Back to Question Center
0

Τι ψάχνει η Google όταν πρόκειται για backlinks του HQ;

1 answers:

Πριν προσπαθήσετε να κοιτάξετε μέσα από τα backlinks του HQ από την άποψη της μηχανής αναζήτησης Google, ας ξεκινήσουμε με ορισμένους βασικούς ορισμούς. Τι είναι ένα backlink για σκοπούς SEO; Μια τυπική backlink είναι ένας σύνδεσμος που δείχνει πίσω σε εσάς από έναν ιστότοπο ή ένα ιστολόγιο τρίτου μέρους. Μερικές φορές τα backlinks ονομάζονται "εισερχόμενες" ή "εισερχόμενες" συνδέσεις. Οτιδήποτε - casino eurogrand gratuit.

Είναι υψηλής ποιότητας backlinks πραγματικά τόσο σημαντικό;

Γιατί ειδικά οι backlinks του HQ είναι τόσο σημαντικοί για τη συνολική πρόοδο στο SEO και τελικά για να βρεθείτε ανάμεσα στα 10 κορυφαία αποτελέσματα αναζήτησης; Οι υψηλής ποιότητας backlinks που κατασκευάστηκαν βιολογικά θεωρούνται από την Google ως "ψηφοφορία" εμπιστοσύνης και εμπιστοσύνης στη μοναδικότητα και την πραγματική αξία του ιστοτόπου ή blog σας. Με αυτόν τον τρόπο, η Google λαμβάνει όλα τα backlinks στο προφίλ του συνδέσμου σας - για να εκχωρήσει σε κάθε ιστοσελίδα την ατομική της αξία (επίσης γνωστή ως PageRank). Αφού κάναμε τα πράγματα λίγο σαφή, ας δούμε τι ψάχνει η Google - όταν πρόκειται για backlinks του HQ ειδικότερα. Παρακάτω υπάρχουν μερικά σημεία με κουκκίδες που συνοδεύονται από σύντομες εξηγήσεις για να σας δώσουν τη μεγάλη εικόνα.

Αναφορικά με τις φυσικές backlinks υψηλής ποιότητας, εδώ ψάχνει η Google:

  • Μεμονωμένος αριθμός τομέων που αναφέρεται στον ιστότοπο ή το ιστολόγιό σας (είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας στην εξελιγμένη αναζήτηση Google αλγόριθμος).
  • Η αρχή του ιστότοπου ή της ιστοσελίδας, η οποία συνδέεται πίσω με τον ιστοτόπο ή το ιστολόγιό σας, συγκαταλέγεται στις βασικές ιδιότητες των συνδέσμων του HQ (δηλαδή, μερικές συνδέσεις με πολύ ισχυρή αρχή μπορούν εύκολα να χτυπήσουν τυχόν χύδην σύνολα χαμηλής- ποιοτικά).
  • Η πηγή της αρχής στα μάτια της Google είναι ένας ιστότοπος ή ιστολόγιο που εμπιστεύονται όλοι οι χρήστες, οι εμπειρογνώμονες του κλάδου, άλλοι ιστότοποι και τα ιστολόγια, καθώς και οι μεγάλες μηχανές αναζήτησης.

  • Οι περισσότεροι HQ backlinks που κατάφερα να έχετε οικοδομήσει οργανικά, τόσο το καλύτερο.
  • Οι ιστοχώροι ή τα ιστολόγια ηλικιωμένων τομέων μπορεί μερικές φορές να θεωρηθούν πιο πολύτιμα, παρά επικαλύψεις από πηγές που δεν είναι τόσο χρονικά δοκιμασμένες.
  • Οι συνδέσεις από μόνο τις εξειδικευμένες και εξειδικευμένες πηγές θα έχουν σίγουρα πιο μετρήσιμη βαρύτητα και αξία στον SEO, αντί για εκείνες που δεν έχουν καθαρά σχετική φύση (επιπλέον - οι άσχετες backlinks μπορούν να αντιμετωπιστούν εύκολα από την Google ως μια δύσκολη ή σίγουρα χειραγωγική ενέργεια - που φυσικά ισχύει για ποινή κατάταξης ή ακόμη και χειροκίνητη αναγωγή).
  • Οι επανασύνδεσμοι περιβάλλοντος (δηλ. Εκείνοι που βρέθηκαν ενσωματωμένοι στο αρχικό περιεχόμενο της σελίδας σας) είναι πολύ πιο πολύτιμοι παρά αυτοί που τοποθετούνται σε ξεχωριστά πρόσθετα, widget ή αλλού έξω από το κύριο κείμενο.
  • Η πολυμορφία του συνδέσμου προφίλ θα σας κάνει καλές, καθώς η ύπαρξη πολλών διαφορετικών συνδέσμων HQ από ένα διαφορετικό σύνολο ιστοτόπων και blogs μοιάζει καθαρά φυσικό (δηλαδή, δεν έχουν πάρα πολλές συνδέσεις που προέρχονται από τον ίδιο τομέα - τις μηχανές αναζήτησης).
  • Οι αγκύλες κειμένου συνδέσεων δεν πρέπει ποτέ να παραμεληθούν - εν μέρει καθορίζουν τον τρόπο με τον οποίο η Google "διαβάζει" και "κατανοεί" το σύνδεσμο (σε αυτό το σημείο προτείνουμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις άγκυρες λέξεων-κλειδιών ακριβούς αντιστοίχισης, δύο φορές πριν από την εφαρμογή των ίδιων τεμαχίων περιεχομένου κειμένου που πιθανώς χρησιμοποιούσαν ήδη οι εξειδικευμένοι ανταγωνιστές σας).
December 8, 2017