Back to Question Center
0

Ο Semalt Expert μοιράζεται 10 εργαλεία απομάκρυνσης ιστού για προγραμματιστές

1 answers:

Χρησιμοποιούνται οι εφαρμογές ή εργαλεία σε διάφορα σενάρια, αφαιρώντας χρήσιμα δεδομένα για webmasters, μελετητές, δημοσιογράφους, προγραμματιστές, προγραμματιστές και bloggers. Βοηθούν τη συλλογή δεδομένων από πολλές ιστοσελίδες και χρησιμοποιούνται ευρέως από τις επιχειρήσεις και τις επιχειρήσεις έρευνας αγοράς. Χρησιμοποιούνται επίσης για την αποτύπωση δεδομένων από αριθμούς τηλεφώνου και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από διαφορετικούς ιστότοπους. Ακόμη και αν βρίσκεστε σε αγορές και θέλετε να παρακολουθείτε τις τιμές διαφόρων προϊόντων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα εργαλεία και εφαρμογές απόσπασης ιστού.

1. Cloud Scrape ή Dexi - managed services providers company store.io

Το Cloud Scrape ή το Dexi.io υποστηρίζει τη συλλογή δεδομένων από διαφορετικές ιστοσελίδες και δεν χρειάζεται να τις κατεβάσετε στη συσκευή σας. Αυτό σημαίνει ότι αυτό το εργαλείο μπορεί να προσπελαστεί και να χρησιμοποιηθεί online και έχει έναν περιεκτικό επεξεργαστή βασισμένο στον browser για να κάνει τα πράγματα για εσάς. Τα δεδομένα που εξάγονται μπορούν να αποθηκευτούν στις μορφές CSV και JSON και στο Box.net και στο Google Drive.

2. Scrapinghub

Πρόκειται για εφαρμογή που βασίζεται σε σύννεφο και εκχύλιση δεδομένων. Αυτό επιτρέπει στους προγραμματιστές και τους webmasters να αντλούν χρήσιμα και ενημερωτικά δεδομένα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το Scrapinghub έχει χρησιμοποιηθεί από διάφορους bloggers και ερευνητές μέχρι στιγμής. Διαθέτει έξυπνο περιστροφέα μεσολάβησης, παρέχοντας υποστήριξη ενάντια σε κακά bots και αποξέοντας ολόκληρο το site μέσα σε μία ώρα.

3. ParseHub

Το ParseHub αναπτύχθηκε και σχεδιάστηκε έτσι ώστε να ανιχνεύει συγχρόνως μεμονωμένες και πολλαπλές ιστοσελίδες. είναι κατάλληλο για συνεδρίες, ανακατευθύνσεις, AJAX, Javascript και cookies. Αυτή η εφαρμογή απόρριψης ιστού χρησιμοποιεί μια μοναδική τεχνολογία εκμάθησης μηχανών για την αναγνώριση των περίπλοκων ιστοσελίδων και την απόξεσή τους σε ευανάγνωστη μορφή.

4. VisualScraper

Το καλύτερο μέρος του VisualScraper είναι ότι αυτό εξάγει δεδομένα σε μορφές όπως SQL, XML, CSV και JSON. Είναι μία από τις πιο cool και πιο χρήσιμες εφαρμογές απόσπασης δεδομένων στο διαδίκτυο και βοηθά στην εξαγωγή και λήψη πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο. Το σχέδιο πριμοδότησης θα σας κοστίσει 49 δολάρια το μήνα και σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 100.000 σελίδες.

5. Εισαγωγή..io

Είναι γνωστό για τον οικοδεσπότη του και δημιουργεί διαφορετικά σύνολα δεδομένων για τους χρήστες. Το Import.io εισάγει δεδομένα από διάφορες ιστοσελίδες και εξάγει αρχεία CSV. Είναι γνωστή για την προηγμένη της τεχνολογία και είναι σε θέση να συγκεντρώνει εκατομμύρια σελίδες την ημέρα. Μπορείτε να κατεβάσετε και να ενεργοποιήσετε το import.io δωρεάν. Είναι συμβατό με Linux και Windows και συγχρονίζει τους λογαριασμούς στο διαδίκτυο.

6. Webhose.io

Είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές εξαγωγής δεδομένων. Αυτό το εργαλείο παρέχει εύκολη και άμεση πρόσβαση σε δομημένα και σε πραγματικό χρόνο δεδομένα και ανιχνεύει διάφορες ιστοσελίδες. Μπορεί να σας προσφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα σε περισσότερες από 200 γλώσσες και να αποθηκεύει τις εξόδους σε μορφές XML, RSS και JSON.

7. Spinn3r

Μας επιτρέπει να φέρουμε ολόκληρο τον ιστότοπο, τα blogs, τους ιστότοπους κοινωνικών μέσων, το ATOM ή τις ροές RSS. Αποθηκεύει τα δεδομένα σε μια ευανάγνωστη και ευανάγνωστη μορφή, χάρη στο API του πυροσβεστικού χώρου για τη διαχείριση πολλών μορφών δεδομένων με προηγμένη προστασία spam . Βοηθά να απαλλαγούμε από το spam και αποτρέπει την ακατάλληλη χρήση της γλώσσας, βελτιώνοντας την ποιότητα των δεδομένων σας και διασφαλίζοντας την ασφάλειά τους.

8. OutWit Hub

Είναι ένα δημοφιλές add-on για το Firefox με πολλά χαρακτηριστικά και χαρακτηριστικά εξαγωγής δεδομένων. Το OutWit όχι μόνο εξάγει δεδομένα αλλά αποθηκεύει και ανιχνεύει το περιεχόμενό σας σε κατάλληλη και ευανάγνωστη μορφή. Μπορείτε να ξύνετε οποιοδήποτε τύπο ιστοσελίδας χωρίς να χρειαστείτε κωδικούς.

9. 80legs

Είναι ακόμα μια ισχυρή και εκπληκτική εφαρμογή ανίχνευσης ιστού και δεδομένων. Το 80legs είναι ένα ευέλικτο εργαλείο που ρυθμίζει τις απαιτήσεις σας και συλλέγει άμεσα πολλά δεδομένα. Αυτός ο αποξεστήρας ιστού έχει αποξέσει πάνω από 600.000 τομείς μέχρι στιγμής και χρησιμοποιείται από γίγαντες όπως το PayPal.

10. Scraper

Το Scraper είναι μια διάσημη και χρήσιμη επέκταση του Chrome με εκτεταμένες ιδιότητες εξαγωγής δεδομένων και διευκολύνει την έρευνα στο διαδίκτυο. Εξάγει τα αποκομμένα δεδομένα στα φύλλα του Google και είναι κατάλληλο τόσο για αρχάριους όσο και για ειδικούς. Μπορείτε εύκολα να αντιγράψετε τα δεδομένα στα clipboards και το Scraper δημιουργεί μικροσκοπικά XPaths με βάση τις απαιτήσεις σας.

December 14, 2017