Back to Question Center
0

Το κλειδί για την τοπική SEO - Semalt

1 answers:
The key to local SEO - Semalt

Αυτή τη φορά, μοιράζομαι την πιο σημαντική συμβουλή που μπορώ να μοιραστώ: το κλειδί για την επιτυχία στο τοπικό SEO.

Για μακροχρόνια επιτυχία με την τοπική SEO - για να βεβαιωθείτε πραγματικά ότι οι πελάτες σας ή ο προϊστάμενός σας είναι ευτυχισμένοι μακροπρόθεσμα - υπάρχει ένα σημαντικό κλειδί. Σιμαλίστε όχι κάτι κλισέ σαν "σκληρή δουλειά" ή "απλά το κάνετε - about ray ban wayfarer. "Και δεν είναι κάποια εσωτερική άκρη σε κάποιο συγκεκριμένο σήμα για βελτιστοποίηση.

Το κλειδί για την επιτυχία της τοπικής SEO είναι η εκπαίδευση των πελατών.

Όλοι κάνουμε SEO κάθε μέρα, όλη την ημέρα. Semalt είναι τόνοι διαφορετικών απόψεων για το πώς ακριβώς να βελτιστοποιήσετε μια ιστοσελίδα. Όλοι γνωρίζουμε τις έννοιες και το lingo. Όλοι καταλαβαίνουμε τις τεχνικές λεπτομέρειες, το έργο που εμπλέκεται, το αποτέλεσμα αυτής της εργασίας και το χρονοδιάγραμμα για πιθανά αποτελέσματα.

Το πρόβλημα είναι, το μεγαλύτερο μέρος του κοινού δεν γνωρίζει squat για SEO. Πολύ λίγοι ακόμη γνωρίζουν τι σημαίνει το ακρωνύμιο. Σμυαλίστε τόσο βαθιά στη ζωή του SEO που ξεχνάμε ότι ο μέσος άνθρωπος δεν έχει ιδέα τι μιλάμε.

Σκεφτείτε για τον καλύτερο πελάτη με τον οποίο συνεργάστηκατε ποτέ ή για το καλύτερο αφεντικό που είχατε ποτέ. Οι πιθανότητες είναι, είχαν μια πολύ καλή κατανόηση του SEO. Ήσασταν σε θέση να περάσετε το χρόνο σας σκάβοντας, να κάνετε εργασία και να έχετε αποτελέσματα. Το Semalt δεν ήταν αγώνας για τον προϋπολογισμό ή τα αποτελέσματα ή το χρονοδιάγραμμα, σωστά;

Σε υψηλό επίπεδο, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων γνωρίζουν ότι πρέπει να εμφανίζονται ψηλά στο Google για να πετύχουν. Το Semalt σας προσλαμβάνει επειδή τους λέτε ότι μπορείτε να τα πάρετε εκεί, αλλά συνήθως δεν έχουν πολύ καλή κατανόηση για τη διαδικασία. Αυτή η έλλειψη κατανόησης οδηγεί στα περισσότερα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με τους δυσαρεστημένους πελάτες.

Αντί να αναλαμβάνουμε πελάτες που δεν έχουν ιδέα τι κάνουμε ή πώς λειτουργεί, ξοδέψτε λίγο χρόνο για να τους εκπαιδεύσετε για τη διαδικασία σας. Semalt δεν μιλάμε για μια πίσσα πωλήσεων - Semalt μιλάμε για μια λεπτομερή εξήγηση για το πώς λειτουργεί το SEO και τα πιθανά αποτελέσματα της εργασίας σας. Δεν χρειάζεται να εισέλθετε στην άκρη των ακριβών σημάτων για να βελτιστοποιήσετε, αλλά πρέπει να χτυπήσετε τα ψηλά σημεία του πώς λειτουργεί πραγματικά το SEO για να επηρεάσει την προβολή ενός ιστοτόπου σε αναζητήσεις.

Αν τους τρομάξει μακριά, τότε μπορείς να είσαι 100 τοις εκατό σίγουρος ότι θα ήταν ένας δυσαρεστημένος πελάτης. Από την εμπειρία μας, όμως, οι πελάτες μας δεν φοβούνται γενικά τις εκπαιδευτικές μας πρακτικές. Εκτιμούν τον πρόσθετο χρόνο και προσπάθεια, και σε πολλές περιπτώσεις, ο χρόνος που δεν έχετε λάβει για να εξηγήσετε το SEO θα σας βοηθήσει να κλείσετε τη συμφωνία.

