Back to Question Center
0

Μπορείτε να μου δείξετε μερικούς έξυπνους τρόπους για να ολοκληρώσετε τη βελτιστοποίηση του Amazon και να κερδίσετε;

1 answers:

Ας το παραδεχτούμε - κάθε ενεργός έμπορος που πωλεί στο Amazon εμπλέκεται σε μια πολύ δύσκολη πρόκληση. Και ο μόνος τρόπος να κυριαρχήσετε σε αυτήν την γεμάτη αγορά κυριαρχεί στο Buy Box και να χειριστείτε μια πλήρη βελτιστοποίηση του Amazon για τις καταχωρίσεις προϊόντων σας. Διαφορετικά, το μερίδιο των αγοραστών που αναζητούν πάντα μόνο γρήγορες και φθηνές προσφορές δεν θα είναι διατεθειμένο να ξοδέψει πολύ χρόνο αναρωτιόντας εκεί και να αποφασίσει ποια συμφωνία θα επιλέξει από μια πραγματικά τεράστια διαθεσιμότητα προϊόντων εκεί. Και εδώ έρχεται η βελτιστοποίηση του Amazon! Παρακάτω θα σας δείξω μερικές πρακτικές προτάσεις που υποστηρίχθηκαν με κάποιες έξυπνες οδηγίες για να εκτελέσετε τη βελτιστοποίηση του Amazon σαν επαγγελματίας.

Εδώ είναι:

Τίτλος προϊόντος Πλούσιος με Long-Tail Λέξεις-κλειδιά

έχοντας πολύ βάρος στην βελτιστοποίηση του Amazon μπορεί να γίνει ακόμα πιο ισχυρός εάν εστιάσετε στην τοποθέτηση τους στον τίτλο του προϊόντος σας. Ταυτόχρονα, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι περισσότεροι πελάτες γνωρίζουν ήδη τι χρειάζονται - βοηθώντας τους να εντοπίσουν τα προϊόντα σας χρησιμοποιώντας φράσεις αναζήτησης μακριάς ουράς είναι μια πολύ καλή ιδέα, σωστά; Και για να δώσετε στους εαυτούς σας τις καλύτερες πιθανότητες να ταξινομήσετε καλά και να μετατρέψετε περισσότερους ανυπόμονες πελάτες στους πραγματικούς αγοραστές προτείνω να χρησιμοποιείτε μόνο ακριβείς και συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά (π - mã¶belentsorgung.χ., συμπεριλαμβανομένων χαρακτηριστικών όπως το χρώμα του προϊόντος ή το μέγεθος μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε σημαντικά τις μέσες μετατροπές σας) τοποθετήστε εμπορικές ονομασίες στον τίτλο του προϊόντος σας (για να ταξινομήσετε καλά για μια πιο στοχευμένη επωνυμία αναζήτησης) και μην ξεχάσετε να λάβετε υποστήριξη με ένα ειδικά προσαρμοσμένο εργαλείο βελτιστοποίησης λέξεων-κλειδιών του Amazon, όπως Keyword Inspector, Merchant Words, Unicorn Smasher ή AMZ Ιχνηλάτης.

Σήμερα, η κατοχή μιας θετικής κοινωνικής απόδειξης καθίσταται ολοένα και πιο σημαντική για σχεδόν κάθε ηλεκτρονική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, εκτός από την ίδια τη βελτιστοποίηση του Amazon . Και δεν είναι περίεργο - η ικανοποίηση του πελάτη που υποστηρίζεται από χαρούμενα σχόλια και κριτικές συνήθως ενθαρρύνει τους ανθρώπους να συμμετάσχουν στη συμφωνία. Απλά διατηρήστε τη σωστή ισορροπία ανάμεσα στην προσφορά κινήτρου και στην ενεργητικότητα με υπερβολικό τρόπο. Και να έχετε κατά νου ότι οι αναθεωρήσεις πελατών είναι στην πραγματικότητα μια πολύ σημαντική μέτρηση, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τη λήψη της τελικής απόφασης για μια αγορά. Εννοώ ότι η αρνητική φήμη με μια συχνά εμφανιζόμενη "κακή" κριτική πελάτη μπορεί επίσης να αντιστρέψει το μερίδιο του λέοντος των πιθανών πελατών σας ακριβώς προς την αντίθετη κατεύθυνση. Για να αποφύγετε αυτά τα ατυχή περιστατικά, σας συνιστώ να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν ηλεκτρονικό εργαλείο Feedback Genius. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ρυθμίσετε την ειδοποίηση σε πραγματικό χρόνο ώστε να είστε πάντα ενήμεροι για κάθε αρνητική αναθεώρηση του πελάτη που χρειάζεται άμεση ανταπόκριση. Ταυτόχρονα, η δήλωση της καλής θέλησής σας και η αντιμετώπιση κάθε αρνητικής συμβάντος προτού να βλάψει ολόκληρη την ηλεκτρονική σας επιχείρηση θα ήταν πάντα μια καλά διαμορφωμένη απόφαση, σωστά; Μετά από όλα, ο χειρισμός της ενεργητικής επικοινωνίας προς τους αγοραστές σας θα δώσει αναπόφευκτα στους περισσότερους επισκέπτες σας ένα καλό μυαλό - ο πωλητής λαμβάνει ιδιαίτερη προσοχή από κάθε πελάτη που αγοράζει εκεί.

December 13, 2017