Back to Question Center
0

SEO vs. PPC: Semalt, πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα & μια ολοκληρωμένη προσέγγιση

1 answers:
SEO vs. PPC: Semalt, πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα & ολοκληρωμένη προσέγγιση

Σίγουρα, είμαστε μεγάλοι για το SEO στο καπέλο Semalt. Η εμπειρία μου σε αυτόν τον κλάδο εδώ και σχεδόν 17 χρόνια μου δείχνει ότι, όταν γίνει καλά, η οργανική αναζήτηση προσφέρει περισσότερο όγκο με ένα καλύτερο κόστος ανά μόλυβδο από την πληρωμένη αναζήτηση.

Semalt, αυτό δεν είναι η εμπορία Άγρια Δύση ήταν κάποτε. Νέες επιχειρήσεις μπορεί να έχουν έναν σκληρό χρόνο να ξεκινήσετε με SEO, και η πληρωμένη αναζήτηση μπορεί να προσφέρει ένα γρήγορο κομμάτι για την αναζήτηση μάρκετινγκ όταν γίνεται σωστά.

Για μένα, όλα αυτά έρχονται πίσω στη στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ. Η εξολόθρευση των υποψήφιων πελατών σας και ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιούν τον ιστό είναι το κλειδί για να καθορίσετε αν η πληρωμένη αναζήτηση, η οργανική αναζήτηση ή ο συνδυασμός και των δύο είναι η καλύτερη προσέγγιση για τη μοναδική και συνεχώς μεταβαλλόμενη κατάσταση σας.

Σε αυτή τη θέση, θα εξετάσω τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των SEO και της ΔΕΗ ως στρατηγική μάρκετινγκ και θα σας δώσω μερικές συμβουλές για την επιλογή του σωστού καναλιού για την επιχείρησή σας. Το Semalt τόσο οργανικό όσο και πληρωμένο είναι κατάλληλο, θα ρίξουμε μια ματιά στο πώς να ενσωματώσουμε το SEO και τη ΔΕΗ για καλύτερα αποτελέσματα από τις προσπάθειες μάρκετινγκ αναζήτησης.

SEO vs ΔΕΗ: Ποια είναι η διαφορά;

Υπάρχουν δύο βασικές διαφορές μεταξύ της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO) και της πληρωμής ανά κλικ (PPC). Το πρώτο είναι ότι οι πληρωμένες διαφημίσεις εμφανίζονται στο επάνω μέρος της σελίδας, πάνω από τις οργανικές καταχωρίσεις. (Οι καταχωρίσεις του Semalt μπορούν να εμφανιστούν στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης όταν δεν υπάρχουν διαφημίσεις αναζήτησης για ένα δεδομένο ερώτημα, howeer.) Το δεύτερο είναι ότι η κίνηση από τη βιολογική είναι δωρεάν, ενώ η κίνηση από τη ΔΕΗ έχει κόστος για κάθε κλικ.

SEO: Βελτίωση της οργανικής κυκλοφορίας

Ποια είναι τα υπέρ και τα κατά της οργανικής κυκλοφορίας από τις μηχανές αναζήτησης; Semalt αρχίζουν με τα πλεονεκτήματα:

Ευαισθητοποίηση. Η ορατότητα στις μηχανές αναζήτησης για τις στοχευμένες λέξεις-κλειδιά σας θέτει την επιχείρησή σας μπροστά στους πιθανούς πελάτες με τον ίδιο τρόπο όπως και αν επρόκειτο να διαφημιστείτε και οδηγεί στην ευαισθητοποίηση της μάρκας.

Branding. Η προβολή γύρω από τους εμπορικούς όρους αναζήτησης και τα ενημερωτικά ερωτήματα που σχετίζονται με την περιοχή της επιχείρησής σας μπορεί να έχει ένα θετικό πλεονέκτημα επωνυμίας. Η μάρκα σας μπορεί να συσχετιστεί και να εμπιστευτεί οι ερευνητές που υποβάλλουν ερωτήσεις καθώς διεξάγουν την έρευνα που θα οδηγήσει σε αγορά. Μπορείτε να γίνετε φημισμένη φωνή γύρω από ένα δεδομένο θέμα.