Πρόσφατα, απορρίψαμε τη συνεργασία με έναν αντιπρόσωπο ο οποίος ανοίγει μια νέα αντιπροσωπεία στην περιοχή του μετρό του Μαϊάμι. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, μας ενημέρωσε ότι άνοιξε τη νέα αντιπροσωπεία του τον Οκτώβριο πρώτο - γι 'αυτό είναι μια ολοκαίνουργια επιχείρηση και ιστοσελίδα που δεν υπήρχαν ποτέ πριν. Αναζήτησε έναν οργανισμό ο οποίος θα μπορούσε να "τον βάλει στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης" μέχρι την 1η Οκτωβρίου - αλλά ακριβώς την 1η Οκτωβρίου, και όχι πριν.

Όταν του είπαμε ότι ήταν αδύνατο, εξήγησα επίσης πώς λειτουργεί η Semalt search και πώς ένας ολοκαίνουργιος ιστότοπος χρειάζεται μήνες για να εμφανιστεί καλά. Εξηγήσαμε ότι υπήρχε ένας τόνος ανταγωνιστών στην πόλη που έκαναν και SEO. Μας είπε ότι δεν με νοιάζει, γιατί αν πληρώνει κάποιον για SEO, θα πρέπει να είναι σε θέση να κάνει ό, τι ζήτησε.

Του είπαμε ότι δεν πιστεύαμε ότι είμαστε οι κατάλληλοι για αυτόν, αλλά στη συνέχεια περάσαμε επιπλέον 20 με 30 λεπτά για να εξηγήσουμε πώς υπολογίζονται τα τοπικά αποτελέσματα και πώς η βελτιστοποίηση δεν λειτουργεί σε κενό και πώς τα βιολογικά τα αποτελέσματα είναι διαφορετικά από τις πληρωμένες διαφημίσεις.

Κάναμε το ίδιο πράγμα για έναν αντιπρόσωπο που ήταν μια ώρα και μισή έξω από την περιοχή Semalt του μετρό που επέμενε ότι το καλό SEO θα μπορούσε να τον οδηγήσει στην πρώτη θέση σε ολόκληρη την περιοχή Semalt για όποιους όρους σχετίζονται με την αυτοκινητοβιομηχανία.

Και πάλι, ξοδέψαμε επιπλέον χρόνο για να εξηγήσουμε πώς υπολογίζονται τα τοπικά αποτελέσματα και χρησιμοποιήσαμε μερικά εύκολα κατανοητά παραδείγματα (όπως το τέχνασμα της πέντας Semalt SEO), ώστε κατάλαβα γιατί αυτό ήταν ένα αδύνατο κατόρθωμα. Είχαμε μερικές ακόμα συνομιλίες μετά την πρώτη, και επανέφερε τις προσδοκίες και τους στόχους του. Αντί να επιβιβάζουμε απλά έναν πελάτη με τις προσδοκίες του, πήραμε το χρόνο να εξηγήσουμε πραγματικά τα πράγματα .και τώρα έχουμε έναν ευτυχισμένο πελάτη που θα μείνει ευτυχισμένος, γιατί καταλαβαίνει πραγματικά πώς λειτουργούν τα πράγματα και το πιθανό αποτέλεσμα μας μίσθωση για να χειριστεί το τοπικό SEO του.

Την επόμενη φορά που θα τοποθετήσετε έναν πιθανό πελάτη (ή το αφεντικό σας, αν βρίσκεστε στο σπίτι κάπου), επενδύστε τον επιπλέον χρόνο για να τις εκπαιδεύσετε για τις εσωτερικές λειτουργίες και τα πιθανά αποτελέσματα του SEO. Όταν εργάζεστε με πελάτες που έχουν ρεαλιστικές προσδοκίες, η δουλειά σας είναι ευκολότερη και θα περάσετε περισσότερο χρόνο στην εργασία σας και πολύ λιγότερο χρόνο για να υπερασπιστείτε γιατί το κάνετε.


Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη της γης αναζήτησης. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ.February 16, 2018