Back to Question Center
0

Πώς να δημιουργήσετε έναν πραγματικά νικηφόρο κατάλογο εμπόρων του Αμαζονίου;

1 answers:

Πριν σας δείξει τι κάνει έναν κορυφαίο κατάλογο λιανικών πωλήσεων του Αμαζονίου που πωλεί, ας το παραδεχτούμε - το ηλεκτρονικό εμπόριο ή η πτώση των ναυτιλιακών επιχειρήσεων δεν είναι ένα αυτόνομο online έργο. Σημαίνει ότι δεν μπορείτε απλά να ρυθμίσετε όλα με τον σωστό τρόπο - και τελειώσατε, μια για πάντα. Αυτός είναι ο λόγος που υπάρχουν πολλά συνεχώς μεταβαλλόμενα εργαλεία λογισμικού και πρακτικές κατευθυντήριες γραμμές διαθέσιμες σε ανοιχτή πρόσβαση στο διαδίκτυο για να βοηθήσετε με τη βελτιστοποίηση λίστας εμπόρων Amazon. Αλλά παρακάτω πρόκειται να συγκεντρώσω τις γνώσεις μου και την πραγματική ζωή γνώση για να σας δώσει μια πλήρη εικόνα της σύγχρονης ιδέας του ηλεκτρονικού εμπορίου SEO.

Αναζήτηση Θέσεις Κατάταξης και Πωλήσεις

Μπορεί να φανεί όπως ένα no-brainer, αλλά το καλύτερο που βελτιστοποιείτε την καταχώρισή σας, αναζήτηση στο Amazon θα έχει. Τελικά, για να οδηγήσετε σε περισσότερες πωλήσεις και ενεργούς πελάτες που πραγματοποιούν αγορές με το κατάστημά σας σε μόνιμη βάση - create fake id cards online. Και φυσικά, υπάρχουν μερικά κόλπα που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε αυτόν τον πραγματικά επιθετικό αγώνα. Χρησιμοποιήστε τις παρακάτω πρακτικές προτάσεις και χρήσιμες υποδείξεις για να βελτιώσετε τις τρέχουσες θέσεις κατάταξης στο Amazon και να οδηγήσετε τον κατάλογο εμπόρων σας ένα βήμα πιο κοντά στην κορυφή της αναζήτησης αγορών εκεί.

Συμβουλές βελτιστοποίησης λέξεων-κλειδιών για τη λίστα εμπόρων σας στο Amazon

  • Έρευνα λέξεων-κλειδιών - Θα πρέπει να ολοκληρώσετε μια έρευνα σε βάθος και ανταγωνιστική ανάλυση -αποτελεσματικές λέξεις-κλειδιά και φράσεις αναζήτησης μεγάλης ουράς στην κατηγορία προϊόντων σας. Ξεκινήστε με την αναζήτηση των ευκαιριών λέξεων-κλειδιών χρησιμοποιώντας το εργαλείο προγραμματισμού λέξεων-κλειδιών της Google. Στη συνέχεια, λάβετε μια μεγάλη εικόνα των πιο αποτελεσματικών που ήδη χρησιμοποιούνται από τους πιο κοντινούς ανταγωνιστές σας. Με αυτό τον τρόπο προτείνω να δοκιμάσετε ένα από τα παρακάτω εργαλεία για την έρευνα και βελτιστοποίηση λέξεων-κλειδιών, όπως οι Εμπορικές λέξεις-κλειδιά, ο ΑΜΖ Tracker, ο Προσκόπτης της Ζούγκλας ή ο Επιθεωρητής λέξεων-κλειδιών.

  • Τιμές Ελέγχου - Εννοώ εδώ ότι θα πρέπει να προσαρμόσετε τις τιμές σας σε αυτή τη συνεχώς μεταβαλλόμενη πραγματικότητα απόφαση πάνω Amazon , υποστηριζόμενη από έναν κυριολεκτικά ανταγωνιστικό ανταγωνισμό στην αγορά. Και ίσως ο μόνος τρόπος για την επιβίωση της επιχείρησής σας κάτω από μια τέτοια εχθρική πορεία των γεγονότων είναι να ενισχυθεί με ένα επαγγελματικό εργαλείο παρακολούθησης των τιμών. Μεταξύ των άλλων συνιστώ τους ακόλουθους βοηθούς του διαδικτύου, ώστε να μπορείτε να είστε πάντα ευέλικτοι και να παρέχετε άμεσες προσαρμογές σε πραγματικό χρόνο για να συνεχίσετε να οδηγείτε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στη λίστα προϊόντων σας (Keepa, Λογική πωλητή, Appeagle και Repricer Express). Θυμηθείτε, όσο περισσότερη κυκλοφορία τραβάτε, τόσο πιο επιτυχημένες προσφορές και υψηλότερη βαθμολογία έχετε.
  • Συχνές προσφορές - η εκτέλεση διαφόρων προσφορών σε προγραμματισμένη βάση δεν μπορεί μόνο να ενισχύσει τις τρέχουσες πωλήσεις σας σχεδόν σε χρόνο μηδέν, αλλά να αυξήσει τις ταξινομήσεις αναζήτησης σε μακρύτερη χρονική περίοδο. Το θέμα είναι ότι έχοντας μια σχετικά καλή και σταθερή πρόοδο των πωλήσεων προς το παρόν δίνει στον αλγόριθμο αναζήτησης A9 ένα ισχυρό μήνυμα κατάταξης ότι ο κατάλογος εμπόρων σας στο Αμαζόν αξίζει να εκπροσωπείται σε ένα ευρύτερο κοινό ενεργών αγοραστών που αναζητούν αντικείμενα εκεί. Ταυτόχρονα, η κατοχή προγραμματισμένων προωθήσεων μπορεί να σας επιτρέψει να πειραματιστείτε με διαφορετικούς συνδυασμούς αναζήτησης μεγάλης ουράς, επιτρέποντάς σας έτσι να αποκτήσετε ένα άλλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στοχεύοντας περισσότερες φράσεις αναζήτησης με κορυφαία συνάφεια.
December 13, 2017