Back to Question Center
0

Μπορείτε να με βοηθήσετε με τη βελτιστοποίηση της περιγραφής του προϊόντος μου στο Amazon;

1 answers:

Όπως και οι μεγάλες μηχανές αναζήτησης (όπως το ίδιο το Google, καθώς και το Yahoo, το Bing κ.ο.κ.), ο αλγόριθμος κατάταξης προϊόντων του Amazon A9 χρειάζεται να διαθέτει μια καλά προετοιμασμένη στρατηγική βελτιστοποίησης - kanger pro tank 2 drip tips. Φυσικά, αν δεν θέλετε η περιγραφή του προϊόντος σας στο Amazon να μην είναι ποτέ αντιληπτή από τους ζωντανούς αγοραστές που αναζητούν τα προϊόντα που πωλούνται εκεί. Γι 'αυτό, αν δεν έχετε ποτέ ανησυχεί για τη βελτιστοποίηση κάθε τμήματος της περιγραφής του προϊόντος σας στο Amazon, ήρθε η ώρα να κάνετε τελικά τα πράγματα καθαρά! Παρόλο που αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η Google δεν έχει πλέον την κυριαρχία σε ολόκληρο τον online κόσμο που βλέπουμε σήμερα, το Amazon μπορεί να θεωρηθεί πιθανότατα το headliner της σύγχρονης βιομηχανίας ηλεκτρονικού εμπορίου και ναυτιλίας.

Έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες κατάταξης. Ωστόσο, δεν είναι τόσο ολοκληρωμένες, όπως μπορούμε να σκεφτούμε οι περισσότεροι από εμάς. Φυσικά, δεδομένου ότι εσείς είστε τουλάχιστον εν μέρει εξοικειωμένοι με την αρχική ιδέα της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης. Για όλους τους άλλους - παρακάτω είναι ένας σύντομος οδηγός βελτιστοποίησης για να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε την περιγραφή του προϊόντος σας στο Amazon. Τελικά, για να γίνει ένα σημείο εκκίνησης ανοίγοντας το δρόμο για μια ισχυρή επιτυχία πωλητή σε αυτό πραγματικά γεμάτο και ως εκ τούτου εξαιρετικά ανταγωνιστική σε απευθείας σύνδεση αγορά.

Πριν να βελτιστοποιήσετε την περιγραφή του προϊόντος στο Amazon

Πριν από οτιδήποτε άλλο, επιτρέψτε μου να πω ότι μπορείτε να αναστεναγείτε ελεύθερα με ανακούφιση. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Ευτυχώς, δεν είναι πολύ δύσκολο να κατανοήσετε τουλάχιστον τις γενικές αρχές βελτιστοποίησης στο Amazon - και είστε έτοιμοι να πάτε. Φυσικά, αναπόφευκτα θα χρειαστεί να βασιστείτε σε μια σταθερή τιμολόγηση και το υπόβαθρο διαθεσιμότητας των αποθεμάτων. Αλλά μόλις ολοκληρωθεί η μεγάλη στρατηγική βελτιστοποίησης - και είστε ήδη στα μισά του δρόμου για να γίνετε ένας επιτυχημένος έμπορος σε απευθείας σύνδεση που πωλεί εκεί. Εννοώ ότι ο αλγόριθμος κατάταξης αναζήτησης του Amazon με τις δικές του ιδιαιτερότητες εξακολουθεί να μην αλλάζει ποτέ σε σχέση με αυτόν που χρησιμοποιείται από την Google ή από άλλες μεγάλες μηχανές αναζήτησης.

Μετατροπή ή ικανοποίηση χρηστών;

Ας το παραδεχτούμε - ενώ ο γίγαντας της παγκόσμιας αναζήτησης (επίσης γνωστός ως Google) προορίζεται να πωλεί διαφημίσεις, η Amazon σχεδιάστηκε για να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο δίκτυο ηλεκτρονικού εμπορίου που να πωλεί και να παραδίδει προϊόντα σε όλο τον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι σε αντίθεση με το στοίχημα Google κυρίως για CTR και χρόνο ανά επίσκεψη χρήστη, η Amazon χρησιμοποιεί αρκετά διαφορετικές μετρήσεις επιτυχίας όπως το ακαθάριστο εισόδημα ή το περιθώριο που μετράται ανά ζωντανή αναζήτηση αγοραστή.

Δομημένα ή τυχαία δεδομένα;

Σε αντίθεση με τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης, ο δείκτης αναζήτησης Amazon A9 έχει σαφή δομή. Με απλά λόγια, αυτή η συνωστισμένη αγορά μπορεί να σας δώσει ακριβώς αυτό που θέλετε μόνο σε συγκεκριμένη μορφή. Σημαίνει ότι από τη σκοπιά του Amazon, η σωστή επιλογή λέξεων-κλειδιών ή η δομή του καταλόγου προϊόντων (ακόμη και με την πιο πενιχρή λεπτομέρεια να αλλάξει / παραλειφθεί) μπορεί να αλλάξει δραματικά τις δυνατότητές σας να ταξινομήσετε καλά εκεί.

Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης σε σελίδα ή εκτός σελίδας;

Ας κάνουμε τελικά όλα σαφή - η διαδικασία βελτιστοποίησης για οποιαδήποτε περιγραφή του προϊόντος στο Amazon είναι όλα σχετικά με on-page SEO. Αυτό σημαίνει ότι είστε ελεύθεροι να ξεχάσετε για τη δημιουργία συνδέσμων ή οποιωνδήποτε άλλων χρονοβόρων και συνήθως έντασης εργασίας (διαφορετικά, δαπανηρών) έργων - μία για πάντα. Ακριβώς επειδή οποιοδήποτε μέσο off-page SEO μπορεί να επηρεάσει δύσκολα την κατάταξή σας δυναμικό, τουλάχιστον τον τρόπο που είναι για το Google.

December 13, 2017