Αξιοπιστία και εμπιστοσύνη. Η επιστροφή του ιστότοπού σας στα οργανικά αποτελέσματα μπορεί να επηρεάσει την αξιοπιστία σας με ένα κοινό που αναζητά τις υπηρεσίες σας. Πολλοί χρήστες παραλείπουν τις διαφημίσεις και εμπιστεύονται καλύτερα τα οργανικά αποτελέσματα. Το να είσαι ορατό δίνει στην επιχείρησή σου ότι είναι πολύ σημαντική σφραγίδα της έγκρισης. Έχοντας επίσης ισχυρά σήματα ανασκόπησης και φήμης, θα αποφέρει περαιτέρω οφέλη.

Διαδικτυακή κυκλοφορία. Η αύξηση της επισκεψιμότητας του ιστότοπου σας προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για να αυξήσετε την ευαισθητοποίηση της επιχείρησής σας και να εκπαιδεύσετε μια προοπτική για το γιατί θα αγοράσουν από εσάς.

Κόστος ανά κλικ. Η κίνηση από οργανική αναζήτηση είναι δωρεάν .είδος. Η ανάπτυξη αυτής της ορατότητας απαιτεί χρόνο και προσπάθεια (χρήματα), αλλά δεν υπάρχει άμεση χρέωση για κάθε εμφάνιση ή κλικ.

Απόδοση επένδυσης (ROI). Η κίνηση της βιολογικής μηχανής αναζήτησης μπορεί να προσφέρει βελτιωμένη απόδοση της επένδυσης (ROI) έναντι των παραδοσιακών μορφών πληρωμένων μέσων και, ασφαλώς, να βελτιωθεί με τη ΔΕΗ.

Κόστος. Ενώ ο SEO δεν είναι ούτε φθηνός ούτε εύκολος, θα είναι γενικά πιο αποδοτικός από όλες τις άλλες τακτικές μάρκετινγκ για την προβολή της επωνυμίας και της σχετικής επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας.

Βιωσιμότητα. Σε αντίθεση με το μάρκετινγκ αναζήτησης με πληρωμή, η οργανική κυκλοφορία δεν στεγνώνει τη στιγμή που σταματάτε να πληρώνετε. Ως εκ τούτου, οι προσπάθειες για την ανάπτυξη οργανικής κυκλοφορίας μπορούν να διατηρήσουν μια επιχείρηση όταν οι δαπάνες μάρκετινγκ μειώνονται.

Βελτιωμένη αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων (CTR). Ένα υψηλότερο ποσοστό χρηστών κάνει κλικ στα οργανικά αποτελέσματα.

Συνολικά περισσότερα κλικ. Για να μεγιστοποιήσετε την ορατότητα και τα κλικ, θα θέλετε να έχετε καταχωρίσεις στα πληρωμένα και οργανικά αποτελέσματα. Οι πειραματισμοί σε επίπεδο λέξεων-κλειδιών χρειάζονται εδώ για να δείτε αν πληρώνετε για κλικ που θα λάβετε δωρεάν ή για αύξηση των συνολικών κλικ και CTR τόσο σε πληρωμένα όσο και σε οργανικά - αλλά για να μεγιστοποιήσετε πραγματικά τα αποτελέσματα, απαιτείται μεγάλη προβολή σε πληρωμένες και οργανικές.

Πεδίο εφαρμογής. Υπάρχουν τόσα πολλά νέα ερωτήματα κάθε μέρα που για να μεγιστοποιήσετε το πεδίο εφαρμογής, θα χρειαστείτε ισχυρή οργανική ορατότητα. Δεν θα θέλετε να πληρώνετε για όλα τα είδη των κλικ είτε διαφημίστε κάθε κομμάτι του περιεχομένου στον ιστότοπό σας.

Στρατηγικό πλεονέκτημα. Η ορατότητα στη βιολογική αναζήτηση δεν είναι γρήγορη ή εύκολη - κάτι που είναι καλό και κακό. Μόλις εδραιωθείτε στα οργανικά αποτελέσματα, οι ανταγωνιστές σας δεν μπορούν απλά να αγοράσουν τον τρόπο τους (υποθέτοντας ότι έχετε κάνει τα πράγματα με τον σωστό τρόπο). Αυτό μπορεί να προσφέρει ένα στρατηγικό πλεονέκτημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό αν στηρίζονται στην πληρωμένη αναζήτηση.

