Back to Question Center
0

Ποια είναι η καλύτερη προσέγγιση για SEO για την εγγραφή μου στο Amazon;

1 answers:

Όταν πρόκειται για την εκτέλεση SEO για την καταχώριση του Amazon, η κύρια πρόκληση που αντιμετωπίζουν συνήθως σχεδόν κάθε on-line επιχειρηματίας που πωλούν εκεί είναι ο συνεχώς εξελισσόμενος αλγόριθμος αναζήτησης A9. Έτσι, πώς να προσαρμοστείτε σε αυτή τη συνεχώς μεταβαλλόμενη πραγματικότητα και να επιβιώσετε κάτω από τόσο σοβαρό ανταγωνισμό στην αγορά που κυβερνάει την Amazon; Σας συνιστώ να ακολουθήσετε αυτόν τον απλό οδηγό βήμα προς βήμα, καθώς πιστεύω ότι είναι ο ευκολότερος ακόμα ακόμα τρόπος διαχείρισης της SEO για κάθε κατάλογο προϊόντων της Amazon. Τελικά, για να δείτε τις προσφορές προϊόντων σας ανάμεσα στα πιο αναζητημένα και τα πιο απαιτητικά προϊόντα εκεί - melhores sites para comprar oculos. Εδώ είναι πώς μπορείτε να επιτύχετε σε αυτό το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ξεκινήστε με την έρευνα λέξεων κλειδιών

Λέξη-κλειδί SEO για βελτιστοποίηση λίστας Amazon έχει σκοπό να σιγουρευτεί ότι οι προσφορές σας κατατάσσονται καλά για το μέγιστο αριθμό συνδυασμών λέξεων-κλειδιών που χρησιμοποιούνται πραγματικά από τους ζωντανούς αγοραστές που αναζητούν προϊόντα εκεί. Και σας συνιστώ να έχετε ένα kickstart με τον κύριο κατάλογο ελέγχου των κορυφαίων στοχοθετημένων λέξεων-κλειδιών που αναμένεται να οδηγήσουν την καμπάνια SEO σας για την εγγραφή του Amazon σε πιο μακροπρόθεσμη βάση. Μεταξύ των άλλων, σας προτείνω να δοκιμάσετε ένα από αυτά τα δοκιμασμένα εργαλεία αναζήτησης λέξεων-κλειδιών Δοκιμάσαμε επίσης το δικό μου κατάστημα πώλησης με drop-shipping: το Google Keyword Planner (χρησιμοποιήστε πριν από οτιδήποτε άλλο για να δείτε μια πλήρη εικόνα των σχετικών λέξεων-κλειδιών που χρησιμοποιούνται κυρίως από το live αγοραστές όχι μόνο στο Amazon, αλλά και αλλού στον ιστό), το Sellics (η καλύτερη λύση για να έχεις καλό kickstart με το brainstorming πριν τελικά σχηματίσεις τον κύριο κατάλογο επιλογών των κορυφαίων λέξεων-κλειδιών στόχων), LSI Graph and Thesaurus επιλογή για να έχετε όλες τις πολύτιμες προτάσεις λέξεων-κλειδιών με συνώνυμα που ίσως να έχετε χάσει για την αρχή), Moz (είναι ένα καλό εργαλείο για την έρευνα λέξεων-κλειδιών και να ανακαλύψετε όλες τις κρυφές ευκαιρίες που χρησιμοποιούνται από τους πλησιέστερους αντιπάλους της αγοράς σας).

Προχωρήστε με Προσφορές Εκπτώσεις

Μπορεί να φαίνεται σαν ένα no-brainer, αλλά σχεδόν κάθε πελάτης ψάχνει για διάφορες εκπτώσεις και κορυφαίες προσφορές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι εκπτώσεις μπορούν να γίνουν ένας πραγματικά ύπουλος τρόπος για τη βελτίωση της SEO για την καταχώριση του Amazon με υψηλότερη μετατροπή, καθώς επίσης και να έχει μια ευρύτερη έκθεση σε απευθείας σύνδεση αναζήτηση και να κερδίσει πιο θετικές κριτικές πελατών εκεί. Έτσι, όταν οι λίστες προϊόντων σας είναι σωστά κορεσμένες με τις σωστές λέξεις-κλειδιά και τις φράσεις αναζήτησης με τις καλύτερες επιδόσεις, ήρθε η ώρα να εξετάσετε την προσφορά ορισμένων προϊόντων με μειωμένο επιτόκιο, για παράδειγμα μέσω φωτισμού / καλύτερων προσφορών, κουπονιών, προσωρινών εκπτώσεων, ακόμη και μια μικρή έκπτωση..Και είμαι βέβαιος ότι η υποβολή αίτησης για μία και μοναδική στρατηγική έκπτωσης θα αποδώσει πάντα, οδηγώντας το προϊόν σας στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης του Αμαζονίου.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει ικανοποίηση στους αγοραστές

Ας το παραδεχτούμε - η Amazon θα τοποθετεί πάντα τον πελάτη και το ποσοστό ικανοποίησης του πριν από οτιδήποτε άλλο. Έτσι, κάνοντας κάθε πελάτη ευτυχισμένη είναι ένας εξίσου καλός τρόπος εκτέλεσης SEO για την καταχώρισή σας στο Amazon. Με αυτόν τον τρόπο, σκεφτείτε να δώσετε την ακριβή σας προσοχή στα ακόλουθα σημεία της ικανοποίησης των πελατών:

  • Παρακολουθήστε τις αξιολογήσεις σας Star και συνεχίστε να παρακολουθείτε τις αναθεωρήσεις πελατών για να αντιμετωπίσετε τις αρνητικές βραχυπρόθεσμα.
  • Δώστε αρκετή προσοχή στην ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών (Order Defect Rate) - είναι επίσης πολύ σημαντικοί παράγοντες στο SEO για την προώθηση της Amazon Listing.
  • Η επαρκής διαθεσιμότητα είναι επίσης ένα κρίσιμο μέρος της καλής σας εμπειρίας αγορών που παρέχεται σε κάθε επισκέπτη του Amazon. Απλά βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε τη διαθεσιμότητα των αποθεμάτων σας σε καλό δρόμο για να αποφύγετε πιθανά προβλήματα μη διαθεσιμότητας.
  • Το ποσοστό εξόδου είναι πολύ δύσκολο να ελεγχθεί, τουλάχιστον άμεσα. Αλλά, ούτως ή άλλως, είναι μια πολύ σημαντική μέτρηση που δείχνει πόσοι πελάτες αφήνουν το Amazon όταν βλέπουν τις λίστες προϊόντων σας. Απλώς σκεφτείτε να φέρετε στο ελάχιστο το ποσοστό εξόδου σας, καθώς μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τις θέσεις κατάταξης με τον δικό του τρόπο.
December 13, 2017