χρησιμοποιήσουν καλύτερα από άλλους. Αυτό συμβαίνει μόνο επειδή έχουν άτομα με καλύτερες δεξιότητες ανάλυσης δεδομένων. Έτσι, το μέλλον της απόξεσης ιστού θα επηρεάσει σίγουρα τη ζήτηση για οργάνωση και ανάλυση δεδομένων.

Τα περισσότερα από τα υπάρχοντα εργαλεία απομάκρυνσης ιστού ενδέχεται να μην είναι πλέον αποτελεσματικά, καθώς περισσότεροι οργανισμοί θα συνεχίσουν να εντείνουν τις προσπάθειές τους για να καταστήσουν αδύνατη την κατάρριψη των ιστοτόπων τους. Μέχρι τότε, μόνο οι εταιρείες που κάνουν χρήση υπηρεσιών τρίτων ιστού τρίτων μερών ή εκείνων που έχουν αναπτύξει εξαιρετικά εξελιγμένο εργαλείο θα εξακολουθήσουν να έχουν τη δυνατότητα να εξαγνίσουν δεδομένα από άλλους ιστότοπους.

Εν κατακλείδι, είναι σημαντικό οι οργανώσεις να αρχίσουν να τοποθετούνται για το μέλλον της απομάκρυνσης του ιστού. Ορισμένα απαραίτητα βήματα που μπορεί να θέλετε να λάβετε υπόψη είναι τα εξής:

1. Θα πρέπει να αρχίσετε να εργάζεστε για την ανάπτυξη των δικών σας ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη που θα χειριστούν αποτελεσματικά τις ανάγκες σας .

2. Θα πρέπει επίσης να εντείνετε τις προσπάθειες για να κάνετε το site σας πολύ δύσκολο να ξύσετε. Τι θα συμβεί αν μερικοί από τους ανταγωνιστές σας έχουν εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενο του ιστότοπού σας, ενώ δεν μπορείτε να τα ξύνετε; Θυμηθείτε, όσο περισσότερες πληροφορίες έχετε σχετικά με τους ανταγωνιστές σας, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να τους νικήσετε.

3. Θα πρέπει επίσης να αρχίσετε να εργάζεστε σοβαρά για τη βελτίωση των δεξιοτήτων σας στην οργάνωση και ανάλυση δεδομένων. Αυτό μπορεί επίσης να παρομοιαστεί με καταστάσεις πολέμου. Μερικές φορές, μπορείτε να σκοντάψετε στις κωδικοποιημένες πληροφορίες των ανταγωνιστών ή των αντιπάλων σας. Οι πληροφορίες δεν θα είναι χρήσιμες αν δεν μπορείτε να τις αποκωδικοποιήσετε το συντομότερο δυνατό. Οι πολύ έμπειροι αναλυτές δεδομένων συχνά εντοπίζουν ορισμένες τάσεις στα συλλεγόμενα δεδομένα εύκολα, ώστε να χρειαστεί να προσλάβετε μερικά από αυτά.

Με λίγα λόγια, η δυνατότητα να προετοιμάσετε τον οργανισμό σας για την έννοια των μεγάλων δεδομένων και το μέλλον της εξαγωγής ιστού θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη μακροπρόθεσμη επιτυχία της επιχείρησής σας.

December 22, 2017