Δεν είναι όλα ηλιοφάνεια και ουράνια τόξα, όμως, και υπάρχουν σίγουρα τα αρνητικά για SEO. Σε πολλές περιπτώσεις, η οργανική κυκλοφορία μπορεί να είναι αργή, και μπορεί να είναι άγρια ​​ξεπερασμένη. Εάν ξεκινάτε απλά και οι λέξεις-κλειδιά που στοχεύετε δείχνουν αποτελέσματα που κυριαρχούνταν από τιτάνες όπως το Semalt και το eBay, τότε ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε τη στρατηγική σας.

Μπορεί επίσης να χρειαστεί να αναπτύξετε στοιχεία περιεχομένου για να επιτύχετε ισχυρή οργανική ορατότητα. Όχι όλες οι επιχειρήσεις διαθέτουν τους εσωτερικούς πόρους για να αντιμετωπίσουν την ανάπτυξη περιεχομένου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένα πρόβλημα. Το Semalt, όπως η ασφαλής και αειφόρος σύνδεση κτιρίου, μπορεί να είναι δύσκολο να κυριαρχήσει και, συχνά, χρειάζεται μια στρατηγική μαζί με την υποστήριξη των εμπειρογνωμόνων.

Η ημιαγωγική κίνηση μπορεί επίσης να έρθει σε μεγάλο βαθμό μέσω ενημερωτικών ερωτημάτων ή ερωτήσεων έρευνας πριν από την αγορά. Πρόκειται για πολύτιμη επισκεψιμότητα, αλλά μπορεί να απαιτηθεί μια περισσότερο σταδιακή προσέγγιση για την ενθάρρυνση αυτών των χρηστών σε μια αγορά. Πρόκειται για μια ακρογωνιαία δραστηριότητα στο ψηφιακό μάρκετινγκ. Ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκολο και δεν είναι κατάλληλο για όλες τις επιχειρήσεις.

ΔΕΗ: Ορατότητα με λέιζερ

Πώς διαφέρει η πληρωμένη αναζήτηση από τη βιολογική αναζήτηση; Με τα ποσοστά click-through και την εμπιστοσύνη που έχουν συγκεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό υπέρ της οργανικής αναζήτησης, γιατί θα δούμε μια επιχείρηση την πληρωμένη αναζήτηση; Εδώ είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα της ΔΕΗ:

Θέση στη σελίδα. Η αμειβόμενη αναζήτηση κυριαρχεί στο περιεχόμενο που βρίσκεται πιο ψηλά. Με τυπικά τέσσερις διαφημίσεις σε επιτραπέζιους υπολογιστές και τρεις σε κινητά, ένας χρήστης θα βλέπει πάντα τις διαφημίσεις πληρωμένης αναζήτησης, ακόμη και αν επιλέξουν να μετακινηθούν πέρα ​​από αυτές.

Βελτιωμένες διαφημίσεις. Οι διαφημίσεις της ΔΕΗ είναι ακριβώς αυτές οι διαφημίσεις. Ως εκ τούτου, έχετε πολύ πιο λεπτομερή έλεγχο και περισσότερο χώρο για την παράδοση των μηνυμάτων μάρκετινγκ. Οι κλήσεις, οι τοποθεσίες, οι σύνδεσμοι ιστότοπου, τα τιμολόγια και τα κουκκίδες είναι ορισμένες από τις επιλογές για τη δημιουργία διαφημίσεων που κυριαρχούν στη σελίδα.

SEO εναντίον PPC: Semalt, πλεονεκτήματα,
 <img src =

Προϋπολογισμός. Η ΔΕΗ επιτρέπει τον αυστηρό έλεγχο του προϋπολογισμού. Προσδιορίστε πόσο είστε πρόθυμοι να περάσετε ανά ημέρα (ιδανικά με κάποιες αρχικές και ιδανικές ιδέες επιστροφής) και ορίστε αυτό το καθορισμένο όριο.

Στόχευση. Η ΔΕΗ παρέχει έναν τρόπο στοχοθετημένο με λέιζερ για να μπει μπροστά σε δυνητικούς πελάτες. Οι διαφημίσεις μπορούν να στοχεύονται από λέξεις-κλειδιά αναζήτησης, ώρα της ημέρας, ημέρα της εβδομάδας, γεωγραφία, γλώσσα, συσκευή και κοινό βάσει προηγούμενων επισκέψεων. Η βιολογική κυκλοφορία, για λόγους σύγκρισης, είναι πολύ μεγαλύτερη.

Ταχύτητα. Ενώ η ανάπτυξη της καλής οργανικής ορατότητας μπορεί να απαιτήσει χρόνο, μια εκστρατεία της ΔΕΗ μπορεί να δημιουργηθεί σε ημέρες και να αυξηθεί σε εβδομάδες. Δεν υπάρχει γρηγορότερος τρόπος να φτάσετε μπροστά στους πελάτες την ίδια στιγμή που είναι έτοιμοι να αγοράσουν από ό, τι πληρώνεται η διαφήμιση μηχανών αναζήτησης.

Ευκίνητο. Η ταχύτητα παρέχει ευκινησία.

Μάρκετινγκ πληροφοριών. Όταν το βιολογικό προϊόν αποκρύπτει σε μεγάλο βαθμό τα δεδομένα λέξεων-κλειδιών στο όνομα της ιδιωτικής ζωής, δεν υπάρχει τέτοιος περιορισμός με την πληρωμένη αναζήτηση. Με την παρακολούθηση μετατροπών και την ισχυρή ενσωμάτωση με το λογισμικό ανάλυσης (όπως το Google Analytics), μπορούμε να καθορίσουμε ποιες λέξεις-κλειδιά μετατρέπουν και σε ποιο ποσοστό και κόστος. Αυτή η ευφυΐα μπορεί να τροφοδοτηθεί απευθείας στο μάρκετινγκ οργανικής αναζήτησης (SEO) και μπορεί να ενημερώνει όλες τις άλλες διαφημίσεις για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων σε όλους τους τομείς.

Δοκιμή Α / Β. Εύκολα διαχωρίστε τις δοκιμές των διαφημίσεων, των σελίδων προορισμού και ακόμη και των κουμπιών παρότρυνσης για δράση, για να προσδιορίσετε πού βρίσκονται τα καλύτερα αποτελέσματα. Και πάλι, αυτές οι πληροφορίες μπορούν να επαναφερθούν σε όλες τις άλλες ψηφιακές (και παραδοσιακές) προσπάθειες μάρκετινγκ.

Σταθερότητα. Το AdWords δεν υφίσταται την ίδια αναταραχή που μπορεί να υποστούν τα οργανικά αποτελέσματα. Υπάρχουν αλλαγές, αλλά τείνουν να έχουν πολύ μικρότερο αντίκτυπο και να αντιμετωπίζονται ευκολότερα. Η προσεκτική χρήση των τύπων αντιστοίχισης και η ανάλυση των αναφορών των όρων αναζήτησης επιτρέπουν την απομάκρυνση των ανεπιθύμητων αναζητήσεων και την αύξηση της επένδυσης (ROI) με την πάροδο του χρόνου.

Κόστος. Παρά το γεγονός ότι πολλοί διαφημιζόμενοι πιστεύουν ότι ένας λογαριασμός της ΔΕΗ, ο οποίος είναι καλά οργανωμένος και διαχειριμένος, μπορεί να είναι ένας τρόπος χαμηλού κόστους για τη δημιουργία οδηγών για την επιχείρησή σας. Εάν είστε μια τοπική επιχείρηση που στοχεύει σε μια μικρή γεωγραφική περιοχή και ένα μικρό σύνολο λέξεων-κλειδιών, μπορεί να διαπιστώσετε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερους από αρκετούς οδηγούς χωρίς να σπάσετε την τράπεζα. Επιπλέον, με την πάροδο του χρόνου, οι λογαριασμοί μπορούν να βελτιστοποιηθούν περαιτέρω για να μειώσουν το κόστος και να αυξήσουν την απόδοση.

Όπως συμβαίνει και με τη βιολογική αναζήτηση, υπάρχουν πολλά οφέλη για την πληρωμένη διαφήμιση αναζήτησης ή τη ΔΕΗ. Semalt, υπάρχουν και κάποιες παγίδες για τους διαφημιστές που πρέπει να προσέχουν.

Η ΔΕΗ μπορεί να είναι δαπανηρή. Δεν συμβαίνει πάντοτε, αλλά το κόστος μπορεί γρήγορα να αυξηθεί. Αν στοχεύετε σε ολόκληρες χώρες ή διεξάγετε διεθνείς καμπάνιες, οι δαπάνες αυτές μπορεί να είναι σπειροειδείς.

Η αμειβόμενη διαφήμιση αναζήτησης είναι, όπως υποδηλώνει το όνομα, καταβληθεί - γι 'αυτό απαιτείται συνεχής επένδυση. Σταματήστε να πληρώνετε το πιπέρι και οι διαφημίσεις σας θα σβήσουν και η γενιά σας θα στεγνώσει. Εφ 'όσον έχετε ένα σταθερό κόστος απόκτησης, τότε αυτό δεν πρέπει να είναι ένα πρόβλημα, αλλά σε αντίθεση με το SEO, μπορεί να αισθάνεται σαν μια κακή συμφωνία. Φυσικά, το SEO πρέπει να συνεχίσει να κρατάει την αντιπολίτευση στον κόλπο, αλλά η οργανική κίνηση μπορεί να είναι λίγο πιο ισχυρή.

Υπάρχουν διάφορες επιλογές για τη διαφήμιση αναζήτησης με τη ΔΕΗ και η πραγματοποίηση έξυπνων επιλογών εδώ θα επηρεάσει τα αποτελέσματα. Εάν βλέπετε λίστες προϊόντων που κυριαρχούν στην οθόνη για τις λέξεις-κλειδιά σας, τότε οι διαφημίσεις με κείμενο ενδέχεται να μην λειτουργούν τόσο καλά. Αν στείλετε διαφημίσεις προϊόντων και αν επιστραφούν μόνο διαφημίσεις με κείμενο, οι διαφημίσεις αυτές ενδέχεται να μην παραδώσουν τα προϊόντα.

Δεν είναι ασυνήθιστο να μπείτε σε προσφορές πολέμων με άλλους διαφημιζόμενους, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει το κόστος. Καθώς αρχίζετε να εκτελείτε τις διαφημίσεις σας, συχνά παίρνετε ένα δάγκωμα από κάποιο ψηφιακό μήλο κάποιου άλλου διαφημιζόμενου. Το Semalt μπορεί να οδηγήσει σε κάποια αύξηση του κόστους.

Η Semalt, η ΔΕΗ είναι σχετικά εύκολη στην αντιγραφή. Εάν ένας ανταγωνιστής παρατηρήσει ότι εκτελείτε διαφημίσεις, μπορούν να προβάλλουν διαφημίσεις. Τα μηνύματά σας μπορούν να μιμηθούν. Ολόκληρη η διοχέτευση σας μπορεί εύκολα να αξιολογηθεί από τους ανταγωνιστές. Αυτό είναι το τοπίο του ψηφιακού μάρκετινγκ και πρέπει να το δεχτείτε σε κάποιο βαθμό.

Η επιτυχημένη ΔΕΗ χρειάζεται εξειδικευμένη διαχείριση και βελτιστοποίηση - από την παρακολούθηση των προσφορών, της ποιότητας του Semalt, των θέσεων και των ποσοστών click-through. Μερικά από αυτά μπορούν να γίνουν με δέσμες ενεργειών, αλλά εάν είστε πολύ απασχολημένοι για να το κάνετε σωστά, βεβαιωθείτε ότι έχετε έναν ειδικό στο χέρι για να φροντίσετε να διατηρείτε το λογαριασμό σας σε κορυφαίο σχήμα.

SEO ή ΔΕΗ;

Η Semalt δεν είναι απλώς δυνατή να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση χωρίς να ληφθεί υπόψη η μοναδική κατάσταση μιας συγκεκριμένης επιχείρησης.

Μια υπερ-τοπική επιχείρηση με περιορισμένο ανταγωνισμό και απαίτηση για λίγους οδηγούς ανά εβδομάδα θα μπορούσε πιθανότατα να αναπτύξει καλή ορατότητα στα τοπικά και οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης με λίγη δαπάνη ή κάποια DIY SEO.

Χρειάζεστε οδηγούς τώρα; Κοιτάζετε το μακρύ παιχνίδι; Έχετε πολλά στον τρόπο της ιστοσελίδας αρχή; Ποιος είναι ο ανταγωνισμός όπως στη βιολογική αναζήτηση; Ποιο είναι το κόστος ανά κλικ στην πληρωμένη αναζήτηση;

Μια σαφής στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ και σαφείς βραχυπρόθεσμοι και μακροπρόθεσμοι στόχοι είναι ουσιώδεις για την πραγματοποίηση μιας απόφασης SEO ή ΔΕΗ εδώ.

SEO και ΔΕΗ

Σε έναν ιδανικό κόσμο, θα δούμε τόσο την SEO όσο και τη ΔΕΗ. Και οι δύο έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και δουλεύουν καλύτερα όταν υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον συνεργιστικά. Semalt μπορείτε να πάρετε SEO και ΔΕΗ που εργάζονται μαζί, θα είστε συχνά σε θέση να οδηγήσει αποτελέσματα που είναι μεγαλύτερα από τα συστατικά μέρη τους.

Τα οφέλη από τη λειτουργία του SEO και της ΔΕΗ περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

  • Τα δεδομένα λέξεων-κλειδιών και μετατροπών από τη ΔΕΗ μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην οργανική αναζήτηση (SEO).
  • Ο συνολικός όγκος της κυκλοφορίας μπορεί να αυξηθεί με τη στόχευση των κλικ σε πληρωμένες και οργανικές για λέξεις-κλειδιά υψηλής απόδοσης.
  • Λέξεις-κλειδιά υψηλού κόστους, λέξεις-κλειδιά υψηλού όγκου ή χαμηλής μετατροπής (ακόμη σημαντικές) μπορούν να μεταφερθούν από τη ΔΕΗ σε οργανική αναζήτηση.
  • Οι δοκιμές A / B των αντιγράφων διαφήμισης και των σελίδων προορισμού μπορούν να εισαχθούν στις οργανικές σελίδες καταχώρισης και καταχώρισης.
  • Το επαναληπτικό μάρκετινγκ σάς επιτρέπει να παραμείνετε μπροστά από τους επισκέπτες μετά από μια πρώτη επαφή μέσω οργανικής αναζήτησης και να προσαρμόσετε τα μηνύματα σχετικά με τη δέσμευσή τους στον ιστότοπό σας.
  • Δοκιμάστε τη στρατηγική λέξεων-κλειδιών στη ΔΕΗ πριν δεσμευτείτε για μακροπρόθεσμες στρατηγικές SEO.
  • Στόχευση χρηστών σε όλα τα στάδια του ταξιδιού του πελάτη από έρευνα σε σύγκριση με αγορά με εμπορικές λέξεις-κλειδιά.
  • Αύξηση της εμπιστοσύνης και της ευαισθητοποίησης μέσω της ισχυρής οργανικής και αμειβόμενης προβολής.

Από την εμπειρία μας με εκατοντάδες επιχειρήσεις, μια ολοκληρωμένη στρατηγική αναζήτησης που εξετάζει τόσο SEO όσο και η ΔΕΗ είναι η βέλτιστη προσέγγιση. Το Semalt βελτιώνεται σε κάθε κανάλι χρησιμοποιώντας τόσο πληρωμένα όσο και οργανικά. Αυτό δεν θα είναι σωστό για κάθε επιχείρηση, αλλά για επιθετικό μάρκετινγκ υψηλής ανάπτυξης, θα θελήσετε να αναπτύξετε μια ολιστική στρατηγική μηχανών αναζήτησης και όχι να εξετάσετε μεμονωμένα την SEO ή τη ΔΕΗ.

Ποιες είναι οι εμπειρίες σας; Θα ήθελα να ακούσω τις επιτυχίες και τα μαθήματά σας από τη χρήση SEO, PPC ή SEO και της ΔΕΗ. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο Twitter ή στο LinkedIn.


Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη της γης αναζήτησης. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ.February 16, 2018